Aciu uz atsakyma siguliuk As kazkaip buvau isitikinusi, kad man nereikia registruotis WRS, o dabar nebezinau. Niekaip jiems neprisiskambinu, kad paklausciau
Sveikos,prasau patarkit,ka daryt?zodziu,pries pora metu gyvenome uk,dirbome per agetura,nuiomojomes buta taip pat is ju.zodziu,isvaziavom atostogu 3 menesiams,o kai norejom gryzt i uk atgal,agentura pasake,kad nebera vietu apgyvendiniumui,na,mes ir nebegalejom i ten gryzt,likom lt.problema yra ta,kad mes isvaziuodami neatsisakeme child benefito,galvojom negrysim automatiskai nutrauks,nes matis,kad nedirbam niekur,o pasirodo nenutraukia,ka patartumet daryt?
Aciu uz atsakyma siguliuk As kazkaip buvau isitikinusi, kad man nereikia registruotis WRS, o dabar nebezinau. Niekaip jiems neprisiskambinu, kad paklausciau
As gaunu benefitus ir be sitos registracijos,parasiau formoj,kad siuo metu nedirbu ir neturiu registacijos ir nieko niekas neklause jokio formu perpildyt nereikejo
Gal zinot kiek laiko saugo darbo vieta po motinystes atostogu (statutory maternity SMP)? Kazkur skaiciau kad iki vaikui sueina metai, gal kas zinote tiksliau
Gal zinot kiek laiko saugo darbo vieta po motinystes atostogu (statutory maternity SMP)? Kazkur skaiciau kad iki vaikui sueina metai, gal kas zinote tiksliau
Vieta darbdavys privalo saugoti 52 savaites (tik) . Is ju 39 savaites tau moka SMP, o poto dar gali prasyt papildomu 13 savaiciu (tik uz jas jau negausi pinigeliu).