Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynės - bendra tema

QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 09, 14:47)
vaikštynė ne tik kad nereikalingas daiktas, bet net žalingas.

Cia kaip kam nereikalingas - mums jis thumbup.gif Tik nereikia su vaikstyne persistengti - jei vaikuti i ja sodini nuo 6 men, kai dar net sedeti normaliai nemoka arba vaikas tik ten laika leidzia, tada tikrai zalinga. Bet, jei kartais idedi ten palakstyti (tarp sliauziojimu, ropojimu, vaiksciojimu pakampem ir pan.), tada tikrai nekenkia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miena: 12 vasario 2009 - 12:17
mano nuomone tai nelabai reikalingas daiktas.mano vyresnelis ignoravo,o mazeliui net nepirkau.ir nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums labai geras daiktas, kai reikedavo apsitvarkyti. Isodindavai ir vaiksto, laikydavau vaikstukuose tik po 15-30min. Vyresnioji pati vaikscioti pradejo 11men, o mazoji 10men ir kelios dienos. Ir nematau cia nieko blogo.
Atsakyti
visai neblogas daiktas, nereik piktnaudziaut, bet kartais vaikas smagiai juose pabuna , o mama smagiai atsigeria kavos. mes turejom graco, jie tvirti kokybiski. tik kad vaikas anksti pradejo vaiksciot, tai mazai naudojom
Atsakyti
Na jei labai trumpai per diena, gal ir galima naudoti, bet masaziste mum labai piktai sake, kad cia yra vaiku zalojimo priemone. Visiskai sveikam vaikiukui gal ir nepakenks, bet jei bent truputi yra nukrypimu, blogai kojytes stato ar itemptos jos labai, tai dideliu bedu gali pridaryti.
Atsakyti
Hmmm, na jei vaikstytes nerekomenduotinos, tai gal geriau tokia pirkti: http://www.babymarke...ekes/,prid.1122, nors cia gal daugiau masinyte paspirtukas, bet man pasirode visai nieko, tik kaina aukstoka... ax.gif
Atsakyti
Trumpai: nenaudojom ir nenaudosim.
Atsakyti
Mes su vaikstyne pravaiksciojom nuo 8men iki 10men,nes toliau jau pradejom vaikscioti patys smile.gif
Atsakyti
O mes vaikstynes nenaudosim, ismoks ir taip vaiksciot lotuliukas.gif dabar jau vartosi puikiausiai, sliauzia atbulom, tai ka reikia pasiekia, pasinervina ir vell siekia.. tai nelabai man ta vaikstyne ir reikalinga..
Atsakyti
Mums vaikstyne thumbup.gif Svarbiausia vaikuti joje ne nuolat laikyti ir nieko ji nepakenks ax.gif
Atsakyti
As neisivaizdavau geresnio pagalbininko uz vaikstyne, nuo 7 men ikeldavau 2-3 kartus per diena po kokias 5-10 min. Ir vaikui manau gerai, nes nauji judesiai, nauja manksta... Vaikutis puikiai parodo ar gali vaikstynej but ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dziaugiuosi tokiu daiktu kaip vaikstyne. Ji labai padejo musu mazyliui zengti pirmuosius zingsnius. o kai pramoko vaikscioti vis tiek mielai laika leisdavo vaikstyneje, nes daug tvirciau vaikutis jauciasi thumbup.gif
Atsakyti