Labas GV
Ką veiki?
Pas mane šį vakarą vėl žvakės, tik jų daugiau - dar keletą kvepiančių užsidegiau. Ramybė dūšioj
Taip gera...
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 16, 23:13)
Labas GV
Ką veiki?
Pas mane šį vakarą vėl žvakės, tik jų daugiau - dar keletą kvepiančių užsidegiau. Ramybė dūšioj
Taip gera... 
Labas
Labai įtariai aš žiūriu į tas žvakes. Nebijai užsidegt? Gali būti ramybė dūšioj, nameliai liepsnoj..
Šiaip tavo vakaras labai jaukus, mistiškas.. Mėgaukis ramybe
Aš iš darbo ką tik, nu rimtai kaip čia tuščia
Man tai vakar tai buvo viena didžiausių problemų
net pasaulis pilkai dažėsi
Šiandien, aišku, vis dar noriu, tik ašaros nebesikaupia dėl to
Man patinka tavo namų darbas
Labai smagu dėl tos tavo ramybės dūšioj
kaip gera kai yra tiesiog ramu ir viskas...
Nu užsiėmimai pas tave
Iš manęs niekada paprasčiausios šokėjos nebus, nekalbu aš jau apie tokius šokius...
Ir nešokčiau. Ir nenorėčiau, kad man šoktų
man kažkaip nepatinka
Džiuginsi draugą?
***** žvengiau iš tavo veidukų
Jaučiu ir man reikės į lovą keliauti, ryt šeštą į darbą.
Geros nakties, jei dar kas užsuks...
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 16, 22:58)
Baisiai moterišką ir rimtą problemą apraudojai 
Atsigersi tu tos arbatos.
Privalot rytdienai parašyti rašinėlį- mano penktadienis, mano savaitgalis.. priklausomai nuo to kada pasirodysit.
Atsigersi tu tos arbatos.
Privalot rytdienai parašyti rašinėlį- mano penktadienis, mano savaitgalis.. priklausomai nuo to kada pasirodysit.
Man tai vakar tai buvo viena didžiausių problemų
Šiandien, aišku, vis dar noriu, tik ašaros nebesikaupia dėl to
Man patinka tavo namų darbas
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 16, 23:13)
Pas mane šį vakarą vėl žvakės, tik jų daugiau - dar keletą kvepiančių užsidegiau. Ramybė dūšioj, Taip gera...
Labai smagu dėl tos tavo ramybės dūšioj
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 17, 00:30)
Jei klausi pasakysiu- parsisiunčiau Carmen Elektros patarimus kaip išmokti šokti striptizą
Tai dabar bandau įsikirst į sistemą
Tik niekam nesakyk...
Nu užsiėmimai pas tave
Iš manęs niekada paprasčiausios šokėjos nebus, nekalbu aš jau apie tokius šokius...
Džiuginsi draugą?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 17, 00:53)
***** žvengiau iš tavo veidukų
Jaučiu ir man reikės į lovą keliauti, ryt šeštą į darbą.
Geros nakties, jei dar kas užsuks...
Labas rytas
Visos dar po penktadienio nepabudote?
Aš vakar ramiai snaigių namuose pakarpiau, tai ankstyva. Puošiu šiandien namus. Kalėdų temoje prisižiūrėjau idėjų Advento kalendoriui. Pasirodo, nebūtina būti labai naginga, reikia geros idėjos ir viskas bus
Geros dienos
Papildyta:
Ai, vis tiek paklausiu. Ar jums atrodo labai intymus pasimatymas, kai vaikinas kviečia į savo namus ir siūlo pavaišinti savo gamintu maistu?
Iš karto pasakau, kad kviečia mane tik draugas ir jis man nelabai patinka. Kiek kvietė, tiek kartų atsisakiau, nes man atrodo tai pernelyg intymu dviese sėdėti jo bute ir valgyti jo gamintą maistą (o ir kulinaras jis neypatingas
)
Ar čia mano mintys per daug kudlotos ar jis nesupranta savo kvietimo esmės? Nes tikrai nesitikiu, kad lįstu prie manęs. Na, jis nedrįstu.
