Jeigu nakty prabundate visada tuo paciu laiku tarkime kad ir antra h nakties, reieketu atkreipti demesi koks organas ta valanda aktyvus ir gal tai kazkos sutrikimas, o organizmas i tai reguoja ir perspeja

QUOTE(Gabriela Sabatini @ 2009 02 03, 14:51)
Sveikos, perskaičiau jūsų pasakojimus ir iškilo vienas klausimukas, ar jums nebaisu gyvent su tokiais vaizdiniais? Aš tai jau seniai būčiau į bažnyčią bėgus...
Nu baik, buvom... ir pas egzorcistus buvom , ir pas vienuolius... nuo to taip lengvai nepabėgsi

o po kurio galutinai suvelnėji ir niekas negali nuo to išgelbėt. pėvėzė: aš.
Ryte atsibudusi, pavalgiusi ir dar si bei ta nuveikusi paziuriu i laikrodi, o jis rodo 9:11 ir taip vos ne kiekviena ryta
lyg tai koks nors ispejimas butu
Kaip jus manote, ka tai galetu reikst?

na, aš pastoviai 'užsiraunu ant' mašinų numerio 817... kitų numerių nepastebiu, bet šitas - būna net kelis per dieną pamatau.. čia turbūt kažkas panašaus
O mane kazkaip numeris 10 persekioja kazkur nuo 1991metu. Pradzioje galvojau, gal tai mano laimingas skaicius, nes ir 10diena gimusi, bet...jis man nieko gero neatnesa

nezinau gal cia as ne i tema,bet man siandien buvo labai keistas nutikimas....
buvo apie 8 valanda ryto,dar miegojau,staiga girdziu,kad mane saukia,as sokau is lovos atsidariau langa ir sakau"tuoj ateinu"nes pamaniau,kad vyro sesuo neieina,uzrakintos durys,ir suktelejo man ,kad jas atrakinciau...nulipu i apacia durys atrakintos,ir nieko nera...siandien anyta i ligonine veze tyrimams,tai jie jau isvaziave buvo...kas like buvo,dar miegojo...dabar taip nejauku...nesmagu ir neramu...kiek girdejusi,jei kas saukia negalima atsiliept,jei nesi tikras,kad tikrai saukia...o as atsiliepiau...
gal kaszino kas gali atsitikti,ar man kas gresia tokiu atveju...juk daug panasiu istoriju tikriausiai girdejot...man jos labai idomios,o ypac pabaigos...
buvo apie 8 valanda ryto,dar miegojau,staiga girdziu,kad mane saukia,as sokau is lovos atsidariau langa ir sakau"tuoj ateinu"nes pamaniau,kad vyro sesuo neieina,uzrakintos durys,ir suktelejo man ,kad jas atrakinciau...nulipu i apacia durys atrakintos,ir nieko nera...siandien anyta i ligonine veze tyrimams,tai jie jau isvaziave buvo...kas like buvo,dar miegojo...dabar taip nejauku...nesmagu ir neramu...kiek girdejusi,jei kas saukia negalima atsiliept,jei nesi tikras,kad tikrai saukia...o as atsiliepiau...
gal kaszino kas gali atsitikti,ar man kas gresia tokiu atveju...juk daug panasiu istoriju tikriausiai girdejot...man jos labai idomios,o ypac pabaigos...
QUOTE(magija.taro @ 2009 06 11, 12:41)
...dabar taip nejauku...nesmagu ir neramu...kiek girdejusi,jei kas saukia negalima atsiliept,jei nesi tikras,kad tikrai saukia...o as atsiliepiau...
gal kaszino kas gali atsitikti,ar man kas gresia tokiu atveju...
gal kaszino kas gali atsitikti,ar man kas gresia tokiu atveju...
Nu kaip...

[quote=Loveco,2007 12 11, 20:07]
sveikos, taigi ispildau poreiki ir ikeliu cia info, zinoma, gal kazko ir truks, bet labai jau painu viska susisteminti is ivairiu vietu
O kaip dėl 28, 29...? sąraše kaip ir nėra jų...
sveikos, taigi ispildau poreiki ir ikeliu cia info, zinoma, gal kazko ir truks, bet labai jau painu viska susisteminti is ivairiu vietu

[quote=*Liepa18*,2011 03 16, 13:45]
[/quote]
ka tuo metu turejau, ta sukeliau

[/quote]
ka tuo metu turejau, ta sukeliau

idomi sita jusu temute..
tik vat man kilo mintis: juk tas skaiciu matymas gali buti ir kazkoks uzsiprogramavimas?
pvz paziurejus filma ''skaicius 23'', pradejau atkreipinet demesi i ji.. dabar paskaiciau tema, tai gal irgi smegenys sugalvos koki poksta iskrest..
kaip zinot, kad cia kazkoks zenklas is angeliuku..

tik vat man kilo mintis: juk tas skaiciu matymas gali buti ir kazkoks uzsiprogramavimas?
pvz paziurejus filma ''skaicius 23'', pradejau atkreipinet demesi i ji.. dabar paskaiciau tema, tai gal irgi smegenys sugalvos koki poksta iskrest..

kaip zinot, kad cia kazkoks zenklas is angeliuku..