Labutis,
Suprantu tave pilnai, nes pati mokausi, tiesa-as neakivaizdziai, bet dar ir vaikeli auginu mazuti, bet ir dirbti suspeju
Tiesa paparasta, kadangi esu moteris, tai kosmetika man tikrai yra artima sritis. Tik nereikia iskart isigasti ir sakyti, oi su ja tikrai nieko neuzsidirbsi.
Pradejau platinti Oriflame kosmetika vien del to, kad pati ta kosmetika pirkciau pigiau, bet veliau pradejau ja dometis ir radau labai neblogos informacijos, kaip pradeti savo nuosava versla, kuriame patio viska tvarkysiu, rinksiu zmones, darysiu susitikimus, pamokeles, o gal but ir tapsiu direktore. Bet kuriuo atveju, bet koki lygmeni pasieksi - toki ir atlygi gausi.
Man paciai tik pati pradzia, bet kol kas ideju turiu labai daug, ir tikiuosi jas igyvendinti, kol kas neblogai sekasi. Tai labai svarus, grazus bei moteriskas darbas. Tau nereikes nei kazkam patarnauti, nei zeminti saves.
Parasyk man i lina686@super.lt ir as tau papasakosiu, kaip pradeti savo versla ir uzdirbti nebloga atlygi, o ir vaikuti auginti galesi. Tikrai geras pasiulymas!
iki malonaus!