Geros dienos
Papildyta:
Ai, vis tiek paklausiu. Ar jums atrodo labai intymus pasimatymas, kai vaikinas kviečia į savo namus ir siūlo pavaišinti savo gamintu maistu?
Iš karto pasakau, kad kviečia mane tik draugas ir jis man nelabai patinka. Kiek kvietė, tiek kartų atsisakiau, nes man atrodo tai pernelyg intymu dviese sėdėti jo bute ir valgyti jo gamintą maistą (o ir kulinaras jis neypatingas
Ar čia mano mintys per daug kudlotos ar jis nesupranta savo kvietimo esmės? Nes tikrai nesitikiu, kad lįstu prie manęs. Na, jis nedrįstu.
labas rytas mergaites
rasau ne lietuviskom raidem,kazkas pasidare su kompu.
Ieskojau ieskojau kas GV nutiko,bet niekaip neradau. Ar istrinta ar kazko nesupratau as
Man galva skauda.Vakar buvo man patinkantis vyrukas,truputi isgerem,bet kazko galva skauda,nors kiekis mazas buvo. Demesi rodo nerealu,bet kazko man nera ramu ir nezinau kodel. Ir labai gera,ir kartu kazkoks keistas jausmas.
Geriu kava, laukia kruva reikalu,dar namus tvarkyt,o galva taip plysta
Ieskojau ieskojau kas GV nutiko,bet niekaip neradau. Ar istrinta ar kazko nesupratau as
Man galva skauda.Vakar buvo man patinkantis vyrukas,truputi isgerem,bet kazko galva skauda,nors kiekis mazas buvo. Demesi rodo nerealu,bet kazko man nera ramu ir nezinau kodel. Ir labai gera,ir kartu kazkoks keistas jausmas.
Geriu kava, laukia kruva reikalu,dar namus tvarkyt,o galva taip plysta
Labas rytas fėjos miegančios ir jau pabudusios.
Atsikėliu galvoju reik perskaitytį ką mergaitės prikalbėjo, nes jei prisėsiu tik vakare tai galiu ir nepajėgti perskaityti. O Jūs žiuriu čia ramiai visai, tikiuosi, kad neliūdyte, o tik punktus vykdote.
Aš vakar kažkaip keistai jaučiausiausi. Todėl po darbo nėjau į paskaitas, o nuėjau sportuoti. Bet ir sportavosi man nelabai vakar, vos kojas kilnojau. Tuomet nuėjau į pirtį. Aš gal jau ir minėjau, kad turiu kompleksą viena kur nors eiti, man visuomet reikia kompanijos. O vakar kaip tyčia nei viena kolegė negalėjo tai ėmiau ir nėjau viena. Ir ką manot pradžioj visai nieko. Bet vėliau sugebėjau paslisti ant laiptu ir nusiridenti žemyn
Tai labai greit moviau iš ten
Dabar turiu mėlynę ant delno
tuoj eisiu vėl sportuoti, bet į pirtį neisiu
gėda...
Po to vakare su drauge išgėrėm po bokalą alaus ir grįžau namo. Vat tai toks mano penktadienis - nieko įdomaus nenuveikiau (neskaitant skridimo nuo laiptų), bet ir nesimokiau
Ką labai reiktu daryti... Gal po sportio susiimsiu ?
Mergelėms gero savaitgalio.
Atsikėliu galvoju reik perskaitytį ką mergaitės prikalbėjo, nes jei prisėsiu tik vakare tai galiu ir nepajėgti perskaityti. O Jūs žiuriu čia ramiai visai, tikiuosi, kad neliūdyte, o tik punktus vykdote.
