QUOTE(ketti @ 2007 11 19, 10:47)
Laurabajorai, sveikinu patapus mamyte
Taip faina skaityti tokius gerus atsiliepimus

. Po tokių atsiliepimų noras ten gimdyti tik didėja
Kai su pirmuoju jau turiu karčią patirtį AK, tai antrą karta nesinori to patirti
aciu uz sveikinimus.
ketti, linkiu ir tau su antru lelium viso ko geriausio
Papildyta:
QUOTE(vdj @ 2007 11 19, 13:36)
man baisiai knieti sužinoti, kokia galutinė suma sąskaitoje? ar atitinka oficialiai skelbiamus įkainius?
mano atveju galutine kaina atitiko oficialus ikainius. kadangi gimsymas buvo be komplikaciju, tai uz gimdyma 4100 Lt. mano kraujo rezus minus, tai uz kraujo tyrima reikejo moketi 70 Lt ir maista, kuri valgeme is BAK. pusrycius gimdyvei bak duoda nemokamai, o uz vyro pusrycius reikia moketi. pietus ir vakariene yra uzsakoma is maisto operatoriu, tad kiek ko suvalgai, tiek ir susimoki. zodziu galutine saskaita buvo apie 4300 Lt.
Papildyta:
[quote=gėliukas,2007 11 20, 14:45]
reiškia ir aš ten su jum buvau

mano sūnutis gimė paskutinis 16 d., po mergytės ir 2 berniukų

tik jau virkštelė nebuvo apsisukus.
Kažkuris vyriokas man gimdymo metu kompaniją palaikė - aš gimdžiau naktį, o jis man padėjo., t.y. verkė
Sveikute,
didziausi sveikinimai tau sulaukus sunelio!
na ir idomiai cia mums visoms isejo subegti i BAK beveik vienu metu:) Jei tavo lelius gime 16 d., vadinasi musu palata buvo uz sienos:) zinojom, kad atvyko nauja gimdyve ir kad bus gimdymas. tik buvo labai keista, kai tau gimdant taves visai negirdejome:) net akuseriu klauseme, ar is tiesu vyksta gimdymas. Saunuole tu!
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2007 11 20, 15:00)
O buna, kad kazkas vienoj palatoj guli, t.y. kelios mamos su vaikais???O kiek ten gimdyklu, jei pvz dvi gimdo???
vienoje palatoje (ta palata i palata visai nepanasi, nes atrodo kaip viesbucio kambarys) guli isimtinai tik 1 mamyte su lelium ir vyru. yra atskira lova mamytei ir kita lova teveliui. leliui irgi yra maza lovyte bei visokie vystymo stalai, sildymo lempos, medicinines priemones ir t.t.
gimdykla ir yra ta pati palata, kurioje tu po gimdymo guli. tokiu kaip atskiru gimdyklu nera. tad viso ten yra 6 palatos, bet jei neklystu tik 2 ar 3 turi lovas, kuriose galima gimdyti. tos lovos nieko ypatingo neatrodo, bet kai reikia jos transformuojasi, issiardo.
Papildyta:
QUOTE(Portuke @ 2007 11 20, 16:14)
O kaip su gydytojos/jo pasirinkimu BAK? Juk ne visos lankėtės pas BAK dirbančius gydytojus, tai kaip tuomet rinkotės gydytoją? Laikas man jau irgi pasiskambint užsirašyt apžiūrai, bet vat niekaip nesugalvoju pas ką prašytis
visa nestuma as lankiausi valstybineje seimos klinikoje. kai nusprendziau kur ir pas ka noriu gimdyti, tuomet apie 33 nestumo savaite nuejau i BAK pas ziobaka i apziura ir susipazinti (nes as jo nepazinojau pries tai). su juo sutareme kada mes pasimatysime kita karta pries gimdyma. zodziu bak pas ziobaka apziuroje as viso buvau 4 kartus, o po to jau gimdymas atskubejo:)