Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos-Amerikos klinika

QUOTE(gelyte7 @ 2008 06 01, 10:34)
dar noriu pasiteirauti, kas lanketes bak'e nestumo prieziuros nuo kurios nestumo savaites pradejote ten lankytis, bei kokius jums tyrimus dare bak'e, ar jie isduoda nesciosios kortele

As lankausi BAKe nuo 5-os niestumo savaites. Daro jie visus tyrimus kas priklauso, bendra, ZIV, sifilio, toksoplazmozes, del hepatito jei neskiepyta, raudoniukes imuniteto. Kortele niesciosios isdave lygtai 12 savaite.
Atsakyti
Sveikutes, skaiciau forume apie ivairius gydytojus, bet vis negaliu apsispresti pas ka eiti i bak'a, man reikia , kad labai gerai cezari darytu, butu profesionalus ir atidus gydytojas (-ja) smile.gif , as vat noriu pereiti is kitur i bak'a, idomu ar ten isnaujo daro visus tyrimus nestukei, ar kaikuriuos uzskaito atsinestus is kitur

Batuke, o pas ka tu lankeisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte7: 01 birželio 2008 - 19:15

[/quote]

Tyrimus manau turetu uzskaityti, bet tu turi juos tureti, pasakymo kad viskas gerai neuzteks, nes kazkaip pagal istatymus, kad paskui i dekreta isleistu jiems reikalingi tyrimai. As ir buvau pries tai (7 sav) pasidarius poliklinikoj, bet man ju niekas nedave, tai BAKe is naujo daryt turejo. O dabar pries iseinant i dekreta man kitur padare nemokamai tai nunesiui gyniui ir viskas ciki.
O as lanakausi pas Griciu ir labaj juo patenkinta. Del cezario nezinau, nes neplanuoju (tikiuosi neprisisnekesiu smile.gif ). Bet forumuose skaiciau kad jis gerai daro.
Atsakyti
[quote=Batukė,2008 06 02, 18:55]
[/quote]

Tyrimus manau turetu uzskaityti, bet tu turi juos tureti, pasakymo kad viskas gerai neuzteks, nes kazkaip pagal istatymus, kad paskui i dekreta isleistu jiems reikalingi tyrimai. As ir buvau pries tai (7 sav) pasidarius poliklinikoj, bet man ju niekas nedave, tai BAKe is naujo daryt turejo. O dabar pries iseinant i dekreta man kitur padare nemokamai tai nunesiui gyniui ir viskas ciki.
O as lanakausi pas Griciu ir labaj juo patenkinta. Del cezario nezinau, nes neplanuoju (tikiuosi neprisisnekesiu smile.gif ). Bet forumuose skaiciau kad jis gerai daro.
[/quote]

Aciu uz atsakyma, as va irgi si gydytoja renkuosi, pereisiu is kitos gydytojos, nusinesiu keleta tyrimu , kuriuos pati dariausi, bet nenoriu jam sakyti pas kokia gydytoja lankiausi(man nelabai patiko), gal neklaus...
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, as va irgi si gydytoja renkuosi, pereisiu is kitos gydytojos, nusinesiu keleta tyrimu , kuriuos pati dariausi, bet nenoriu jam sakyti pas kokia gydytoja lankiausi(man nelabai patiko), gal neklaus...
[/quote]

Neturetu klaust. Manau tikrai nesigailesi pasisrinkusi si gyd. As pas ji ir gimdyt planuoju, tik ne BAKe o Antakalny
Atsakyti
[quote=Batukė,2008 06 03, 10:59]
[/quote]

Neturetu klaust. Manau tikrai nesigailesi pasisrinkusi si gyd. As pas ji ir gimdyt planuoju, tik ne BAKe o Antakalny
[/quote]

man tai gimdyti gruodi, bet kadangi zinau kad cezariuka darysiu tai kogero bak'a rinksiuosi, as girdejau , kad antakalnio klinikas nuo rudens uzdaro kapitaliniam remontui
Atsakyti
Sveikos mamos!
As irgi labai noreciau gimdyti BAKe, lygtais ir galimybe yra bet kazkokios kankina abejones.Labai noreciau su savo daktare bet deja ji ten nedirba, girdejau kad galima papildomai sumoketi ir ji gales atvykti.O ir kaip pasirinkti daktara jei as ten niekada nesilankiau.
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2008 05 23, 18:11)
As lankiausi visa nestuma pas Ziobaka, jau gyriau ji anksciau, man jis labai labai patiko, vyrui irgi ax.gif TAi gimdyme jis ir buvo, dar kartu buvo jo zmona, nezinau, kodel tongue.gif

2 daktarai buna tam, kad jei prireiktu ekstrinio cezario, butu kam asistuot mirksiukas.gif
Atsakyti
gelyte7, o is kur zinai, kad cerzaris? cia tu taip nori, ar tau tiesiog indikcijos tokios?
Atsakyti
girdejai, kad BAK'e puse sumos dengia ligoniu kasos
kazkaip nelabai itiketina
ar gali taip buti?
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2008 06 13, 14:54)
girdejai, kad BAK'e puse sumos dengia ligoniu kasos
kazkaip nelabai itiketina
ar gali taip buti?

Ne pusę sumos, o 1400 Lt
Atsakyti
Pamenu, kaip dar gerokai pries gimdyma panikavau, kad BAK daug cezariu, tai ir man neva padarys:))) DAbar juokas ima is tokiu savo pamastymu, aisku, jei nebutu kitos iseities, gal ir butu buves tas cezaris, bet dabar viskas praejo labai labai sklandziai, ir kvepuoti pamoke akuseres, ir daktaras issaugojo kad neplystu niekas ir nereiktu kirpti, dar ir uz tai as jam dekinga, prakvepavau teisingai uos paskutinius saremius...Stebiuosi, dar jie ir vyra sugebejo matyti, kad jam viskas geriau matytusi ir dalyvautu...O kai as gimdziau, aplink buvo nemazai cezariu, bet kaip supratau, daug kas pacios pageidauja doh.gif, (o ir extra atvejais cezaris bak'e gerai, nes vyras gali buti ir leliuka paimti is karto ant ranku ), ir dar puse gimines uz duru laukia, man tai kazkaip nesmagiai atrodo...Mano atveju buvo viskas kuo naturaliausiai, as taip to norejau, ir viskas pavyko...
DAr viena pliusa bak'ui uzdesiu - nei akimirkai nebuvo mano sunelis kazkur isnestas, visus iki vieno tyrimus, skiepukus dare prie mano akiu, viskas buvo kuo nuodugniausiai paaiskinta...NEt kulniuko tyrima dare prie manes...
Atsakyti