Pagaliau galutinai aisku, kad nuo rugsejo 3 d. lankysime darseli Viltene. Esame Bituciu grupeje.
Mano pupai sukanka dveji metai dabar, rugpjuti. Labai pergyvenu, kaip cia bus, kaip pripras, kaip ligos, puls nepuls, kaip ji prisitaikys... Viena vertus, tokia mazyte atrodo, bet is kitos puses, nebegaliu jos laikyti su aukle, ziauriai ji nori vaiku, pamato gatvej, parke, tuoj pribega, apsikabina, daro saca, duoda buciuka ir po to visa diena sneka lialia lialia

Jei kas galetu man patarti keliais klausimais, buciau dekinga:
Pirma, jau gerus 2 menesius bandome atpratinti nuo pampersu. Sekasi visaip, bet rimtai abejoju, kad ismoksime iki rugsejo. Ar aukletojos nepyks, kad dar su pampersu ateisim, ar paziures, pakeis, ar nesus vaikas ten per diena, ar dalyvaus atpratinime, gal kas turite patirties?
Kitas klausimelis - Ar priimta atejus rugsejo pirma, tarsi nauju mokslo metu diena, kazka atsinesti, atnesti geliu aukletojai? Ar siaip ta diena yra svente darzelyje, ar ne?
Siaip idomu, ar bituciu grupeje bus visi nauji vaikuciai, ar bus dar is praeitu metu irgi? Ar tikrai aukletojos Rasa ir Janina? Buciau labai dekinga, jei kas parasytu atsiliepimu apie jas, patartu, kaip geriau bendrauti...
Dar klausimelis, del maisto darzelyje, ar galite brukstelti, ka paprastai ten duoda vaikams. Klausimas jautrus, nes mano pupa rubuile yra...
Ir kokia tvarka su laikais, kada atvesti ir kada pasiimti galima veliausiai? Kokie bureliai galimi darzelyje?
Atsiprasau, kad daug prirasiau, tema perskaiciau, bet kai kur informacija jau gali buti sena ir pasikeitusi, tai is anksto dekoju.
Beje, butu labai smagu susipazinti su kitu vaiku is Bituciu grupes teveliais.