Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš bambuko

Ar girdėjote kad šį savaitgalį Vilniuje parodoje "Vaikų šalis" bus pristatyti gaminiai iš bambuko? Ką manote apie tokius drabužius?
Atsakyti
Jau senokai girdėjau apie mezgimo siūlus iš bambuko, skaičiau apie juos pačius geriausius atsiliepimus thumbup.gif Tad ir drabužiai turėtų būti geri, natūrali medžiaga visgi rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi skaiciau delfyje straipsni kad parodoj bus pristatyti drabuziai is bambuko, reiketu paciupineti, manau kad tikrai turetu buti faini. Kiek skaiciau straipsnyje kad jie netgi geriau sugeria dregme negu medvilne ir tinka alergiskiem zmonem.
Atsakyti
Taigi buvau parodoje, apziurejau visus tuos bambukinius drabuzeliu, tai man jie tokie faini, super atrodo thumbup.gif Sakiau reiks isigyti, kaip supratau kol kas dar ju nera parduotuvese, bet lyg minejo kad iki kaledu turetu pasirodyti.
Atsakyti
turim ranksluoscius is bambuko, labai svelnus, gerai sugeria dregme thumbup.gif
Atsakyti
Na gal kas turit kokiu drabuziu is bambuko, as tai turiu triusikelius, tai man jie labai smagus, net nesijaucia ant kuno.
Atsakyti
QUOTE(onLy @ 2007 11 22, 21:45)
turim ranksluoscius is bambuko, labai svelnus, gerai sugeria dregme  thumbup.gif

ir mes turim , tik dar nenaudojau, nes gavom dovanų
Atsakyti
Kaip tik savaitgalį vyras Aprangoj nusipirko apatinių komplektą iš bambuko.Nu tikrai labai mieli prie kūno.Žiūrėsim kaip keletos skalbimų laikys.
Atsakyti
QUOTE(onLy @ 2007 11 22, 19:45)
turim ranksluoscius is bambuko, labai svelnus, gerai sugeria dregme  thumbup.gif


labai liuks ranksluosciai drinks_cheers.gif mes irgi turim, tai ypac faina galva issiplovus apsivyniot juo, gerai sugeria dregme ir labai mieli malonus... rolleyes.gif
Atsakyti
as turiu chalatą - labai mielas, minkstas ir toks kaip šilkinis. tik kad retai tuos chalatus nešioju....
Atsakyti

as taip pat turiu ranksluosty lb geras smile.gif
ir yra parduotuve Kaune bazese mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai irgi savas rankslusciaias dziaugiuosi, neseniai gavau dovanu 4u.gif
Atsakyti