QUOTE(liubimaja88 @ 2010 01 14, 10:56)

Reikes ir man savo barmaleju pamokyt
QUOTE(airinulka @ 2010 01 14, 13:09)
Pasiskaitau as cia Jusu ir man baisu darosi

kas manes laukia......mano pyplius tai lyg geras ramus vaikas ir pas vaikus labai verziasi, bet jei bus dideles isterijos nezinau ka reikes daryti.......ohhhhh
O kaip Jus "adaptavot" mazius kai pradejot eiti i darzeli? As pasilikau menesi iki darbo, kad galeciau kazkaip po truputi pripratinti prie buvimo be mamos, nes siaip tai tik su manim visur.....
As savaite vedziau iki pietu,paskui jau palikau,tai sake pats pirmas issirinko lova ir uzmigo

Ejo labai noriai kol neatsibodo,va tada ir prasidejo

Tik nuvedi iseit neleidzia,rekia,verkia...na aisku sirdi sauda,stovi ramini lauki kol neuzsizaidzia ir pabegi.Paskui jau suprato kad jei nueis nuo manes tai as pabegsiu

Kuo toliau tuo graziau,jau verkia ir nuo keliu nelipa

Kiek nori ten sedek,nepabegsi.Galu gale susiemiau ramiu veidu paimiau ant ranku,nunesiau ant kilimo pastaciau ir isejau,Aisku bego,bet aukletoja sustabde.Taip apie savaite nepilnai,paskui jau pamate kad mamos niekaip nepaimsi ir susitaike.Pamenu gal menesi nuvedus,uz duru stovedavau ir klausydavau kol apsiramis.Pasirodo tik prie musu jie verkia ir rekia,tik iseini ir viskas baigiasi.Vaikai labai jaucia ir nera tokie durniukai kaip mes galvojam,moka manipuliuot,tik duok proga.Dabar viskas ok,na visko buna,bet jau isteriku niekada.Vienintelis atvejis kai grupes sujunge.