Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime (XVII dalis)

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 18, 23:45)
Nereali istorija wub.gif
Labai man patiko paskaičiau su pasimėgavimu. Pats tas prieš miegą. Einu senio spardyt. tongue.gif

Papasakojau dabar, tiek prisiminimų gerų iškilo ax.gif
Neik dar miegoti, ką aš čia veiksiu viena? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 18, 23:48)
Papasakojau dabar, tiek prisiminimų gerų iškilo  ax.gif
Neik dar miegoti, ką aš čia veiksiu viena?  unsure.gif

Įsivaizduoju.. ax.gif
Kukuosi viena.. laugh.gif Visai neblogas užsiėmimas. Geriau nei lovoj atsigulus avis skaičiuoti. tongue.gif
Da truputį neisiu.

Papildyta:
Tema tema nusibaik gun_bandana.gif
Papildyta:
Matau, jog Vakarė rašo pažadėtąjį rašinėlį. Stropi mokinukė.

pioneer.gif

Rytoj pirmadienis.
tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Aš eisiu dabar ko nors daug daug vakarienei suvalgyti, o jei jūs visos eisit miegoti, tai tada dabaiginėsiu Žiedų valdovą wub.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti, kad pagaliau perskaičiau bigsmile.gif

Kleopatra, Vilte laikykitės 4u.gif Sunku ką ir patarti, nes tai turi tiesiog praeiti... Užeikit čia, rašykit. Tai tikrai padeda.

GV, lauksiu naujienų kaip naujam darbe sekės bigsmile.gif

Abžoryte, aš irgi žvakes kas vakarą degioju biggrin.gif Šiandien net kalėdines nuotaikas pradėjau jaust thumbup.gif

Mano savaitgalis... ką žinau smile.gif Šeštadienį visą su draugėm praleidau - tai vienom, tai kitom. Kokteilius tik gėrėm gėrėm. Ale kad jie silpni musėt buvo nes nelabai ką pajaučiau tongue.gif Sekmadienis labai šeimyniškai praėjo - pusę dienos su broliu tvarką namuose darėm, kitą pusę dienos brolis su šeimyna svečiavosi ax.gif
(Tai maždaug taip gimtadienį ir atšvenčiau)
Galiu pasigirti kad gražiai susitvarkiau namus, gėlės pagaliau palaisčiau lotuliukas.gif Žvakes gražiai išsidėliojau ir dabar jauku wub.gif Dar vienas teigiamas dalykas - kad šiandien irgi laiku miegot eisiu tongue.gif Ai beje, neužilgo taip pat 4 dienom dingsiu, kaip Bjuti ax.gif Lėksiu draugės lankyti, o tuo pačiu gal ir šmutkių.... biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif (Stengiuos pamiršt kad taupyt žadėjau, ir baigiu save įtinkinti kad čia ateičiai prisipirksiu visko)
Atsakyti
Labanakt

user posted image

ir gero pirmadienio

user posted image

Nemiršta tema nors tu jai ką biggrin.gif

Tikiuosi, Vakarė ją nudaigos tongue.gif

Negaliu miegot kol sena tema gyva biggrin.gif
Atsakyti
GV, atleisk už trumpą rašinėlį rolleyes.gif Bet žinai kai labia labia ko nors lauki tai šnipštas gaunas biggrin.gif Jei būčiau nežinojus kad šis rašinėlis bus vertinamas tai gal geriau būčiau pasireiškus biggrin.gif
Atsakyti
Tavo savaitgalis ir rašinėlis man patiko. Jaukus, padorus be jokių girtuoklysčių ir galvos skausmų. Sveikinu su gimtadieniu oro_buckis.gif Geros kelionės (a kur keliausi?) ir laukiam lauktuvių. Truputį šarkos mes laugh.gif Kada iškeliauni?
Atsakyti
Tema tema daigokis lotuliukas.gif
Aš irgi noriu miego. Labai stengiuos vykdyt punktą apie miegojimą, nes reikalų daug visokių, o ir nuotaika geresnė, kai išsimiegi, Ir kvailų minčių mažiau. Ir saulė skaisčiau šviečia (ta nuosava saulė wink.gif )

Kaip pareiginga supermylimiausia, einu ieškot sexy naktinukų ax.gif
Atsakyti
user posted image

Temos pabaigai leidžiu dar savo elfu pasigrožėti wub.gif
Papildyta:
Vakare, su gimtadieniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 18, 23:36)
p.s. Abžoryte, pabūsiu tavo sąžinė- sekretorė ir priminsiu, jog rytoj darbe turi ištaisyti penktadienio klaidelę tongue.gif

Ačiū Sąžine biggrin.gif
Ot stadija pasiekiau doh.gif Mano sąžinė per SM jau prabilo lotuliukas.gif

Ačiū mergytės ir už ūpo pakėlimą 4u.gif Bekurdama namučius prisiminiau mūsų visokius plepalus ir nuotaika pakilo laugh.gif

O ir Mėlynakis jau online. Bet aš "Not Available" ir jokio noro jau neturiu su kažkuo šnekėti irnesakyk.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 19, 00:02)
Aš eisiu dabar ko nors daug daug vakarienei suvalgyti, o jei jūs visos eisit miegoti, tai tada dabaiginėsiu Žiedų valdovą  wub.gif

Vėl svaigsi dėl elfo? biggrin.gif
Gero filmo.
Ir taip jau atsilieku nuo miegojimo grafiko laugh.gif
Rytoj keltis penktą teks mega_shok.gif
O dar Šrekas nežiūrėtas... ax.gif
Bet čia Jūs kaltos. Nes temos niekaip neužbaigiat smile.gif

Atsakyti