Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2007 11 21, 17:41)
idomu tik nuo kada tas istatymas galios. kai kas sako, kad nuo sausios, bet tas ministras su akiniais stipriom dioptrijos siryt per 'laba ryta' sake, kad nuo liepos. as dar nesijauciu tvirtai mieste ir intruktorius sake, kad rytoj man islaikyt - be sansu. planuoju  dedes paprasyt pamokyt ir jei nuo liepos - nereiktu tai parintis kad kuo greiciau g.gif

O tai tu eisi ryt laikyt? smile.gif Tai ko taip pesimistiškai nusiteikei? Gal imsi ir išlaikysi ir nereikes nei dėdės smile.gif Bet su dėdė šiaip negalima po gatves važinėt. Tik su tėvais arba broliais/sesem.

Ryt su-inosim nuo kada priims ar nuo liepos ar nuo sausio, bet lyg aš šiandien irgi mačiau tą dėdę ministrą su akiniais tai malyg pasirodė ,kad jis minėjo nuo naujų metų.. nu arba aš užsimiegojus nelabai nugirdau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 21 lapkričio 2007 - 17:58
projektas
jame rasoma, kad nuo liepos. duok die, tada dorai ismokciau ir eiciau pavasari blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(eskimute @ 2007 11 21, 17:56)
O tai tu eisi ryt laikyt? smile.gif Tai ko taip pesimistiškai nusiteikei? Gal imsi ir išlaikysi ir nereikes nei dėdės smile.gif Bet su dėdė šiaip negalima po gatves važinėt. Tik su tėvais arba broliais/sesem.

Ryt su-inosim nuo kada priims ar nuo liepos ar nuo sausio, bet lyg aš šiandien irgi mačiau tą dėdę ministrą su akiniais tai malyg pasirodė ,kad jis minėjo nuo naujų metų.. nu arba aš užsimiegojus nelabai nugirdau biggrin.gif

sese neislaikius pati, mamos tacke automatine. nepesimistiskai nusiteikiau, o realistiskai. na, nesijauciu dar tvirtai. aisku, galima egza neislaikyta laikyt papildoma pamoka, bet bapkiu gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 21, 17:59)
projektas
jame rasoma, kad nuo liepos. duok die, tada dorai ismokciau ir eiciau pavasari blush2.gif
Papildyta:
sese neislaikius pati, mamos tacke automatine. nepesimistiskai nusiteikiau, o realistiskai. na, nesijauciu dar tvirtai. aisku, galima egza neislaikyta laikyt papildoma pamoka, bet bapkiu gaila blush2.gif

Tai paimk dėdės auto ir važiuok su mama, nes rimtai, jei mentai sustabdytų, tai kaip tu įrodytum, kad jis tau giminė?
Tai atsisakei ryt egzo ar vistiek bandysi? Aš tai tavo vietoj bandyčiau.
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 21, 19:59)
projektas
Papildyta:

kas būtent tau nesiseka? juk daug kas nesijaučia tvirtai eidamas laikyt egzamino, tai natūralu..
Atsakyti
masinos matmenu dorai nejauciu. aikstelej isvis nesamones gavos. dar ne itin gerai sankaba valdau, sunku dar masina pajust. bent siokia tokia paguoda, kad tik 2 kartus siandien uzgesau, o instruktorius pasake, kad su automatu islaikyciau ax.gif
Atsakyti
mano tai bėda intensyvus eismas, tada pasimetu ir išvis nieko nestebiu. jei tą dieną, kai laikyčiau egzaminą mašinų nebūtų, išlaikyčiau be problemų biggrin.gif

o aikštelėj aš tik porą kartų buvau tai neatrodo pratimai sunkūs, bet tikrai man rodos sunku ten regitroj kažko neužkliudyt..
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 21, 18:12)
mano tai bėda intensyvus eismas, tada pasimetu ir išvis nieko nestebiu. jei tą dieną, kai laikyčiau egzaminą mašinų nebūtų, išlaikyčiau be problemų  biggrin.gif

o aikštelėj aš tik porą kartų buvau tai neatrodo pratimai sunkūs, bet tikrai man rodos sunku ten regitroj kažko neužkliudyt..

O kada tu varvekliukea bandysi savo jėgas per egzą? Aš netikėtai gavau vietą šiam šeštadieniui, kažkas atsisakė, tai greitai puoliau užsirašyt, atsikėliau net visa savaite anksčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 21, 20:34)
O kada tu varvekliukea bandysi savo jėgas per egzą? Aš netikėtai gavau vietą šiam šeštadieniui, kažkas atsisakė, tai greitai puoliau užsirašyt, atsikėliau net visa savaite anksčiau  thumbup.gif

aš tai gruodžio 15d. užsiregistravau.. smile.gif nuo dabar jau galvoju kaip čia man seksis, nes tik 3-4 pravažiavimai liko, o su šeimos nariais neturiu galimybės mokytis.. verysad.gif na bet teks bandyt.. o tu matau nebijai džiaugies thumbup.gif

gal žinot šeštadienį geriausia laiką laikymui ryte ar po pietų?

ir dar, ar ruošiatės kokių čia siūlytų 50g. prieš egzaminą?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 21, 18:43)
aš tai gruodžio 15d. užsiregistravau..  smile.gif  nuo dabar jau galvoju kaip čia man seksis, nes tik 3-4 pravažiavimai liko, o su šeimos nariais neturiu galimybės mokytis..  verysad.gif  na bet teks bandyt.. o tu matau nebijai džiaugies  thumbup.gif

gal žinot šeštadienį geriausia laiką laikymui ryte ar po pietų?

ir dar, ar ruošiatės kokių čia siūlytų 50g. prieš egzaminą??  bigsmile.gif

šeštadienis nuo 9 iki 11 pats geriausias laikas, gatvės tusčios, šviesoforai neveikia smile.gif Nu čia aš apie Kauną. O kokių dar 50gr, kas iš to? Nu bet aš nervų alkoholiu nenuraminu, nežinau kiek reiktų išgert, kad dingtų jaudulys. Gali pora tabletikių valerijono įkalt, gal padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 21, 20:49)
šeštadienis nuo 9 iki 11 pats geriausias laikas, gatvės tusčios, šviesoforai neveikia smile.gif Nu čia aš apie Kauną. O kokių dar 50gr, kas iš to? Nu bet aš nervų alkoholiu nenuraminu, nežinau kiek reiktų išgert, kad dingtų jaudulys. Gali pora tabletikių valerijono įkalt, gal padės smile.gif

aš laikysiu Kaune, bet užsiregistravau 12val. tai gal reik perkelt į kokią 10val.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 11 21, 18:50)
aš laikysiu Kaune, bet užsiregistravau 12val. tai gal reik perkelt į kokią 10val.? g.gif

mh, geriau 10 manau, arba gal net dar anksčiau. Būtų galimybė aš 8:30 imčiau, bet buvo vienintelis pasirinkimas 14:00, tai ieko nepadarysi, ėmiau smile.gif Gal atsiras dar anksčiau...
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 21, 19:55)
mh, geriau 10 manau, arba gal net dar anksčiau. Būtų galimybė aš 8:30 imčiau, bet buvo vienintelis pasirinkimas 14:00, tai ieko nepadarysi, ėmiau smile.gif Gal atsiras dar anksčiau...

o kada cia laikysi, kuria diena smile.gif ?
Atsakyti