Įkraunama...
Įkraunama...

Gimę dvynukai, trynukai.

AČIŪ už sveikinimus!!! 4u.gif
Mažiukams aš irgi neduodu antibiotiku. Bet dičkė tai jau per ilgai kosėja ir kokių procedūrų aš nedariau ir umckalora gėrėm ir sirupėlius nuo kosulio ir pas LOR ėjom, bet pediatre dabar jau pasakė kad plaučiukuose jaučiasi kad yra karkaliukų, tad manau jau reikia antibiotikų. Mes tik trečia kartą juos geriam per 3 metus, ir paskutinį tik praeitų metų pavasarį. Tai gal nieko baisaus, bet va mažiai jau irgi sloguojasi sad.gif Nu tikiuosi neužilgo atšils ir baigsis tas ligų maratonas.
smile.gif smile.gif
Atsakyti
Stengiuosi kuo dažniau duoti košyčių: ir kruopų, ir daržovių... Bet iš pat pradžių daržoves su vištiena valgė puikiai (Dominukas), o paskutiniu metu nei vienas, nei antras nenori... doh.gif
Sveikiname su 9 mėnesiukais!!! bigsmile.gif clap.gif ploja.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės mirksiukas.gif
Sakykit, kada ir kaip atjunkote vaikiukus nuo pieno mišinukų ir nuo tikro pieniuko?
Atsakyti
oi laukiu ir as savo dvynuku, kurie netrukus pasirodys...
kol kas net neisivaizduoju kaip reikes suktis ir suspeti viska, nes dideli demesi reikes rodyti mazajai , kuriai dabar 2m - o ji tokia mamyciuke... kaip reikes paaiskinti, kad dabar tu palauk, nes musu leliukams reikia to ir ano ir sio..
o ji vis dar miega savo loveleje, kuri yra salia mamos lovos ax.gif

.
Atsakyti
[quote=OtilijaK,2010 05 12, 22:38]
Sveikute. Kol kas mažiai dar gana dažnai geria mano pienuką, tai nežinau, kada tas procesas sustos biggrin.gifO mano dičkis iki metų gėrė mišinį, o nuo metų pakeičiau mišinį pienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidutekukute: 19 gegužės 2010 - 15:48
Labukas! mirksiukas.gif
Šiandien buvome pas gydytoją - matavomės. Per pora mėnesių priaugo mažyliai po kilogramą bigsmile.gif

Gal ką domina: parduodam dvynukų vežimėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2010 05 13, 17:47)
oi laukiu ir as savo dvynuku, kurie netrukus pasirodys...
kol kas net neisivaizduoju kaip reikes suktis ir suspeti viska, nes dideli demesi reikes rodyti mazajai , kuriai dabar 2m  - o ji tokia mamyciuke... kaip reikes paaiskinti, kad dabar tu palauk, nes musu leliukams reikia to ir ano ir sio..
o ji vis dar miega savo loveleje, kuri yra salia mamos lovos  ax.gif

.

Sveikinam Pliusiuką besilaukiant dvynukų !!! A6 irgi turiu vyresnę dukrytę, 2,5 m. Bet kol laukiausi tai vis ruošiau ją - pasakojau, kad turės ir brolį ir sesę ir kai gimė viskas buvo neblogai, ramiai reagavo, gyrėsi visiems. Tik ji pas mane ne mamyčiukė, bet močiutės lepunėlė, tai gal dėlto lengviau buvo, nes močiutė ją paglobojo pradžioje. Dabar tai kartais skriaudžia mažiukus sad.gif dėl žaislų ir pan. Mums psichologė sakė vyresnį vaiką skatinti, kad jis didelis ir daug ką moka ir jam geriau nei leliukams, kad ir lovą pvz. nupirkom naują prieš gimstant dvyniams ir sakėm kad ji jau didelė ir didelėj gražioj lovoj miega ... nosį net užrietė, kad ji jau tipo didelė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(OtilijaK @ 2010 05 21, 22:30)
Labukas!  mirksiukas.gif
Šiandien buvome pas gydytoją - matavomės. Per pora mėnesių priaugo mažyliai po kilogramą  bigsmile.gif

