nutariau parasyti ir as savo istorija...
kai buvau 22metu ivyko pirmas persileidimas, diagnoze - nesivystantis nestumas. iki tol net nepagalvodavau, kad gali but problemu su pastojimu. po 7 menesiu, antras persileidimas, diagnoze ta pati... po to jau nebesisaugojom, bet metams praejus gandrai nelanke, pas gydytojus nesikreipiau, bet is ivairiu pasiskaitymu ir draugiu patarimu geriau ivairius vitaminus, mylejomes ivairiomis pozomis, po sueities keldavau kojas ir visa kita... 3 metai bergzdziu pastangu ir tusciu vilciu, kas menesi daromi nestumo testai, kurie pasibaigdavo su vienu bruksneliu siuksliadezej. prasidejo pykciai su vyru... nors mane labai palaikydavo, bet buvo momentu, kai jo nuoskaudos del mano nevaisingumo isplaukdavo i pavirsiu. zinojau viena, kad beprotiskai bijojau trecio persileidimo, nes jau po antrojo buvo rimtu psichologiniu sutrikimu.
pradejau minti ginekologes kabineto slenksti. vyro spermos tyrimas patvirtino, jog problema manyje. gimdos nuotrauka parode, kad kiausides praeinamos, tai seke laporoskopijos tyrimas. po kurios diagnoze besiformuojancios policistines kiausides, tad jose pridaryta langu ir atlaisvintos saaugos susidariusios po apendicito operacijos ir pirmos laporoskopijos. isleidziant is ligonines gydytojos pazadas, kad per 6 menesius TIKRAI pastosiu. menesiai bego... testai rode 1 juostele. vasara uzpuole rimti rupesciai, mamos onkologine liga su daugybe operaciju ir nervu, gresiancios skyrybos su vyru, problemos darbe ir plius istojau mokytis... po tokio beprotisko menesio jauciausi tokia issekusi, plius pradejo lydeti nuolatinis galvos svaigimas bei nuotaiku kaita. nezinau kodel, bet sugalvojau pasidaryti testa dar likus 2 dienom iki menesiniu pradzios. pati nepatikejau savo akimis, juosteles buvo 2
dabar mano

jau 26-27 savaite ir laukiuosi ne bet ko, o dvynuku porytes, t.y. mergytes ir berniuko
taip kad einu ir skelbiu per pasauli, kad stebuklu tikrai buna, ir kad juodziausias mano gyvenimo tarpsnis patapo ir paciu laimingiausiu. pasirodo tereikejo tik atitraukti mintis nuo noro pastoti.