Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(eskimute @ 2007 11 25, 21:39)
Aš tai net negazuoju, važiuoja ta mašina ir su sankaba, svarbu ne per daug atleisti. Bet kai paklausiau per egzą instruktoriaus kaip daugiausia važiuoja ant estakados , tai jis man pasakė, kad tik su rankiniu. Kai paklausiau ar aš galiu tik su darbiniu stabdžiu, tai jis nusišypsojo ir sako "Bandyk". ;D Hm.. ir labai lengvai užvažiavau...

koks skirtuams su rankiniu ar ne svarbu kad uzvaziuoji ir tegu jei nesikabineja tie egzaminuotojai...klaidos nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 11 25, 22:35)
as ta rankini tenaudojau is vietos isvaziuodama ir sustojusi. estakadoj jo tikrai nereikia - pakanka isdrebint su sankaba, atleinejant stabdi pagazuot - ir viskas oki mirksiukas.gif

vienos senos masinos nepavyko isdrebint, ji uzgeso beieskant to drebejimo biggrin.gif ... bet aisku ten, kur laikai egzamina, tai turetu issidrebinti smile.gif) nors teko matyt, kad kai kuriems tai nepasiseke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistaken @ 2007 11 25, 21:44)
vienos senos masinos nepavyko isdrebint, ji uzgeso beieskant to drebejimo biggrin.gif ... bet aisku ten, kur laikai egzamina, tai turetu issidrebinti smile.gif) nors teko matyt, kad kai kuriems tai nepasiseke  blink.gif

Mh, aš kai laikiau pirmą kartą tai laukiau eilėj, nes vienai panelėj niekaip nesisekė nuvažiuot nuo estakados, pariedėjo atgal kokius 4 kartus, kol galų gale užvažiavo (matyt instruktorius) ir ji pastatė mašiną atgal. Tai labai išsigandau,kad man taip nebūtų. Bet kiek mačiau ji su rankiniu važiavo.
Anyways, benzininis mašiniukas niekaip be gazų ir rankinio neužvažiuotų ant estakados smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 25, 21:49)
Mh, aš kai laikiau pirmą kartą tai laukiau eilėj, nes vienai panelėj niekaip nesisekė nuvažiuot nuo estakados, pariedėjo atgal kokius 4 kartus, kol galų gale užvažiavo (matyt instruktorius) ir ji pastatė mašiną atgal. Tai labai išsigandau,kad man taip nebūtų. Bet kiek mačiau ji su rankiniu važiavo.
Anyways, benzininis mašiniukas  niekaip be gazų ir rankinio neužvažiuotų ant estakados smile.gif

benzas tai jo neuzvaziuotu..tik su rankiniu....bet regitroj dyzeliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 11 25, 21:23)
gal pamirso arba gla pradzioj nesake o pries egza pasakys...o kuriam meiste mokais?

Provincijoj blush2.gif Laikysiu Mažeikiuos, tai ir bijau, nes kiek žinau mažesniuos miestuos daugiau kabinėjasi prie visko doh.gif

Papildyta:
QUOTE(eskimute @ 2007 11 25, 21:34)
Hm... O kam tas rankinis ant estakados? Aš tai tik su sankaba ir stabdžiu paprastu dirbu. Nei gazo, nei rankinio nenaudoju smile.gif Ir abu kartus per egzą tiek su astra tiek su polo iš pirmo karto užvažiavau. Juk taip daug lengviau mano manymu..  rolleyes.gif
Papildyta:

Aš bandžiau smile.gif Tai kai nori registruotis antram kartui rašo : "Šis vartotojas jau užsiregistravo egzaminui". Ar kažką panašaus... smile.gif
Bet kam tu taip pesimistiškai nusiteikus? O gal imsi ir išlaikysi  rolleyes.gif

O gaila unsure.gif Nebijočiau taip, bet man nuo to išlaikymo daug kas priklauso, tad ir nervai dvigubi unsure.gif Jei nebūtų svarbu, laikyčiau kad ir 10 kartų lotuliukas.gif

Aš irgi tik darbinį stabdį su sankaba naudoju, daug lengviau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 11 25, 22:01)
Provincijoj blush2.gif Laikysiu Mažeikiuos, tai ir bijau, nes kiek žinau mažesniuos miestuos daugiau kabinėjasi prie visko doh.gif

Papildyta:
O gaila unsure.gif Nebijočiau taip, bet man nuo to išlaikymo daug kas priklauso, tad ir nervai dvigubi unsure.gif Jei nebūtų svarbu, laikyčiau kad ir 10 kartų lotuliukas.gif

Aš irgi tik darbinį stabdį su sankaba naudoju, daug lengviau drinks_cheers.gif

O jeigu nepaslaptis, tai kas bus jei išlaikysi/ neišlaikysi? Su darbu čia galbūt susiję? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 11 25, 22:14)
O jeigu nepaslaptis, tai kas bus jei išlaikysi/ neišlaikysi? Su darbu čia galbūt susiję?  rolleyes.gif

