Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(vdj @ 2007 11 17, 09:47)
Sveikos,

aš antrąjį planuoju gimdyti BAK'e, tačiau kadangi čia mano antras kleckas, tai nerimauju, kad gali anksčiau pasibelsti nei numatyta, o tada jau teks vėl į VGN važiuoti ir melstis, kad bent jau viena palatoj būčiau su mažuoju...

Gėliuk, sveikinu su sūneliu thumbup.gif

Kiek domėjausi , tai VGN priima ne ką anksčiau gimstančius - tik nuo 36 sav. Savo pirmąjį pagimdžiau 6 dienom anksčiau nei tu smile.gif VGN, o dabar galvoju apie BAK. Tai alternatyvos labai paprastos - jei iki 36 sav. liek atik AK, jei 36 savaitę, tai VGN prisideda prie pasirinkimo, o jei sulauksiu 37 , tai bandysiu tartis su BAK.
Atsakyti
Sveikos,

as pries 3 dienas BAK pas Rolanda Ziobaka pagimdziau savo pirmagimi suneli. tai ispudziai patys svieziausi smile.gif
esu be galo laiminga, kad pasirinkau sia gydymo istaiga savo leliukui ateiti i pasauli. geresniu ispudziu ir atsiminimu apie gimdyma ir negaletu buti smile.gif mano gimdyma buvo labai lengvas, pagimdziau per 3 valandas. kazkodel galvoju, kad valstybineje ligonineje su valstybine aplinka ir personalu jis butu trukes zymiai ilgiau. man atvykus i BAK, visi jau buvo perspeti ir personalas lauke manes. personalo ir gydytoju demesys, siluma ir profesionalumas nekele ne menkiausiu abejoniu ir baimes jokios nebuvo. Akusere Nadiezda is viso nereali, net neisivaizdavau, kad dar tokiu darbuotoju buna- demesinga, kantri, svelni ir zinoma profesionale. Rolandas irgi gydytojas is didziosios raides - labai suprantamai pakomentuoja kas vyksta, nukreipia demesi kai to reikia, atsakingu momentu saltakraujiskai ir profesionaliai priima sprendima. BAK gimdyve ir naujagimi aprupina praktiskai visom priemonem, kuriu reikia. tad kaip supratote visas personalas buvo super, ko rezultate mano gimdymas, as su vyru ir lelius esame sveiki ir be galo laimingi.
prieziura po gimdymo irgi verta auksciausiu balu. kaip maitinti po gimdymo leliuka, akuseres visos be isimtieskantriai aiskina, rodo ir daro tai labai demesingai, siltai. ir siaip net menkiausiam neaiskumui esant, net ir vidurnakti is karto ateina budinti akusere is paaiskina, padeda, parodo. zodziu kai reikejo vaziuoti is BAK namo, buvo tikrai labai liudna.
taip kad kas neapsisprendete kur gimdyti, tai mano patarimas - tik BAK, jei norite, kad gimdymas ir prieziura po jo paliktu tik geriausius atsiminimus.
jeigu kas nors konkreciai jums idomu, klauskite.

Atsakyti
QUOTE(laurabajorai @ 2007 11 18, 18:07)
Sveikos,

as pries 3 dienas BAK pas Rolanda Ziobaka pagimdziau savo pirmagimi suneli. tai ispudziai patys svieziausi smile.gif
esu be galo laiminga, kad pasirinkau sia gydymo istaiga savo leliukui ateiti i pasauli.

