Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 14, 18:14)
Isivaidzuoju situacija: "mmm, o tu Gimusi vasara?" Sakys: "koks tavo reikalas?" biggrin.gif Ir bus man ablomas  lotuliukas.gif 

Jei taip atsakys, gali spėti, kad vistik pataikei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 14, 18:22)
Jei taip atsakys, gali spėti, kad vistik pataikei  lotuliukas.gif

biggrin.gif

Nekalbėk taip.
aš tai tikrai žinau,kad jei p matysiu blondinę su breketais statančia Senį Besmegenį žinosiu kas ji tokia biggrin.gif

Heneriete, ačiū tau, tikai labai gražus namučiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 14 lapkričio 2007 - 18:34
QUOTE(populi @ 2007 11 14, 19:33)
biggrin.gif

Nekalbėk taip.
aš tai tikrai žinau,kad jei p matysiu blondinę su breketais statančia Senį Besmegenį žinosiu kas ji tokia  biggrin.gif

Heneriete, ačiū tau, tikai labai gražus namučiai  4u.gif

Juokauju gi biggrin.gif bet visai nenustebčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Prašom blush2.gif
Atsakyti
Buvau kirpykloje ax.gif ax.gif Visa patenkinta dabar sedziu biggrin.gif Bet nesikirpau, vaikas kirposi - pirma karta kirpykloje tongue.gif Taip smagu ir faina ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, labai grazus, mieli namuciai Haneriete 4u.gif tempai pas mus nevaikiski, kaip sakoma mano kaime...eisiu i lova ilsetis, kad ryt galeciau atsikelti pries darba ir parasyti referatus....Kaip as atsilikus nuo jsu isgyvenimu nebeisijungiu i pokalbius, ir pati daug noriu papasakot....o va...problema su laiku..

GV, ka savaitgali?leksi i kaima?

Mergaites, jus galvojat, kad as gal nauja masina nusipirkau bigsmile.gif mano sena 98:))) tiktai

viskas, einu i lovyte...labankt

GV primink tuos mano pazadus blush2.gif
Atsakyti
Grįžau iš šokių Solo latino. Geras sportas ir malonu. Esu šaltakraujė, rankos kojos šąla, bet po šokių jau šiltut šiltutėlė. Dar vyno nusipirkau, nes labai užsimaniau, tai dabar išvis šilta sėdžiu biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 14, 17:44)
Siūlau ypač atidžiai nužvelgt visas vedinas vokiečių aviganiais laugh.gif

Man irgi labai patinka vokiečių aviganiai. Nostalgija filmui "4 tankistai ir šuo". Kiek prisimenu, vaikystėje filmuose tik vokiečių aviganius ir rodė.

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 14, 20:55)
Buvau kirpykloje  ax.gif  ax.gif  Visa patenkinta dabar sedziu biggrin.gif Bet nesikirpau, vaikas kirposi - pirma karta kirpykloje  tongue.gif Taip smagu ir faina  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

O kaip jis jautėsi? Drąsiai? Ar išsėdėjo ramiai? mirksiukas.gif Esu vaikystėje pabėgusi iš kirpyklose ir vijosi mane tėvai per Laisvės alėja doh.gif
Atsakyti
Prata, kokiam klube lankai sokius??zavu...gero vakaro pleputes iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 14 lapkričio 2007 - 20:30
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 14, 21:30)
Prata, kokiam klube lankai sokius??zavu...gero vakaro pleputes iki

Šitame Line-dance centre. Man arčiau būtų vilijampolėje, bet kadangi su drauge einame, tai susiderinome centre.
Dabar ketvirtadieniais ir porinius lankau Miško g. su vienu vaikinu. Čia irgi ta pati draugė šokiams supiršo. Nes jis neturėjo poros, o aš pavasarį porinius lankiau su ex, bet teko mesti, nes draugas paliko mane. Na, bet aš labai norėjau lankyti šokius ir dar kurį laiką ėjau, bet čia jau buvo mazochizmas šokti su žmogumi, kurį tu myli, o jis tave ne doh.gif Galiausiai jis pasakė, kad šokiai su manimi, trukdo jam pasimatymams su kita doh.gif
O šokti labai smagu smile.gif Visoms rekomenduoju. Kaip suprantu, Abžorytė irgi lanko daug šokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 14, 21:28)
Dar vyno nusipirkau, nes labai užsimaniau, tai dabar išvis šilta sėdžiu  biggrin.gif 

