QUOTE(minik @ 2009 07 20, 23:48)
Na, tikrai gražu.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 20, 23:59)
Kiekvieno skirtingas skonis.
QUOTE(krislai @ 2009 07 21, 00:11)
man labai sestas variantas patiko, tik mano nuomone reiktu palei antaki uztepti sviesios, blizgios spalvytes, isbaigta butu, ta sviesia spalvyte sujungti kitas salia antakio esancias spalvas ir tuomet nesimatys tokiu perejimu, o bus vientisas menas ant akies
bet siaip tai grazu

Na, stengsiuos tobulinti, laukite nuotraukų
Papildyta:
Mano veidas daznai buna problematiskas, tai spuogeliai, tai serpetojinai.
Tai veida maskuoju taip:
pirma patepu kremine pudra, visur gerai isskirstau, po to su maskuojanciu piestuku patepu tuos iskylusius spuogelius, tepu teptuku, kad graziai pasiteptu, uztepusi viska ka reikia, uzfiksuoju kompaktine pudra, ir nesimato tu spuogeliu, aisku pakylimai vos vos pastebimi, bet pacio spuogelio neber
o jei veidas serpetojantis, man ypac ziema taip buna, tai patekusi kremine pudra patepu dar kreuku, susigeria ir uzaskuoju biria pudra.
Man dar labai patinka tos mineralines pudros, problematiskai odai labai gerai jos
O man irgi problemos su veidu... Mišri oda, tai išsausėjus, tai riebi, nesusitvarkau su ja. Nuo kompaktinių veidą kaip per sausrą suraukia, o skysta kažkaip keistai tepasi, toda lyg pleiskanoja, siaubas, tai kolkas tik birią mėgstu tepti...
QUOTE(skarbonke @ 2009 07 21, 13:02)
o kad as kada gyvenime ismokciau taip graziai dazytis
Mokytis niekada nevėlu. (:
QUOTE(minik @ 2009 07 21, 13:24)
Na as manau, kad nieko nera neismokstamo, jei tik yra noras, viskas imanoma

. Be abejo, vienoms tie igudziai ateina greiciau, nes zmogus turi tam gyslele, kitoms galbut prireikia nemazai pastangu ir darbo. Viskas, ko reikia - sesti pries veidrodi ir tepliotis, net jei is pradziu gausis visiska nesamone

As dabar daznai taip ir darau - o kaip kitaip ismokti

Tam butina praktika. Be abejo, puiku, kai yra kas pataria is salies, as netgi manau, kad visiskai zalioms praverstu profesionalaus visazisto pamokele, kaip bendrai parinkti sau tinkancias spalvas, kaip jas derinti ir t.t. O paskui jau telieka paciai "malevotis"
Tiesa, man labai naudingos pasirode kai kurios makijazo gudrybiu pamokeles internete (makeup tutorials), daznai uzsuku paziureti Tiffany D daromu makijazu - va ten tai profe

Dar panacea81 ir fafinettex3 makiažai super, beje yra ir vaikinas Gregorygorgeous darantis makiažus.
Papildyta:
As maniau, kad mes cia dedame ivairius makijazus ar patarimus, kaip juos darytis ne tam, kad kazkas vertintu, ar tai grazu, ar ne, o tam, kad kazkas kazko ismoktu, pasisemtu ideju. Matot, grozis labai subjektyvus dalykas - kas vienam labai grazu, kitam gali atrodyti visiskai nepatrauklu, ir cia tikrai nera del ko gincytis. Ir nebutinai tai, ka ikeliu cia, yra labai grazu man asmeniskai ar ketinu taip dazytis - kazkam tokie makijazai galbut pasirodys labai tinkami kazkokiai konkreciai progai. Juk niekas nesako jums - imkit dabar ir dazykites pagal situos pavyzdzius, tai tiesiog bendros idejos, tendencijos, patarimai
Pykčiams ne laikas, kiekviena išsakome savo nuomonę
QUOTE(skarbonke @ 2009 07 21, 13:26)
Aciu labai uz patarima

ziurejau dabar kaip tik lietuviskam puslapiuke pamokeles,nes man kai angliska tai ne tas

pas mane seip kosmetikoj pagrindiniai dalykai ko reikia paprasta diena,tai pudros,tusas,blizgesys,piestukai ir dveji seseliai is kuriu vieni tenaudojami

sepetelius turiu du pudrai

tai ne kas pas mane

reiks pradet po truputi kaupti ir pradeti mokintis nekasdienisko man makiazo
Na gali pabandyti ir angliškus žiūrėt, vien iš vaizdų galima suprasti. ;]
QUOTE(minik @ 2009 07 21, 13:29)
Noreciau isbandyti va sitoki (toks vasariskai lengvas, gaivus, o ir modelio akys labai panasios i manasias

)
Na, nėra toks ypatingas, gan paprastas, tik blakstienos gražios (priklijuotos) ;D
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.