Tai mes kartu Bak'e dienas leidom 4u.gif Mano dukryte gime 14 diena, paskui akusere sake, kad gime 2 berniukai kas diena, stebejosi, kad visi musu leliai su virkstelem apsisukusiom doh.gif
Pritariu viskam, ka parasei, tikrai likau labai patenkinta ir niekur is BAK nesinorejo skubeti, nes viskas buvo super. Ypac as patenkinta prieziura mamytei, nes tikrai nebuciau zinosjusi kaip ka daryti su savo kunu be pilvo blush2.gif O akuseres Rasa ir Nadia viska sutvarke ir uz rankos ir uz kojos lotuliukas.gif palaike ir kaip mazam vaikui kelnes apmove, kai reikejo. Ir nei vieno ne tokio zvilgsnio, ar kazko panasaus.
Gydytojai irgi super, viskas operatyviai.
Esu labai patenkinta.
Manau, jei yra galimybes, tai tikrai reikia sau, savo vaikui ir vyrui nepagaileti situ paslaugu.
Atsakyti
QUOTE(Gili @ 2007 11 19, 15:58)
Tai mes kartu Bak'e dienas leidom  4u.gif Mano dukryte gime 14 diena, paskui akusere sake, kad gime 2 berniukai kas diena, stebejosi, kad visi musu leliai su virkstelem apsisukusiom  doh.gif

reiškia ir aš ten su jum buvau drinks_cheers.gif mano sūnutis gimė paskutinis 16 d., po mergytės ir 2 berniukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik jau virkštelė nebuvo apsisukus.
Kažkuris vyriokas man gimdymo metu kompaniją palaikė - aš gimdžiau naktį, o jis man padėjo., t.y. verkė mirksiukas.gif

apie BAK tik gerai arba nieko thumbup.gif viskas buvo super, tikrai verta tų pinigų smile.gif
o dėl sąskaitos galutinės, tai aišku joje šis bei tas atsirado tongue.gif 70 lt vaiko karujo tyrimas, nes mano ir mb skirtingos grupės, tada 130 lt ginekologo apžiūra atvykus gimdyti (naujovė čia lotuliukas.gif ), tada dar kaip suprantu vandenukas (po 3 lt), kava, arbata man kainavo, nes labai troškino biggrin.gif žodžiu, sumokėjau plius 300 lt, bet esu laaabai patenkinta ir jeigu reiktų dar kartą - rinkčiausi BAK thumbup.gif
Atsakyti
O buna, kad kazkas vienoj palatoj guli, t.y. kelios mamos su vaikais???O kiek ten gimdyklu, jei pvz dvi gimdo???
Atsakyti
O kaip su gydytojos/jo pasirinkimu BAK? Juk ne visos lankėtės pas BAK dirbančius gydytojus, tai kaip tuomet rinkotės gydytoją? Laikas man jau irgi pasiskambint užsirašyt apžiūrai, bet vat niekaip nesugalvoju pas ką prašytis ax.gif
Atsakyti
[quote=gėliukas,2007 11 20, 15:45]
reiškia ir aš ten su jum buvau drinks_cheers.gif mano sūnutis gimė paskutinis 16 d., po mergytės ir 2 berniukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik jau virkštelė nebuvo apsisukus.
Kažkuris vyriokas man gimdymo metu kompaniją palaikė - aš gimdžiau naktį, o jis man padėjo., t.y. verkė mirksiukas.gif

Sveikos, mamytes, paeiliui pagimde BAK'e. Manau, esu ta, kurios sunelis palaike kompanija tavajam , nes antraja nakti buvo labai neramus.
Apie BAK'a - esu pacios geriausios nuomones. Ir negaila nei vieno lito, kuri isleidau, net jeigu ir teko sumoketi apie 300 lt daugiau nei planuota. Mano atveju nebuvo aisku koks bus gimdymas, nes lialius pilvelyje apsiverte kaip reikia tik paskutine savaite, o prasidejus saremiams ir vel pradejo keisti padeti. Gyd Ziobakui paskambinau 9 val vakare pasitarti ka daryti, o 23val 12 min jau gime sunus. Teko daryti Cezari. Komanda susirinko turbo greiciu, as pati buvau tik su rankinuku, nieko neturejau, nieko ir nebutu prireike, net dokumentus ir tuos atveze vyras veliau.
Pritariu Laurai del akuseriu - nuostabios moterys, puikiai atlieka savo darba, demesio tiek kiek reikia. Labai joms dekinga, kaip ir gydytojui Ziobakui.
Tad jeigu tik galite sau leisti, rekomenduoju ten ir gimdyti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Portuke @ 2007 11 20, 17:14)
O kaip su gydytojos/jo pasirinkimu BAK? Juk ne visos lankėtės pas BAK dirbančius gydytojus, tai kaip tuomet rinkotės gydytoją? Laikas man jau irgi pasiskambint  užsirašyt apžiūrai, bet vat niekaip nesugalvoju pas ką prašytis  ax.gif

