Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(HenriLuk @ 2008 02 25, 12:48)
Labas rytelis visoms!!!!!!
Dekui Rence uz pagalba!!!!!! mirksiukas.gif Bet kazkas vyksta mamkos,rba as isprotesiu.....Vyras nakti zadina,sako nueik Lukrecijos paziuret,pareinu viskas tvarkoj , ojis man pradeda pasakoti,ispradziu pasako kad mano seneliai gyveno tokiam ir tokiam name,man jau ir visaimiegai islaksto...O jis sako sapnavau sena nama su dideliu dideliu langu,ten tavo mirusi mociute,bat kai mes kartu ziurejome su tavimi i ta langa ji slepesi nuo mano vyro,bet vis tik ji matesi,o tame paciame lange vaikiskas vezimukas su nejudanciu kudikiu uz jo mirusi mociute,viskas tarsi
nuotrauka....Rence help helphelp!!!!!!
Nu zinokit mamkos po to tokia baime atejo,bijojau net tamsos... doh.gif  doh.gif  doh.gif Seip Lukrecijai musu jau kaip ir viskas tvarkoj,tik kiek imanoma stengiuosi kalbinti,kad zodeliu daugiau atsirastu....
Pradejau mintyse narpliotis po buvusia santuoka,man beproto buvo sunku pastoti nuo dabar jau buvusio vyro,teko ir vistuku pagerti kad pastociau,taip buvo ir su antruoju pastojimu,vel teko imtis gydymo,mes matomai kazkaip neatitikom,o su dabartiniu vyru,kai tik nusprendem ta pati menesi ir pstojau,gal dar ir cia suo pakastas,kad pirmoji mire,o antrjai problemos del kalbejimo g.gif  g.gif

gal pastosi ir koks persileidimas bus g.gif gal apie tai perspėja?
Juk vežimėlis prie ko???? Lukrecija tavo jau didelė.....
Gal pasisaugok labiau nėštumo, kad persileidimas nebūtų? Jei sakai greit su vyru pastot išeina????
Ji gal kokios duoklės reikalauja?
O tai kaip suprantu, tavo vyras nematęs tavo senelių namo, o sapne pamatė realiai tokį, koks tikrai buvo???? Ar kaip ???
Užpirk mišias jai - tegu ramybėn eina... Bliamba, dirbt nebegaliu, tavo sapno prisiskaičius scare.gif scare.gif scare.gif bijau.gif bijau.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 02 25, 13:53)
Ajuka, jau tu turi šiuo metu gimdyti. Eik užuolaidas perkabink gal, a....
Nu jau nebegaliu, atėjau darbo metu, sakau gal iš Ajukos žinios, o ji sėdi sau namie šiltai ir klaviatūrą maigo.
Na kada gi tu mums.....
Labux Aira, na jau net nebekartosiu tų banalių užuojautos žodžių, ir taip daug prišnekėta. Tiesiog būk su mumis - bus tau lengviau ... gal kartu sugebėsim bent mintimis pagelbėti kitoms, kad mūsų nedaugėtų...
Ne, nemiega. JO NĖRA> JUK SAKIAU, SĖDI DESPOTAS DIEVO VARDU IR TYČIOJASI IŠ MŪSŲ: mums neduoda mažylių, duoda narkomanėms, bomžėms chronėms, kurios mėto po vaikų namus, žudo, konteineriuose ar klozetuose skandina, kankina ir tt. OT JUOKINGA, ANE, DIEVE.....
GAL APSIMASTYK NORS KARTĄ
Jetau, Henriluk, kas čia dabar..... kaip suprast?
Mano auklė būrėja, vakare perskaitysiu jai tavo postą, paklausiu, ką pasakys.
Košmaras.
Ir kuo tau galim padėt.....? Aš jau būčiau matyt numirus iš baimės....
Jetau, virkštukė nukraujavo.... kaip tai?
Kaip gaila.
Likimas, bet ne Dievas. Pradedu jo neapkęst.
Mano Dievas yra mano Angelas, o likimas - kas kita matyt.. g.gif
Nelemtas gruodis.... ir mums tai nutiko gruodį - ir žiūriu daug kam iš čia būtent gruodį. Na sako, kad atranka gamtos būtent prieš Kalėdas. Gal ir tiesa..... ir prieš velykas?....
Henriluk, gal tu nubėk iki bažnyčios, kokias mišias už tą močiutę užpirk. Nu ko ji iš tavęs nori??????
Jetau - miegok gal tu su vaiku o ne su vyru... nežinau... aš jau bijot pradedu

