Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2007 11 20, 19:22)
va todel geriau papildomos pamokos, nei gimines. instruktorius visgi zino ka daryt galima, ko ne. mano mama saviskiui pradejus aiskint kaip vairuot visada pasiulo islipt tongue.gif

kartais nezinai ar instruktorius nespaudzia kokio pedalo smile.gif o ai vaziuoji su tevais, tai tikrai zinai smile.gif ir matai, kada pradedi grybauti smile.gif ir siaip gi nevazinesi visa gyvenima su instruktorium, reiks kada nors priprast ir prie turimu masinu smile.gif kurios mano atveju senesnes ir pan. smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=15068163
Atsakyti
nu bent jau galvon sio to ikala. as irgi buciau nepries su giminem pavazinet, bet tik del praktikos ir tik tada jei anie sedetu ir tyletu, o ne smegenis pudrintu. tarkim ziuriu, kad visi asai aiskina kad prie sviesoforo laisva pavara vaziuot, o jei per egza taip - klaida. kai kuriuos dalykus su tacke tik islaikius geriau isdarinet. jau geriau pamoku uzsipirkt bet zinot kad vairuoji, taip kaip reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(glorijaa @ 2007 11 20, 12:13)
Kns.Klp,Siauliai....o vlniskiu yra kad galetu papasakot,kokie ten egzaminatoriai?kokie reisai,ar sunkus?

Na, aš vilnietė, bet kad nelabai galiu ką papasakoti blush2.gif maršrutus atsispausdinau iš interneto, manau, jie tikrai nepasenę, bet neteko su namiškiais, o tuo labiau su instruktorium jais pavažinėti blush2.gif o dėl egzaminuotojo... kai laukiau kol mane pakvies, daug jų mačiau, ir tikrai žmonės - gražiai elgiasi, gražiai šneka ( tik nžn kaip ten kelyje). Mna pasitaikė toks nekalbus visai, nieko nešnekėjo, nekalbino, nesišypsojo ax.gif bet užtat visas smulkias klaideles atleido ir jau grįžus į regitrą pradėjo šypsotis biggrin.gif tikrai nereikia jų bijoti mirksiukas.gif o dar man toks įpūdis susidarė, kad mažesniuose miesteliuose jie daug girežtesni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Keelle @ 2007 11 20, 18:56)
o dar man toks įpūdis susidarė, kad mažesniuose miesteliuose jie daug girežtesni unsure.gif

del sito as girdejau, kad taip yra todel, jog regitras padarius ne rajonu centruose, o didziuosiuose miestuose, aniems reikia lizinga moket uz naujas tackes, o va tarkim vilnieciai jas jau issipirke. kolege mazeikiete sake, jog del to jie ejo nusiteike jog is pirmo karto nepraleis. aisku, nezina kiek cia yra tiesos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2007 11 20, 18:29)

Įdomu, įdomu. Žiūrėsim kaip galutiniam variante bus. Bet, kad toks įstatymas sustabdys eismo įvykius, nelabai tikiu. Na, bet gerai, kad imasi bent kokių priemonių rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 20, 18:28)
kartais nezinai ar instruktorius nespaudzia kokio pedalo smile.gif o ai vaziuoji su tevais, tai tikrai zinai smile.gif ir matai, kada pradedi grybauti smile.gif ir siaip gi nevazinesi visa gyvenima su instruktorium, reiks kada nors priprast ir prie turimu masinu smile.gif kurios mano atveju senesnes ir pan. smile.gif

Aha, kažkaip kai važiuoji su tėvais jauti daugiau atsakomybės. Juk pedalai tai tik pas tave vieną, tas rankinis nė velnio nestabdo smile.gif O su instruktorium visai kitaip, tai jis sankabą nuspaudžia, tai stabdį... o kai viskas užsikrauna ant tavęs vieno,tai kažkaip kitaip visai. Bijau labiau, bet naudos daugiau.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 20, 19:31)
nu bent jau galvon sio to ikala. as irgi buciau nepries su giminem pavazinet, bet tik del praktikos ir tik tada jei anie sedetu ir tyletu, o ne smegenis pudrintu. tarkim ziuriu, kad visi asai aiskina kad prie sviesoforo laisva pavara vaziuot, o jei per egza taip - klaida. kai kuriuos dalykus su tacke tik islaikius geriau isdarinet. jau geriau pamoku uzsipirkt bet zinot kad vairuoji, taip kaip reikia smile.gif