As lankiausi pas kita gydytoja, Marina Nenarokova. O kai nusprendziau gimdyte BAK'e, ji man rekomendavo kreiptis i R.Ziobaka. Ir tuomet tiesiog uzsiregistravau pas ji konsultacijai, kurios metu viska ir aptarem.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 11 19, 10:47)
Laurabajorai, sveikinu patapus mamyte wub.gif  4u.gif

Taip faina skaityti tokius gerus atsiliepimus thumbup.gif . Po tokių atsiliepimų noras ten gimdyti tik didėja rolleyes.gif

Kai su pirmuoju jau turiu karčią patirtį AK, tai antrą karta nesinori to patirti unsure.gif

aciu uz sveikinimus.
ketti, linkiu ir tau su antru lelium viso ko geriausio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vdj @ 2007 11 19, 13:36)
man baisiai knieti sužinoti, kokia galutinė suma sąskaitoje? ar atitinka oficialiai skelbiamus įkainius?

mano atveju galutine kaina atitiko oficialus ikainius. kadangi gimsymas buvo be komplikaciju, tai uz gimdyma 4100 Lt. mano kraujo rezus minus, tai uz kraujo tyrima reikejo moketi 70 Lt ir maista, kuri valgeme is BAK. pusrycius gimdyvei bak duoda nemokamai, o uz vyro pusrycius reikia moketi. pietus ir vakariene yra uzsakoma is maisto operatoriu, tad kiek ko suvalgai, tiek ir susimoki. zodziu galutine saskaita buvo apie 4300 Lt.
Papildyta:
[quote=gėliukas,2007 11 20, 14:45]

Sveikute,

didziausi sveikinimai tau sulaukus sunelio!
na ir idomiai cia mums visoms isejo subegti i BAK beveik vienu metu:) Jei tavo lelius gime 16 d., vadinasi musu palata buvo uz sienos:) zinojom, kad atvyko nauja gimdyve ir kad bus gimdymas. tik buvo labai keista, kai tau gimdant taves visai negirdejome:) net akuseriu klauseme, ar is tiesu vyksta gimdymas. Saunuole tu!
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2007 11 20, 15:00)
O buna, kad kazkas vienoj palatoj guli, t.y. kelios mamos su vaikais???O kiek ten gimdyklu, jei pvz dvi gimdo???

vienoje palatoje (ta palata i palata visai nepanasi, nes atrodo kaip viesbucio kambarys) guli isimtinai tik 1 mamyte su lelium ir vyru. yra atskira lova mamytei ir kita lova teveliui. leliui irgi yra maza lovyte bei visokie vystymo stalai, sildymo lempos, medicinines priemones ir t.t.
gimdykla ir yra ta pati palata, kurioje tu po gimdymo guli. tokiu kaip atskiru gimdyklu nera. tad viso ten yra 6 palatos, bet jei neklystu tik 2 ar 3 turi lovas, kuriose galima gimdyti. tos lovos nieko ypatingo neatrodo, bet kai reikia jos transformuojasi, issiardo.
Papildyta:
QUOTE(Portuke @ 2007 11 20, 16:14)
O kaip su gydytojos/jo pasirinkimu BAK? Juk ne visos lankėtės pas BAK dirbančius gydytojus, tai kaip tuomet rinkotės gydytoją? Laikas man jau irgi pasiskambint  užsirašyt apžiūrai, bet vat niekaip nesugalvoju pas ką prašytis  ax.gif

