Teko dirbt vienam Vilniuj gerai zinomam restorane,ten ir isimylejau Cezario salotas

ten jos daromos su vistiena ir romaninem salotom.Man asmeniskai laaaaabai skanios

Isviliojau is vireju receptuka

Padazui reikes:
4 kiaus.tryniai
40g baltu svogunu
15g cesnako
30g garstyciu
40ml acto
150ml alyvuogiu aliejau
30g anciuviu
15g melynu svogunu
Visus ingridientus sublenderiuojam ir palaipsniui pilam paprasta saulegrazu alieju iki norimos konsistencijos.Tada reikes salotu,skrebuciu,keptos vistienos krutineles,parmezano.Salotas suplesyt ir sumaisyt su padazu,ant virsaus skrebuciu,siltos krutineles ir surio.Atrodo nieko nepamirsau
P.S.Is duotu proporciju padazo gaunas gana daug,galima pamazint.Bet ta padaza galima keleta savaiciu laikyt saldytuve,jam nieko nenutiks
P.S.2.Dar svarbu nepadaugint garstyciu ir svogunu,gali gautis gan pikantiskas padaziukas
Esu ragavus pirktini padaziuka,man asmeniskai nepatiko,taip ir stovi saldytuve.Na bet cia skonio reikalas