Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(Mirėja @ 2007 10 26, 01:15)
Tiksliai žinai ar tik girdėjai?  g.gif

Aš girdėjau kaip tik priešingai, todėl esu pasimetusi g.gif Ką rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2007 10 27, 21:35)
Aš girdėjau kaip tik priešingai, todėl esu pasimetusi g.gif  Ką rinktis?

Apie BAK aš nieko negirdėjau, bet apie VK 99% žinau, kad gydytoja atvažiuoja. Na, 1% gal, na, nenumatytom aplinkybėm, gydytojai irgi žmonės. Dėl to irgi kaip ir pasimiečiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 27 spalio 2007 - 20:49
QUOTE(NeringaJu @ 2007 10 25, 22:22)
As irgi noriu gimdyti Bak'e. Tai is visu komentaru supratau, kad personalas super smile.gif
Bet dabar truputi detaliu noreciau suzinoti. Viena mamyte klause, bet taip ir neupratau - kada reikia vaziuoti tartis del gimdymo? nes gimdyma priima tik nuo 37 savaites. Tai speju ne 37 savaite  doh.gif  g.gif  Planuoju dar nuvaziuoti i vieta, bet neaisku ar su gydytoja reikia is karto susitikiti ar su personalu, kuris aprodytu ir paaiskintu viska.

Sveika,

sutarti su BAK gali pasirasyti, kai tau sueina 37 savaites. reikia pasiskambinti, pasakyti, kad nori pasirasyti sutarti, tuomet dazniausiai su akusere rasa reikia susitarti del sutarties pasirasymo laiko. dar manes klause, ar as jau buvau pas kuri nors is ju gydytoju. kadangi buvau buvusi pries menesi, tai nereikejo papildomos apziuros, bet jei nebutum lankiusis, tikriausiai dar reiktu ir apziurai uzsiregistruoti. pasirasant sutarti reikejo tureti nesciocios kortele, soc. draudima ir pasa/ID kortele. pries pasirasant sutarti patartina issirinkti gydytoja ir su juo susitikti, apsikalbeti. aisku tai nebutina, bet vistiek manau, kad gydytoja kazkoki rinksieisi. apziureti patalpas, palatas gali bet kada - net nepasirasius sutarties, tiesiog pasiskambinti ar gali aprodyti patalpas ir jei nieks negimdo, tuomet aprodo. arba aprodyti gali akusere, kai lankysiesi pas gydytoja vizitui.
Atsakyti
Buvau nusprendusi gimdyti BAK'e nuo pat nestumo pradzios, vakar nuvaziavau pas gydytoja i apziura, sumokejau 230 Lt uz kelias minutes, pasiemiau sutarti ir.. apsigalvojau. Norisi gimdyti ne tik komfortabiliai, bet tureti ir garantijas, o pasiskaicius sutarti atrodo kad kuo daugiau bus sunkumu gimdant, tuo jiems geriau, nes tuo daugiau mokesi, o jeigu kokios komplikacijos, tai jie visai nusiplauna rankas, turi sumoketi pinigus vis tiek uz gimdyma, o tave issiuncia i Santariskes ir tampi jau ne ju paciente. Cia gimdyti ramu tik jei gimdymas paprastas, o to niekas deja nezino ..
Atsakyti
QUOTE(ruta7 @ 2007 10 30, 19:40)
Buvau nusprendusi gimdyti BAK'e nuo pat nestumo pradzios, vakar nuvaziavau pas gydytoja i apziura, sumokejau 230 Lt uz kelias minutes, pasiemiau sutarti ir.. apsigalvojau. Norisi gimdyti ne tik komfortabiliai, bet tureti ir garantijas, o pasiskaicius sutarti atrodo kad kuo daugiau bus sunkumu gimdant, tuo jiems geriau, nes tuo daugiau mokesi, o jeigu kokios komplikacijos, tai jie visai nusiplauna rankas, turi sumoketi pinigus vis tiek uz gimdyma, o tave issiuncia i Santariskes ir tampi jau ne ju paciente.  Cia gimdyti ramu tik jei gimdymas paprastas, o  to niekas deja nezino ..