tai va kad ir as bijau jau ir meldziuosi ir zvakeles deginu,kas keista ir mama kokias penkias naktis sapnavo,o dabar mano vyras sapnuoja....Dukryte tikra ozkyte,nori miegoti tik savo kambaryje,jei ir pas mane uzmiega,tai zinok pabudus nakti nuslepsena i savo lova.Be js dar mazasis Henrikas 6menesiuku,jis tikras mamiciukas,tevo neprisileidzia doh.gif doh.gif net jei per miega verkia,vyras paima pasupti,tas akytes pramerkia,pamato jy,o ne mama ir sirena mirksiukas.gif
Begalo lauksiu tavo aukles komentaroZinok cia dar tais paciais metais kai Kornelija mire,gryzau namo ir rakinant buto duris tarsi kas man sakytu,o jei butas isplestas dabar...Nepatikesi,po savaites gryztu is paskaitu,o paskaitose negalejau nusedeti,tad pabegau,o kai namo eiti ,tai kojos pacios vede i parduotuves,galu gale gryzau,ir ka...butaas isplestas!!!!Tad dabar jau bijau bet kokiu zenklu....
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 02 25, 14:01)
gal pastosi ir koks persileidimas bus g.gif  gal apie tai perspėja?
Juk vežimėlis prie ko???? Lukrecija tavo jau didelė.....
Gal pasisaugok labiau nėštumo, kad persileidimas nebūtų? Jei sakai greit su vyru pastot išeina????
Ji gal kokios duoklės reikalauja?
O tai kaip suprantu, tavo vyras nematęs tavo senelių namo, o sapne pamatė realiai tokį, koks tikrai buvo???? Ar kaip ???
Užpirk mišias jai - tegu ramybėn eina...  Bliamba, dirbt nebegaliu, tavo sapno prisiskaičius scare.gif  scare.gif  scare.gif  bijau.gif  bijau.gif  swoon.gif  swoon.gif

Seneliai kai susituoke gyveno kitame name,tad vyras susapnavo butent ta nama kuriame jie jaunysteje gyveno...Jo jis nebuvo niekad mates!!!! Mano sunytis 6menesiuku... blink.gif blink.gif blink.gif Kaip dar saugotis kontraceptikus rynu...O kokios duokles ji galetu prasyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 02 25, 16:07)
tai va kad ir as bijau jau ir meldziuosi ir zvakeles deginu,kas keista ir mama kokias penkias naktis sapnavo,o dabar mano vyras sapnuoja....Dukryte tikra ozkyte,nori miegoti tik savo kambaryje,jei ir pas mane uzmiega,tai zinok pabudus nakti nuslepsena i savo lova.Be js dar mazasis Henrikas 6menesiuku,jis tikras mamiciukas,tevo neprisileidzia doh.gif  doh.gif net jei per miega verkia,vyras paima pasupti,tas akytes pramerkia,pamato jy,o ne mama ir sirena mirksiukas.gif
Begalo lauksiu tavo aukles komentaroZinok cia dar  tais paciais metais kai Kornelija mire,gryzau namo ir rakinant buto duris tarsi kas man sakytu,o jei butas isplestas dabar...Nepatikesi,po savaites gryztu is paskaitu,o paskaitose negalejau nusedeti,tad pabegau,o kai namo eiti ,tai kojos pacios vede i parduotuves,galu gale gryzau,ir ka...butaas isplestas!!!!Tad dabar jau bijau bet kokiu zenklu....

aaaaaiik tu namaasssssssssssss scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif scare.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif bijau.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
einu pasirašysiu priminimą, kad auklei parodyt tavo sapną, gal ji gali ką nors pasakyt
Papildyta:
QUOTE(HenriLuk @ 2008 02 25, 16:14)

Seneliai kai susituoke gyveno kitame name,tad vyras susapnavo butent ta nama kuriame jie jaunysteje gyveno...Jo jis nebuvo niekad mates!!!! Mano sunytis 6menesiuku... blink.gif  blink.gif  blink.gif Kaip dar saugotis kontraceptikus rynu...O kokios duokles ji galetu prasyti... g.gif

nu jo - kiek žinau, numirėliai visada vaidenas tam name, kur jiems buvo gera labai arba labai negera, bet kad susapnavo tavo vyras tą namą, kurio niekada nebuvo matęs, tai .... numirčiau matyt iš baimės.....
manau, kad jie gal perspėja, kad vaikus saugok arba paimt nori - nenuleisk nei dieną nei naktį akių nuo vaikų, ypač nuo mažojo ir žiūrėk, kad nebūtų kad su kontraceptikais pastosi ir persileisi. Juk kontraceptikai - ne šimtaprocentinis, o jei pas jus su vyru greit......
Nu nežinau, klausiu auklės, bet matai ji tik būrėja, ji gal nelabai sapnuose, o gal ir labai - nežinau,....
miegok kartu su Henriku ir nei akių į šoną.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 02 25, 16:20)
aaaaaiik tu namaasssssssssssss  scare.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif  scare.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif 
einu pasirašysiu priminimą, kad auklei parodyt tavo sapną, gal ji gali ką nors pasakyt
Papildyta:

