Nusprendžiau ir aš papasakoti savo istoriją

Pati labai mėgdavau paskaityti šitą skyrelį,gal kuriai paskaičius šią istoriją daugiau vilčių atsiras sulaukti savo stebuklėlių.
Vedę su vyru esam jau 4,5m.,bet pradėjom plaunuoti vaikutį tik po dviejų.Po pusės metų nesėkmingų bandymų pradėjau galvoti,kad gal kažkas negerai,todėl nusprendžiau atlikti tyrimus: bazalinę t.,bet niekas nebuvo aišku iš grafikų,bandžiau ovuliaciją nustatyto seilių mėginiu, ovuliacijos testais(irgi nei vienas dorai neparodė),tik echoskopas rodė,kad ovuliacija vyksta.Pasidariau hormonus ,vyras išsityrė,atlikom nesuderinamumo testą,viskas buvo gerai. Galiausiai atliko man gimdos nuotrauką,kur pasirodė,kad dešinysis kiaušintakis nepraeinamas

Pradėjau gerti Cl.,kad ovuliacija vyktų abiejose pusėse,bet toliau rezultatai neigiami.Bandžiau gerti maisto papildus, gydžiausi dėlėmis

. Galiausiai pasiryžau daryti IUI VK. Ten gyd. Visockienė pasakė,kad jei nepavyks,tai toliau sekantis žingsnis laparoskopija,nes laikas IUI buvo idealus,o ir požymiai rodė,kad man endometriozė.Taigi šių metų pradžioje man atliko laparoskopiją AK,kur nieko blogo nerado,tik tą dešinį nepraeinamą kiaušintakį. Liepė toliau tęsti bandymus.Po operacijos prailgėjo mano ciklas iki 35d.,o sekantį ciklą pradėjau gerti Cl.,nuėjau 10d. pas gydytoją,kur pamatė vėl toj dešinėj pusėj breastantį vienintelį folikulą,taigi žinojau,kad vėl mėnuo nuėjo per niek

Sulaukusi 34c.d. susitariau dėl 2IUI ir 35d nuvažiavau į AK pasitikrinti, ar nėra cistų.O ten tik žvilgtelėjusi gydytoja paklausė,ar nesidariau nėštumo testo ir pasakė,kad cistų tikrai nėra,bet mato nėštumą

Kaip ant sprnų nulėkiau priduoti kraujo,bet vis dar netikėdama, o po 2val. sužinojau,kad atsakymas 2025
Taigi vakar jau šventėm mūsų dukrytės mėnesiuką

Anksčiau dažnai sakydavau,kad gal stebuklai ir būna kam nors,bet ne man...

Todėl nepraraskit vilties,tikėkit, ateis šventė ir pas jus