Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis darbas

Sveiki 4u.gif

Ieškau pagalbos visų, dirbančių ar dirbusių naktimis - gal jūs galėtumėte pasakyti, kokie išvis yra naktiniai darbai?

Šiuo metu viena auginu mažą vaikutį, noriu keist specialybę, todėl dienomis dirbti niekaip neišeina verysad.gif Norėčiau šiuos metus padirbėti bet kokį paprastą naktinį darbą, kad nereikėtų mokėti auklei, tuo pat metu pasitaupyt pinigėlių, pasiruošt mokslams ir vėliau ieškot darbo pagal norimą būsimą specialybę.
Norėčiau tiesiogiai kreiptis į darbdavius, tačiau nebesumąstau, kokios įmonės vykdo savo veiklą naktimis. Spaustuvės? Visą parą dirbančios parduotuvės?

Kokie apskritai yra naktinio darbo +/-, kokie reikalavimai keliami, kokios iškyla problemos dirbant šį darbą? Ar tai visada lb sunkus fizinis darbas?

Būsiu dėkinga už jūsų pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Padavėjai, ypač naktiniuose klubuose. Kitur tai darbas bus pamaininis, t y reikės dirbti slenkančiu grafiku, tai dieną, tai naktį, jei tinka toks variantas, tai kazino, fabrikai, gamyklos, apsauga g.gif
Iš trūkumų tai didžiausias, kad sveikatai kenksminga unsure.gif Išsiderina bioritmai, organizmas būna nusilpęs unsure.gif
Gal geriau paieškok darbo namuose? 4u.gif
Atsakyti
Kazino ax.gif
Atsakyti
Kaip ir rasiau kitoje temoje-viesbucio administratore galima dirbt mirksiukas.gif Darbas pakankamai saugus,ne fizinis,atlyginimas ne pats maziausias plius arbata.Beto lavinamos uzsienio kalbos zinios mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pasiūlymus 4u.gif
Tų visų naktinių klubų ir kazino aš biškį bijau blush2.gif sakiau, geriau jau dirbsiu paprastą fizinį darbą blush2.gif Bet va apie naktinį viešbučio administratorių aš net nebuvau pagalvojus.
Dėkui jums, bandysiu ir aš savo laimę smile.gif
Atsakyti
Baldų fabrikuose būna naktinės pamainos - manau galima susitarti, kad dirbsi tik naktimis, dar mezgyklose ( darbas sunkus, pasilieki viena naktinėj pamainoj ir turi suktis savarankiškai taip, kad mašinos be perstojo megztų).
O man dar įdomu, kas bus naktį su tavo vaikeliu, negi vieną paliksi?
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 11 18, 19:18)
O man dar įdomu, kas bus naktį su tavo vaikeliu, negi vieną paliksi?

Ačiū ir tau, So Lucky, už idėją 4u.gif
Naktim sesuo žadėjo ateit su mažyle pabūt, ji dienom dar mokosi, tačiau naktį tikrai nebūtų problema jai pas mane pernakvot.
Esu aš dirbus naktim, žinau, kaip sunku būna ir kaip išsibalansuoji visas, tačiau tai nevisam laikui, bent kol dukrytė į daržiuką pradės eiti.
Atsakyti
kadangi as turiu dvi mazyles, ir viena dar neina i darzeli.tai dirbu tada kai MB gali but su vaikais dirbu dabar degalinej, naktimis, buna nuo 15 val iki 22, kaip sutari su darbdaviu taip jis sudaro grafika mirksiukas.gif esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Anchela @ 2007 11 27, 12:31)
dirbu dabar degalinej, naktimis

O jei ne paslaptis, kiek tau moka? blush2.gif Gali parašyti į až.
Man vis niekaip nepavyksta rasti nieko tinkamo arba atlyginimą tik minimalų siūlo verysad.gif O ar sudėtinga dirbti degalinėje?
Atsakyti
Naktinis darbas priklauso nuo to, koks tas darbas yra. Jei sunkus ir fizinis - 4 savaites per mėnesį praktiškai neįmanoma ištverti. Jei lengvas - taip pat.. Aš dirbu pamainomis visai nesunkų darbą ir galiu pasakyt po savaitės "naktinių" reikia dar savaitės kad atsigautum, to pasekmė - kas antras mėnesis nedarbingumas del nežmoniško nuovargio rolleyes.gif
Atsakyti
Operatorės saugos pultuose, dirba kas 3-4 parą, susiderina tik naktim
Atsakyti
Dar gal taksi operatorės unsure.gif
Atsakyti