Aš vakar kažkaip keistai jaučiausiausi. Todėl po darbo nėjau į paskaitas, o nuėjau sportuoti. Bet ir sportavosi man nelabai vakar, vos kojas kilnojau. Tuomet nuėjau į pirtį. Aš gal jau ir minėjau, kad turiu kompleksą viena kur nors eiti, man visuomet reikia kompanijos. O vakar kaip tyčia nei viena kolegė negalėjo tai ėmiau ir nėjau viena. Ir ką manot pradžioj visai nieko. Bet vėliau sugebėjau paslisti ant laiptu ir nusiridenti žemyn
tuoj eisiu vėl sportuoti, bet į pirtį neisiu
Po to vakare su drauge išgėrėm po bokalą alaus ir grįžau namo. Vat tai toks mano penktadienis - nieko įdomaus nenuveikiau (neskaitant skridimo nuo laiptų), bet ir nesimokiau
Mergelėms gero savaitgalio.
mergaitės turbūt dar miega
o aš jau išgėriau kavą, tuoj gersiu citramoną,nes galva plyšta
Oi mergaitės kaip keistai jaučiuosi. Vakar mano žavusis užsivakarojo pas mane,tačiau tai ne šito puslapio tema
,bet savijauta nėra gera, laukiau kažko ne to ir jaučiuosi kaip sudaužyta visa, ne ne fiziškai,šiaip negera kažkaip.
Populi, sveikutė,tu čia ir ankstyva
Visos sveikos. Kelkitės, kava jau garuoja ir skaniai kvepia
Oi mergaitės kaip keistai jaučiuosi. Vakar mano žavusis užsivakarojo pas mane,tačiau tai ne šito puslapio tema
Populi, sveikutė,tu čia ir ankstyva
Visos sveikos. Kelkitės, kava jau garuoja ir skaniai kvepia
Labas rytas
Aš vakar taip greitai užmigau... prisimiegojau iki soties 
dar žiovauju ir valgyt baisiai noriu, tai jau ir eisiu... Ketinu turiningai leisti savaitgalį
dar žiovauju ir valgyt baisiai noriu, tai jau ir eisiu... Ketinu turiningai leisti savaitgalį
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 17, 12:09)
Labas rytas
Aš vakar taip greitai užmigau... prisimiegojau iki soties 
šaunuolė,kad turi planų kaip praleisti savaitgalį
papramogauk
o aš noriu kai kurių pirkinių. Būdama Vilniuje,mačiau batus,kurie patiko,bet pamasčiau,kad man jų pakanka,o dabar mastau,kad jų norėčiau,tai tikiuosi,o gal Kaune rasiu tokius pat,galvoju nulėkt pažiūrėt,o ir didelės tašės labai noriu,tik kur pažiūriu ,tai kainos nerealios
Labas rytas
aš tik dabar geriu "rytinę" kavą, jūsų plepesius skaitydama
išmiegojau už visą savaitę
vykdau GV namų darbus ir rašau detalų penktadienio planą
iš tikro, galvojau, kad po paskaitų ramiai grįšiu, tv pažiūrėsiu, nes jėgų po visos savaitės 0
bet mano planai baigėsi ties ta vieta, kai jau keliaut į paskaitą ruošiaus
draugė parašė, kad vienas bičiukas siūlo susitikt, bet ji nenorėjo labai ir sutiko tik tuo atveju, jei bus keturiese penktadienio vakaras - suprantat, kad aš įtraukta į tą sąrašą irgi buvau
tas bičiukas labai greit pasistengė rast draugą "man"
tas draugas tai toks fyfinas, kaip draugė išsireiškė
bet nu...pinigų daug, gera mašina, dolce gabana..negi nesusigudytumėt???
aš nelabai susigundžiau
tai va, pasėdėjom kavinukėj, po to nukeliavom į filmą - vakaras man labai patiko
ir net nesijaučiau, kad su vaikinų draugiją jį leidžiam
va, tiek
ką šiandien man veikt, dabar galvoju..........
aš tik dabar geriu "rytinę" kavą, jūsų plepesius skaitydama
vykdau GV namų darbus ir rašau detalų penktadienio planą
iš tikro, galvojau, kad po paskaitų ramiai grįšiu, tv pažiūrėsiu, nes jėgų po visos savaitės 0
tai va, pasėdėjom kavinukėj, po to nukeliavom į filmą - vakaras man labai patiko
va, tiek
ką šiandien man veikt, dabar galvoju..........