Gal ką domina: parduodam dvynukų vežimėlį 4u.gif

[/I]Šaunuoliai!!![/B] Gerai priaugot manau.
Mes tai priaugom tai gerai apie 1.5 kg per 1.5 men bet paprašėm kontrolinį padaryti kraujo tyrimą, kad pažiūrėti ar viskas gerai. Ir pasirodo hemoglobinas žemas 104 Beno 109 Liepos sad.gif nors ir nemažai valgom ir mėsytės. Dabar kasdien jautiena valgom ir grikius būtinai.
Norėčiau skėtuką nusipirkti dvyniams, gal žinot kokį neblogą variantą?
Atsakyti
Dinkute, jusu AZ pilna, neiseina nieko jums paasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringusikas @ 2010 05 24, 14:12)
Dinkute, jusu AZ pilna, neiseina nieko jums paasyti  4u.gif

Neringusik, jau pravaliau AZ. Lauksiu jusu kontaktu.
Atsakyti
Su prasidėjusia vasara!!! thumbup.gif Kuo gražiausių ir šiltų dienų! 4u.gif
Atsakyti
sveikos, merginos.Kaip laikotės? Įsivaizduoju, kad visos užsiėmusios savo mažiukais biggrin.gif
Kaip augate? Ar sveiki? Mes tai įnirtingai darome tvarką kambariuose, viską norim ragauti. Tik mažakraujystė pas mažulius, tai geriam feroglobiną. Kažkaip anksčiau neklausiau, kokias sauskelnes naudojate ir iš kur perkate-gal internetu? Ar dar maitini, Dinkute, ir kaip dažnai savo pienuko duodi? Maniškiai tai kuo toliau, tuo labiau mano pieno nori ax.gif Kaip reiks nujunkyti? smile.gif Nors pati dar mėgaujuosi tuo malonumu maitinti tongue.gif
Atsakyti
[q--------------+uote=vaidutekukute,2010 06 14, 19:13]
sveikos, merginos.Kaip laikotės? Įsivaizduoju, kad visos užsiėmusios savo mažiukais biggrin.gif
Kaip augate? Ar sveiki? Mes tai įnirtingai darome tvarką kambariuose, viską norim ragauti. Tik mažakraujystė pas mažulius, tai geriam feroglobiną. Kažkaip anksčiau neklausiau, kokias sauskelnes naudojate ir iš kur perkate-gal internetu? Ar dar maitini, Dinkute, ir kaip dažnai savo pienuko duodi? Maniškiai tai kuo toliau, tuo labiau mano pieno nori ax.gif Kaip reiks nujunkyti? smile.gif Nors pati dar mėgaujuosi tuo malonumu maitinti tongue.gif
[/quote]
Sveiki, mes tai po biskeli laikomes? Sirgom gana ilgai - visi vaikai sirgo, ir be antibiotiku neisikapstem sad.gif dabar jau kokia savaite geriau. Tyrinejam namus irgi neprastai - visur ropoja, stojasi ir bando pasieniais eiti, uzmigdyti kai reikia tai prispaudziu abu ir lopsine niuniuoju tai dar uzmiega, o siaip abu stojasi lovytese - sunku nulaikyti.
Maitinu tai nebedaug jau - ryte, vakare ir kartais po karteli nakti Benas atsikelia o Liepa nebesikelia. Kai sirgi matyt sunku buvo zysti tai dienomis vos ikisdavau sad.gif monydavau visaip kol pavalgydavo, o dabar tai irgi labaia muistosi prie kruties, bet pavalgo kazkiek. Man jau pradeda nervuoti kai juos reikia prie papo gaudyti sad.gif
Maniskiams irgi mazokas hemoglobinas - ir kolkas gydytoja nedave gerti gelezies, nes ir taip daug vaistu gerem, bet jei po menesio nieko gero nebus tai teks ir mums pagerti gelezies preparatus.
Sauskelnes uzsisakau dabar is www.ugio.lt puslapio - po kelias dezes is karto ir ramu biggrin.gif paskui i tas dezes susikraunu isaugtus rubus smile.gif dviguba nauda ir kaina nebloga, o siaip akcijas gaudydavau pardese.
Mes dar po 100 g. numeteme per menesiuka sad.gif Bet jau ir po 6 dantis turim 4u.gif
o kiek jusiskiai dantuku turi? Kaip paaugot?
Atsakyti