Labai pavasariska

QUOTE(radulia @ 2009 04 05, 23:21)
As irgi noreciau patarimo: kai dazau vidine akiu dali su juodu piestuku, jis nesilaiko visa diena (issibegeja)-kaip suprantu tai nenormalu?
Jeigu dažote gleivinę, tai pieštukas būtinai turi būti waterproof, tuomet turėtų laikyti

Papildyta:
QUOTE(Student3 @ 2009 04 05, 22:56)
Ech, ir man tas pats agotaite..Jauciu reiks isijungti youtube ir dazytis su rodomu video..
Pvz kad ir kokios firmos benaudociau juoda akiu konturo piestuka jis man nesilaiko ir neatrodo graziai kaip cia kur nuotraukose,ech..gal galite ka patarti? 

Jeigu pieštukas subėga, vadinasi, jūs jį blogai užfiksavote arba išvis neužfiksavote

QUOTE(eglute2009 @ 2009 04 08, 17:11)
Jeigu dažote gleivinę, tai pieštukas būtinai turi būti waterproof, tuomet turėtų laikyti 

aciu uz info

QUOTE(Renatulyte @ 2009 04 19, 20:21)
idedu Jums pavyzdeli, kai vidinis pravedimas nera toks tikslus ir ryskus. sielo tiek "isplaukes" bt vistiek atrodo graziai
kaip grazu

QUOTE(almantė_k @ 2009 04 06, 09:58)
sveika, man atrodo, kad tai normalu, juk ta voko dalis pastoviai lieciasi su virstutiniu voku, kai mirksi, be to akies obuolys pastoviai asaroja, kad neisdziutu. taigi jei nori visa diena vaiskciot "neisplaukus", teks nesiotis piestuka su savimi 

Ziurint ka naudoji

QUOTE(ella* @ 2009 04 23, 20:46)
imetu ir as pora nuotraukyciu

Pirmos dvi foto nerealios!

ir man lb grazu... experimentuoju visaip, bet nesigauna. mano virsutinis vokas toks uzkrites
jei tamsiai pasidazau, tai kaip peleda..
o gal kas patars kaip pasidazyti, kai akinius nesioji.. matryt ryskiai netinka...

QUOTE(agotaite @ 2009 04 24, 17:25)
ir man lb grazu... experimentuoju visaip, bet nesigauna. mano virsutinis vokas toks uzkrites
jei tamsiai pasidazau, tai kaip peleda..
o gal kas patars kaip pasidazyti, kai akinius nesioji.. matryt ryskiai netinka...

diena siuliciau sviesesni akiu makijazo varianta

QUOTE(agotaite @ 2009 04 24, 15:25)
kai akiniai mažina akis:

Kai didina:

Patarimai trumparegėms:
Rinkitės spalvas ir makiažą, kurie nemažina akių.
Naudokite sodrias, tamsias spalvas.
Venkite juodų kontūrų.
Akis padidinti padės žėrinčios spalvos ir baltas pieštuko kontūras.
Puikiai tinka į viršų tamsėjantis arba platus švelnaus atspalvio šešėlis.
Patarimai toliaregėms:
Rinkitės spalvas ir makiažą, kurie nedidina akių.
Rekomenduojama vengti tamsių kontūrų, naudokite šviesius pastelinius atspalvius.
Svarbu, kad blakstienos nebūtų sulipusios.