laisva pavara prie šviesaforo ne važiuot, o kai visiškai sustoji stovi ir lauki žalio signalo. tikriausiai nelabai tiksliai supratot mirksiukas.gif

ai, dar prisiminiau, manęs egzaminuotojas dar ir teorijos paklausinėjo doh.gif pav.:kur tikrinsiu alyvos kiekį variklyje, kaip jį tikrinsiu ir kt., žodžiu, tuos iš 20 kl. doh.gif ir koks protektoriaus gylis žieminių vasarinių padangų rolleyes.gif taigi, merginos, būkit ir tam pasiruošę 4u.gif
Atsakyti
rašėte apie tai, kaip reik sustot pvz prie šviesaforo. aš išmokyta taip: privažiuoji šviesaforą (nesvarbu koks tai bėgis) sustoji, atleidi stabdį, įjungi pirmą pavarą ir lauki žalio, o tada atleidinėji sankabą ir važiuoji.. taip negalima ar ne? verysad.gif

beje, išvardinkit aikštelėj pratimus iš eilės kuris po kurio atliekamas Kauno Regitroj
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2007 11 20, 19:40)
ai, dar prisiminiau, manęs egzaminuotojas dar ir teorijos paklausinėjo doh.gif pav.:kur tikrinsiu alyvos kiekį variklyje, kaip jį tikrinsiu ir kt., žodžiu, tuos iš  20 kl. doh.gif ir koks protektoriaus gylis žieminių vasarinių padangų rolleyes.gif taigi, merginos, būkit ir tam pasiruošę 4u.gif

man irgi teko teorijos turputuka paklausinet....bet apei padangas neklause
Papildyta:
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 20, 19:41)
rašėte apie tai, kaip reik sustot pvz prie šviesaforo. aš išmokyta taip: privažiuoji šviesaforą (nesvarbu koks tai bėgis) sustoji, atleidi stabdį, įjungi pirmą pavarą ir lauki žalio, o tada atleidinėji sankabą ir važiuoji.. taip negalima ar ne?  verysad.gif

beje, išvardinkit aikštelėj pratimus iš eilės kuris po kurio atliekamas Kauno Regitroj

tai pagal tave laukiant zalio laiaki nuspaudus sankaba...o sitiap negalima...ir per egza uzskaitys klaida...ir instruktoriai tiap nemoko....beje prie sviesaforo kai susotoj iir lauki zalio tai stovi laisva pavara...va kj jau matia kad uzsidege geltona tada gali jungti pavara
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 11 20, 20:42)
man irgi teko teorijos turputuka paklausinet....bet apei padangas neklause

apie padangas nėra tuose 20-tyje klausimų, bet , turbūt, jų nuomone tai turi žinot ne tik per teorijos egzą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 20, 19:41)
rašėte apie tai, kaip reik sustot pvz prie šviesaforo. aš išmokyta taip: privažiuoji šviesaforą (nesvarbu koks tai bėgis) sustoji, atleidi stabdį, įjungi pirmą pavarą ir lauki žalio, o tada atleidinėji sankabą ir važiuoji.. taip negalima ar ne?  verysad.gif

Vardinu: Pirmiausiai važiuoji ant estakados, tada nusileidi ir tiesiai įvažiuoji į kiemuką, na, tą, kuriame reikia apsisukti ribotam plotyje. Tada apsisukus išvažiuoji ir gauni kažkurį vieną parkavimąsi. Pirmas yra įstrižas,antras stačias į garažą ,o trečias šoninis parkavimas. Tada važiuoji į ta pratimą, kur reikia įsibėgėt iki 30/40km.h ir sustot prieš stop liniją. Na ir paskutinis T formos sankryža. Paskui į gatvę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 20, 21:41)

Pirmas pratimas Kauno regitroje yra estakada , po to eina apsisukimas ribotoje erdveje, po to vienas is triju parakvimosi budu cia kaip kompas parenka egzaminuotojas pasakys,po to greitejimo juosta ir ivaziavimas i garaza ( T forma)
Atsakyti