Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - skiautinukai :)

QUOTE(mama_gulbe @ 2007 11 29, 16:18)
na taip
man labiausiai ptinka tik virsutini sluoksni siuti  blush2.gif

JAI TAVE TAI PAGUOS ,TAI NE TU VIENA TOKIA ax.gif , MAN IRGI TIK TAS VIRSUTINIS SLUOKSNIS FAN SIUTI, O KAI REIKIA VISKA I VIENA KRUVA SUJUNGTI TAI JAU schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Daznai uzsuku pas jus pasigrozeti darbeliais wub.gif
Nors pati esu siuvejele, bet skiautinukams laiko neturiu.Gal teisingiau butu jei pasakyciau, kad kantrybes neturiu blush2.gif
Linutuke, del advento kalendoriaus ta angeleli, kad pagyvintum, gali persiuvineti blizganciais arba ryskesniais siulais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 11 29, 18:08)
Sveikutes mirksiukas.gif
Daznai uzsuku pas jus pasigrozeti darbeliais wub.gif
Nors pati esu siuvejele, bet skiautinukams laiko neturiu.Gal teisingiau butu jei pasakyciau, kad kantrybes neturiu blush2.gif
Linutuke, del advento kalendoriaus ta angeleli, kad pagyvintum, gali persiuvineti blizganciais arba ryskesniais siulais 4u.gif

zinau jis blankus, bet jau atidaviau aukletojoms, jos gal ir pagyvins, nors sake kad joms ir toks grazus biggrin.gif
Atsakyti
gal ne i tema bet parodysiu kokiu fainuolisku medziagyciu radau(medvilne)
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 03, 19:43)
user posted imageuser posted image

oj, kokios smagios!!!!
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 03, 18:43)

blink.gif kur? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 12 03, 20:22)

biggrin.gif tos kur didmiesciuose gyvena galvojau sakys kad seniai zinom , JYSKE metras kainuoja 16,90lt, plotis 1,50m
greiciau bekit nes jau ryt eiles Jyskuose prie "ratu" bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pritruks, as kaip tik jau buvau pripirkus pries pusvalandi medziagu patalynei, toks jausmas kad negaliu pro Jyska pravaziuot ir tiesiu taikymu prie medziagu kai pamaciau jokiu klausimu- imu, nes sunukas ka pamato su ratais ir mike visko nori, be to labai tinkama aplikacijom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 03 gruodžio 2007 - 20:16
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 03, 21:14)
biggrin.gif  tos kur didmiesciuose gyvena galvojau sakys kad seniai zinom , JYSKE metras kainuoja 16,90lt, plotis 1,50m
greiciau bekit nes jau ryt eiles Jyskuose prie "ratu" bus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir pritruks, as kaip tik jau buvau pripirkus pries pusvalandi medziagu patalynei, toks jausmas kad negaliu pro Jyska pravaziuot ir tiesiu taikymu prie medziagu kai pamaciau jokiu klausimu- imu, nes sunukas ka pamato su ratais ir mike visko nori, be to labai tinkama aplikacijom

bigsmile.gif
ta su masinytem tai thumbup.gif
bet brangoka kaip 17 Lt ...nu bet vien del tokiu piesinuku verta pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 04, 09:50)
bigsmile.gif
ta su masinytem tai  thumbup.gif
bet brangoka kaip 17 Lt ...nu bet vien del tokiu piesinuku verta pirkti  bigsmile.gif

as tik pagalves uzvalkalui pirkau ir aplikacijom, ivertinus kad vienas aplikacijos paveiksliukas kainuoja 5-8lt tai visai normali kaina, be to komplektai su multiku herojais kainuoja tikrai virs 100lt
medziagyte nepigi bet pasitelkus vaizduote ir daug kantrybes galima prasisukt: pvz ant pagalves prisiut 1 masinyte, ant koldros keleta, dar ant kokio ranksluostuko ir sportines aprangos krepselio vaikas but baisiai laimingas, o mama prasisukus papigiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 04, 10:37)
as tik pagalves uzvalkalui pirkau ir aplikacijom, ivertinus kad vienas aplikacijos paveiksliukas kainuoja 5-8lt tai visai normali kaina, be to komplektai su multiku herojais kainuoja tikrai virs 100lt
medziagyte nepigi bet pasitelkus vaizduote ir daug kantrybes galima prasisukt: pvz ant pagalves prisiut 1 masinyte, ant koldros keleta, dar ant kokio ranksluostuko ir sportines aprangos krepselio vaikas but baisiai laimingas, o mama prasisukus papigiai mirksiukas.gif

nu cia tai taip, tikrai teisingai thumbup.gif
aplikacijom tai super tinka

jauciu reikes ir man pirkti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mama gulbe, apsilankiau ir tavo darbeliu karalysteje, labai gražu.....
mane labai žavi visos tokios darbčios mamytes, o aš tik semiuosi to įkvėpimo iš jūsų ir taip pat noriu kurti................
nes dažnai noro yra, bet nerandi tam laiko................
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 04, 11:50)
mama gulbe, apsilankiau ir tavo darbeliu karalysteje, labai gražu.....
mane labai žavi visos tokios darbčios mamytes, o aš tik semiuosi to įkvėpimo iš jūsų ir taip pat noriu kurti................
nes dažnai noro yra, bet nerandi tam laiko................

blush2.gif
aciukas
manau kiekviena semiasi ikvpeimo viena is kitos, padrasina pagiria paskatina
tada ir noras atsiranda dar didesnis wub.gif
Atsakyti