Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas akims.

QUOTE(Rykute @ 2009 07 30, 19:58)

Va cia matosi, kad profesionalus darbas thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 07 30, 18:58)

o gal gali atskleist technika,kaip cia buvo dazyta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 04, 09:37)
o gal gali atskleist technika,kaip cia buvo dazyta? bigsmile.gif

Man atrodo, kad cia visazistes darbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 04, 18:48)
Man atrodo, kad cia visazistes darbas biggrin.gif

Tai Rykutė ir yra visažistė biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 07 30, 20:58)

labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 08 04, 21:49)
Tai Rykutė ir yra visažistė  biggrin.gif  tongue.gif

Wow, net nezinojau bigsmile.gif O blakstienos naturalios ar priklijuotos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 08 04, 21:48)
Wow, net nezinojau  bigsmile.gif  O blakstienos naturalios ar priklijuotos?  rolleyes.gif

man atrodo ,kad priklijuotos ax.gif bet jei klystu,tai tada tusas stebuklingas wub.gif zinau ,kad Rykute vizaziste,bet tikiuosi gal papasakos,kaip galima isgauti toki efekta blush2.gif atrodo labai naturaliai,seseliu minimaliai matosi,o isriskintos pacios akytes wub.gif pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 08 05, 09:21)
man atrodo ,kad priklijuotos ax.gif bet jei klystu,tai tada tusas stebuklingas wub.gif  zinau ,kad Rykute vizaziste,bet tikiuosi gal papasakos,kaip galima isgauti toki efekta blush2.gif  atrodo labai naturaliai,seseliu minimaliai matosi,o isriskintos pacios akytes wub.gif pasaka wub.gif

Blakstienos dirbtines, dedamos pakankamai tankiai ir veliau formuojamaos pagal aki (kiekvienai individualiai).
Seseliu tikrai napasakyciau, kad yra minimaliai, nes kitaip nesilaikytu makiazas ir neisgautum pakankamo ryskumo ir svaros...
Detas kaip juodas seselis, orandzinis, persikas, auksas (svelnus) dar pieno spalvos matiniai seseliai ir baltas. As spalvas dazniausiai maisau... del to atspalviai atrodo kiti negu detos spalvo...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 08 05, 09:17)
Blakstienos dirbtines, dedamos pakankamai tankiai ir veliau formuojamaos pagal aki (kiekvienai individualiai).
Seseliu tikrai napasakyciau, kad yra minimaliai, nes kitaip nesilaikytu makiazas ir neisgautum pakankamo ryskumo ir svaros...
Detas kaip juodas seselis, orandzinis, persikas, auksas (svelnus) dar pieno spalvos matiniai seseliai ir baltas. As spalvas dazniausiai maisau... del to atspalviai atrodo kiti negu detos spalvo...

gal ne taip pasakiau,turejau omeny,kad naturaliai labai atrodo,grazu vienu zodziu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 07 31, 17:49)
Mano darbas  biggrin.gif Nuotakos makiazas, tiksliau akys  bigsmile.gif

O gal butu galima suzinoti kiek kainuoja toks makiazas pas jus? blush2.gif
Atsakyti
Rytuke, fantastiskai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Kai privardinai tiek spalvų tai ohoho, net netikėjau, kad is tiek jų galima išgaut tokį nuostabų atspalvį thumbup.gif
Atsakyti