visa nestuma as lankiausi valstybineje seimos klinikoje. kai nusprendziau kur ir pas ka noriu gimdyti, tuomet apie 33 nestumo savaite nuejau i BAK pas ziobaka i apziura ir susipazinti (nes as jo nepazinojau pries tai). su juo sutareme kada mes pasimatysime kita karta pries gimdyma. zodziu bak pas ziobaka apziuroje as viso buvau 4 kartus, o po to jau gimdymas atskubejo:)
Atsakyti
malonu girdėti, kad manęs nesigirdėjo - labai stengiausi lotuliukas.gif o šiaip tai susisukau per 3,5 val. ax.gif Ačiū gyd. Žiobakienei, kuri su vyru jau po kažkelinto gimdymo važiavo naktį thumbup.gif ir man kas be ko kaip ir pimą kartą labai padėjo ir viskas vyko paprastai ir sklandžiai smile.gif aišku ir akušerės super moteriškės thumbup.gif

tiesa, aš užėmiau paskutinę palatą, sakė - tikimės, kad daugiau nebeatvažiuos gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 11 20, 15:00)

Tikrai nebuna. Jie stengiasi reguliuoti gimdyviu skaiciu, kad galetu tikrai priimti. O kaip jau minejo kolege, gimdyklu tiek, kiek palatu, nes tokio termino, kaip gimdykla ten net nera. O palatos tai jegines. Vyrui buvo toks odinis kreslas, kuriame galima atsigulti, tai jis ten prarymojo mano saremius tongue.gif

O del visokiu papildomu mokejimu- viskas yra parasyta sutarty, uz ka reikes moketi. As zinojau, kad vandenukas papildomai moketi, tai mes vaziuodami atsivezem savo kelis butelius vandens, paskui vyras kas dien vis tiek i mietsa vaziuodavo, tai man jogurtu nupirkdavo, galejom pasideti saldytuve kazkur (nezinua, vyras nese).

Siaip man patinka, kad ten labai jautiesi seima, nes visi kartu gali buti visa laika, nesijaucia, kad be taves ten dar kitu zmoniu yra (isskyrus ta miela berniukeli, kuris nakti verke, mes irgi girdejom, bet labai is toli..., bet toks verksmiukas nes faina girdeti).

QUOTE(Portuke @ 2007 11 20, 16:14)

Man irgi rekomendavo Ziobaka, labai mielas zmogus. labai toks taktiskas, nera to jausmo, kad cia moki pinigelius, tai dabar tau sulis i viena vieta. tiesa, kai mano dukrytes galvyte nesistate, tai lygtais Ziobakiene dar prisijunge (net nezinau, kas ten buvo doh.gif ), tai mano vyrui ji labai patiko, tokia alia "delavaja", atvare reikaliukus sutvarke ir pati pagimdziau, nereikejo nei vakumo, nei cezrio, nors grese, nes toniukai buvo nukrite. Labai aciu visai komandai! thumbup.gif
Atsakyti
As irgi noreciau gimdyti BAK'e, tik didziausia problema ta, jog gyvenu Panevezy - tai neprivazinesi ties kiekvienu saremiu i Vilniu.
O kokia nors dali sumos, kuria reikia sumoketi, kompensuoja ligoniu kasos ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2007 11 24, 20:47)
As irgi noreciau gimdyti BAK'e, tik didziausia problema ta, jog gyvenu Panevezy - tai neprivazinesi ties kiekvienu saremiu i Vilniu.
O kokia nors dali sumos, kuria reikia sumoketi, kompensuoja ligoniu kasos ar ne?

Sveika, ne, ligonių kasos su jais neturi nieko bendro.... pas juos galioja tik įvairūs med.draudimai, viskas pas juos puslapyje parašyta. Aš ten lankausi pas gydytoją nėštumo priežiūrai, tai esu labai patenkinta, nes vis dar esu sėkmingai nėščia ir labai laukiu savo mažiuko, nors buvo laaaaaaaabai didelių bėdų pačioje pradžioje doh.gif
Atsakyti