Aš irgi nusipirkau šiandien vyno bigsmile.gif Karštam vynui gamintis. Bet dabar užkandau ir galvoju, o gal visai aš jo šiandien ir nenoriu biggrin.gif
Bet nepražus drinks_cheers.gif

QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 14, 21:38)
.. Galiausiai jis pasakė, kad šokiai su manimi, trukdo jam pasimatymams su kita  doh.gif

O šokti labai smagu  smile.gif Visoms rekomenduoju. Kaip suprantu, Abžorytė irgi lanko daug šokių smile.gif

Kaip aš mėgstu sakyti "durnas, ne durnas???" blink.gif Galėtų ir daugiau mąstyti taip sakydamas žmogui, su kuriuo kažkada siejo, jausmai, santykiai ir pan... doh.gif

Labai džiaugiuosi, kad vėl turi porą šokiams user posted image
O man šokiai aistra.. Šoku nuo vaikystės. Jei ir metu tai, tai paskui naktimis sapnuoju ir vistiek grįžtu biggrin.gif Dabar jau mesiu tik tuomet kai lauksiuosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 11 14, 19:33)
aš tai tikrai žinau,kad jei p matysiu blondinę su breketais statančia Senį Besmegenį žinosiu kas ji tokia  biggrin.gif

čia kaip suprantu apie mane buvo kalba? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 14, 22:02)
Dabar jau mesiu tik tuomet kai lauksiuosi  thumbup.gif
[

Manau, kad laikinai mestum mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 14, 22:02)
Labai džiaugiuosi, kad vėl turi porą šokiams [img]

Šiaip tai ex buvo labiau patyręs šokėjas, bet dabar, kaip mes su partneriu pajuokaujam, bent vestuvinį valsą jau mokėtume sušokti biggrin.gif Na, bet ne vienas su kitu, nes man tas šokių partneris ne itin patinka ax.gif
Bet šiaip skaičiau psichologo Litvako mintį, kad jei nori sužinoti, ar fiziškai su žmogumi deri, nebūtina su juo iškart permiegoti, užtenka su tuo žmogumi pašokti. Jei yra kažkoks didelis fiziologiškas nesuderinamumas, šokių metu tai pasimatys.
Dar jo mintis buvo tokia: jei erzina, pvz, koks vyro apgamas, tai geriau su tokiu žmogumi neturėti artimų santykių ir juo labiau nesituokti, nes tai reiškia ir kažkokius genetinius neatitikimus.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 14, 21:15)

Dar jo mintis buvo tokia: jei erzina, pvz, koks vyro apgamas, tai geriau su tokiu žmogumi neturėti artimų santykių ir juo labiau nesituokti, nes tai reiškia ir kažkokius genetinius neatitikimus.

Manasis draugas irgi kazka kalbejo panasiai smile.gif Sake, jei labai patinka zmogaus kvapas, jei atrodo artimas ir savas - vadinasi vaikai gimtu sveikut sveikuteliai biggrin.gif

O Tomukas, saunuolis - sedejo kedeje ir ziurejo kaip ji kerpa smile.gif
Papildyta:
CrazySun, kaip paskaitos? smile.gif
Atsakyti
Aš irgi esu apie kvapus girdėjusi, kad žmonės renkasi vienas kitą pagal kvapą... rolleyes.gif man tai pvz dažnai būna, kad mane labai erzina kokio tau žmogaus kvapas. Ne kraštutinumus visokius turiu (kvepalus ar tai prakaitą doh.gif ), o normalus kvapas... smile.gif
Atsakyti