Žinai Ruta7, kad ir kaip besvaigtum dėl to komforto, tai tikrai verta atkreipti dėmesį į tokius dalykus, kas bus jeigu komplikacija drinks_cheers.gif . Vakar kaip tik apie tai kalbėjau su savo gydytoju, tai sakė, kad jeigu vakas išnešiotas ir jam kokia rimta bėda, tai jį iš AK vistiek veža į Santariškes, tik neišnešiotus naujagimius AK laiko. Todėl įvertinant tai, kad BAKas neišnešiotų gimdymų nepriima, tai bet kuriuo atveju kur begimdytum, tavo lelius bėdos atveju bus vežamas į Santariškes. O šiaip gimdyvės priežiūrai jie turi pakankamai priemonių, gali ir narkozę padaryti, gimdą išvalyti ir t.t. Beje, aš savo gydytoju pasitikiu ir žinau kad be reikalo jis man cezario nedarys ir stengsis išvengti bet kokių papildomų išlaidų. Nors tikiu, kad paskaičius sutartį pasidaro baugu, bet čia jau labai nuo daktaro priklausys...
Atsakyti
QUOTE(ruta7 @ 2007 10 30, 18:40)
Buvau nusprendusi gimdyti BAK'e nuo pat nestumo pradzios, vakar nuvaziavau pas gydytoja i apziura, sumokejau 230 Lt uz kelias minutes, pasiemiau sutarti ir.. apsigalvojau. Norisi gimdyti ne tik komfortabiliai, bet tureti ir garantijas, o pasiskaicius sutarti atrodo kad kuo daugiau bus sunkumu gimdant, tuo jiems geriau, nes tuo daugiau mokesi, o jeigu kokios komplikacijos, tai jie visai nusiplauna rankas, turi sumoketi pinigus vis tiek uz gimdyma, o tave issiuncia i Santariskes ir tampi jau ne ju paciente.  Cia gimdyti ramu tik jei gimdymas paprastas, o  to niekas deja nezino ..

mano gimdymas baigėsi cezariu, nors planuota buvo natūralus gimdymas, tai galvojau kad teks pakloti žymiai daugiau nei planuoto cezario atveju, bet mokėjau kaip už planinį cezarį. Nors manau yra skirtumas, kai atvažiuoji iškart planiniam cezariui, sutartą valandą dieną ir pan. , o šiuo atveju viskas vyksta vyksta.. tęsiasi kažkiek valandų ir tik po to finale operacija. Taip kad manau negalima sakyt kad jiems geriau, kad kuo sunkesnis gimdymas butų biggrin.gif
Atsakyti
tiesa, mamytės, kurios ten gimdėt, ar tikrai užtenka pasiimti tik dokumentus atvažiuojant gimdyt, nes po AK, kur su didžiausia taše važiuoji, tai net keista kad nieko nebereik daugiau (net dantų šepetėlio) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2007 11 01, 16:38)
tiesa, mamytės, kurios ten gimdėt, ar tikrai užtenka pasiimti tik dokumentus atvažiuojant gimdyt, nes po AK, kur su didžiausia taše važiuoji, tai net keista kad nieko nebereik daugiau (net dantų šepetėlio)  lotuliukas.gif

na dantų šepetėlio tai tikrai reik biggrin.gif būtent jo ir nebuvo biggrin.gif o iš esmės tai higienos priemones visas tikrai duoda. Be to ir vaikiškų drabuželių gali pasiimti, nes pradžiai tai davė, bet po to klausia ar savo neturit, tai kadangi turėjau pasiėmus tai pakeičiau savais, nors sakė, kad jeigu ką tai mes duosim.
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes,

Toms kurios niekaip negali apsispresti ar gimdyti Bak'e , tikrai galiu pasakyti , kad neverta nei abejoti, jeigu tik leidzia finansai. As pati gimdziau pries gera savaite Bak'e ir esu be galo patenkinta ju darbu. Gimdziau pas daktara Griciu, labai geras daktaras ir puikus zmogus . Visas personalas dirba labai gerai. Neturiu jokiu priekaistu..Turejau gimdyti naturaliai, bet del tam tikru dalyku gimdymas baigesi cezario pjuvio... Isgulejau 4 dienas kaip ir numtatyta sutarti ir sumokejau tiek kiek parasyta sutarti kaip uz planini cezari, o tikejausi , kad tikrai bus daugiau, nes cezario operacija buvo neplanuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linetaa: 01 lapkričio 2007 - 19:59
Mergaites, o gal kuri gimdete BAK,bet su savu gydytoju, kuris BAK`e nedirba? g.gif Kiek tokiu atveju mokejote BAK ir tam gydytojui? Ir apskritai, ar apsimoka galvoti apie toki varianta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanpaulija* @ 2007 11 05, 08:48)
Mergaites, o gal kuri gimdete BAK,bet su savu gydytoju, kuris BAK`e nedirba? g.gif Kiek tokiu atveju mokejote BAK ir tam gydytojui? Ir apskritai, ar apsimoka galvoti apie toki varianta? g.gif

Zhinau tik tiek, kad jei nori atsivesti savo gydytoja tai papildomai +500 Lt. O toliau jau tavo reikalas ar atsikingu momentu ateis tavo gydytojas ar tures kur kita budejima...
nes pasirinkus gydytoja is BAK esi uztikrintas kad bus butent jis.
Atsakyti
Aš savo pirmąjį vaikiną gimdžiau Antakalny, o antrą - BAK, nors ir pas tą pačią gydytoją. Dėl gimdymo tai panašiai, bet tos dvi dienos po gimdymo vertos tų kelių tūkstančių viršaus biggrin.gif O ir gimdom gi ne kasdien, aš jau turbūt pasutinį kartą g.gif Apie BAK tik geriausi atsiliepimai.
Atsakyti