Na taip, susiradau darbelį užsieny, bet būtinai reik teises turėt doh.gif Tai ir noras didelis, bet baimė irgi nemažesnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 11 25, 22:18)
Na taip, susiradau darbelį užsieny, bet būtinai reik teises turėt doh.gif Tai ir noras didelis, bet baimė irgi nemažesnė lotuliukas.gif

aaa.. nu tada suprantama, kad reikia. Na, jei pirmą kartą neišlaikysi, tai užsiregistruok artimiausiai datai, bet bent keletą kartų per dieną tikrink regitros psl su tvarkaraščiais, ten beveik kiekvieną dieną po porą kartų atsiranda vis laisvų vietų ankstesniam laikui, nes būna, kad atsisako žmogai... smile.gif
Bet viskas bus ok, išlaikysi iš pirmo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 25 lapkričio 2007 - 22:30
QUOTE(eskimute @ 2007 11 25, 22:30)
aaa.. nu tada suprantama, kad reikia. Na, jei pirmą kartą neišlaikysi, tai užsiregistruok artimiausiai datai, bet bent keletą kartų per dieną tikrink regitros psl su tvarkaraščiais, ten beveik kiekvieną dieną po porą kartų atsiranda vis laisvų vietų ankstesniam laikui, nes būna, kad atsisako žmogai... smile.gif
Bet viskas bus ok, išlaikysi iš pirmo!

Na reik tikėtis, kad spėsiu kaip nors rolleyes.gif Kad mokėčiau sau įteigti, kad išlaikysiu, nes nesu tiek jau kvaila, bet kad neišeina ir vsio doh.gif Kaip ten sakoma-viltis miršta paskutinė biggrin.gif (arba, viltis-durnių motina lotuliukas.gif )
Atsakyti
o apie kokius cia 20 klausimu visos snekat(kuriu gali klausti per egz)? blink.gif g.gif gal galetumete parasyti? einu laikyti jau antradieni o teorija issilaikiau jau pries 5 menesius tai tikrai esu viska pamirsusi... o apie 20 klausimu kuriu gali klausti net girdejusi nesu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 11 25, 22:51)
benzas tai jo neuzvaziuotu..tik su rankiniu....bet regitroj dyzeliukai wub.gif

O koks skirtumas,dyzelis ar benzas?Dyzelyje galima taip sureguliuoti degima,kad ges labiau nei benzas (pvz.,Vilniaus regitros dyzeliukai).O rankinis yra tik stovejimo stabdis,daugiau jis niekam nereikalingas.Bet kokia masina galima islaikyti ikalneje stovincia vien ant sankabos,tada belieka tik gaza pamint ir viskas bus ciki smile.gif Labai atidziai reikia motoro garso klausytis.O jei jo negirdit,tai minkit gaza dar tik vos pradejusios sankaba atleidinet,ir vaziuos ta masina.Tik sankaba prilaikyti reikia,nemesti staigiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skotchke @ 2007 11 25, 23:46)
o apie kokius cia 20 klausimu visos snekat(kuriu gali klausti per egz)?  blink.gif  g.gif gal galetumete parasyti?  einu laikyti jau antradieni o teorija issilaikiau jau pries 5 menesius tai tikrai esu viska pamirsusi... o apie 20 klausimu kuriu gali klausti net girdejusi nesu...  schmoll.gif

1. Parodykite, kur tikrinsite alyvos lygį variklyje.
2. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar alyvos lygis variklyje yra pakankamas.
3. Parodykite arba paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar veikia vairo stiprintuvas.
4. Parodykite, kur tikrinsite skysčio lygį variklio aušinimo sistemoje.
5. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar aušinimo skysčio lygis yra pakankamas.
6. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar veikia stovėjimo stabdys.
7. Parodykite, kur yra langų plovimo skysčio rezervuaras (talpa).
8. Paaiškinkite, kaip tikrinsite langų plovimo skysčio lygį.
9. Parodykite, kaip tikrinsite, ar veikia įspėjamasis garso signalas.
10. Parodykite, kur yra stabdžių skysčio rezervuaras (talpa).
11. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar stabdžių skysčio lygis yra pakankamas saugiai važiuoti.
12. Parodykite, kaip tikrinsite, ar veikia posūkių signalai.
13. Paaiškinkite, kaip patikrinsite, ar veikia stabdžių šviesos signalai.
14. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar veikia darbinis stabdys.
15. Parodykite, kaip tikrinsite, ar veikia visi žibintai.
16. Paaiškinkite, kur ieškosite informacijos apie rekomenduojamą oro slėgį padangose.
17. Paaiškinkite, kaip tikrinsite oro slėgį padangose.
18. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar padangų protektoriaus rašto gylis yra pakankamas saugiai važiuoti.
19. Paaiškinkite, kaip tikrinsite, ar bendra padangų būklė tinkama saugiai važiuoti.
20. Parodykite, kaip tikrinsite, ar veikia avarinė šviesos signalizacija.

Čia visi klausimai iš regitros puslapio mirksiukas.gif
Atsakyti