nu jo - kiek žinau, numirėliai visada vaidenas tam name, kur jiems buvo gera labai arba labai negera, bet kad susapnavo tavo vyras tą namą, kurio niekada nebuvo matęs, tai .... numirčiau matyt iš baimės.....
manau, kad jie gal perspėja, kad vaikus saugok arba paimt nori - nenuleisk nei dieną nei naktį akių nuo vaikų, ypač nuo mažojo ir žiūrėk, kad nebūtų kad su kontraceptikais pastosi ir persileisi. Juk kontraceptikai - ne šimtaprocentinis, o jei pas jus su vyru greit......
Nu nežinau, klausiu auklės, bet matai ji tik būrėja, ji gal nelabai sapnuose, o gal ir labai - nežinau,....
miegok kartu su Henriku ir nei akių į šoną.

baikit merginos, negasdinkit jus jos. tu henriluk labai isitempus dabar. daug pergyveni, bijai del vaiku, tai manau ir sapnai tokie baugus atrodo. preis miega pabuk su vaikuciais, gal su vyru koki grazu filma paziurekit. nesigasdinkit labai. nesakau, kad netikiu sapnais, kartais jie gal ir buna pranasingi, bet kartais tik musu pervargusios pasamones vaisius.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 02 25, 14:25)
baikit merginos, negasdinkit jus jos. tu henriluk labai isitempus dabar. daug pergyveni, bijai del vaiku, tai manau ir sapnai tokie baugus atrodo. preis miega pabuk su vaikuciais, gal su vyru koki grazu filma paziurekit. nesigasdinkit labai. nesakau, kad netikiu sapnais, kartais jie gal ir buna pranasingi, bet kartais tik musu pervargusios pasamones vaisius.

Nebuciau uzsiakcentavusi,bet anksciau to nebuvo tokiu sapnu,juk pries atskrendant pas vyra iDublina,buvau LT visai viena su dviem vaikais Henruciui tuomet buvo tik 8dienos kai vyras isvyko,tad tikrai pervargdavau nes ir Lukrecija uzmigdyt,o ir sunytis nebuvo is ramiuju....Bet tada tie sapnai nelanke manes,skridau su dviem vaikais ir bagazu pervargau juodai,bet niekas nekamavo o dabar se tau,kad nori... doh.gif
Atsakyti
labai saugok vaikus
sorry - prirašiau ir ištryniau, jei spėjot perskaityt, nereikia komentarų. Mane pačią prigąsdino juodai.
Kalbėjau su aukle - saugok vaikus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 25 vasario 2008 - 15:35
QUOTE(AIRA @ 2008 02 25, 12:34)
Man tai abu cezariai daryti, teks dar ilgokai palaukti kito karto, bet kol kas apie tai ir galvoti dar nesinori. Mes savo sūnelio gruodį sulaukėm ir netekom, liūnos buvo šventės ir tokios visuomet jau bus verysad.gif

Labutis, mieloji .
Man irgi abu cezariai, pamečiui net gi. Bet aš jau dabar tyliai tyliai pasvajoju apie nestuke.gif ....
Atsakyti
Buciau lietuoje eiciua keliais palink kapa,kad tik man paliktu Lukrecija ir Henrika...Isppildem jos nora ji juk atgule pas mano Kornelija...Belieka man tik melstis ir degti zvakeles baznycioje...
Atsakyti
tikrai baikit gazdint. ji visai ramibes nebetures. jai myre zmones neduoda ramibes, reiske jem negerai ten, tai reik misiu, ir zvakuciu, kapa aplankit.
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 02 25, 16:40)
Buciau lietuoje eiciua keliais palink kapa,kad tik man paliktu Lukrecija ir Henrika...Isppildem jos nora ji juk atgule pas mano Kornelija...Belieka man tik melstis ir degti zvakeles baznycioje...

sory - perskaitei - išgąsdinau.....
atsiprašau - žinok, kaip aš pergyvent pradėjau dėl to tavo sapno, kad tik viskas gerai būtų. Juk tie numirėliai paprastai nesivaidena be reikalo. Kiek aš prisiklausius tokių pranašiškų sapnų.....
Matai, pati nieko nesapnuoju, o mano močiutė, teta, anyta, košmaras, kaip pildos ir numirėliai ....
negaliu, nežinau, dirbt jau nebegaliu, ko pasaulyje nėra, kas yra, ką jie gali, ko negali, ką galim mes padaryt.....
nebesuprantu, kam mes išvis gyvenam ir kas būsim po visko. ir ką gali jie, kokie jie kur jie ir ....
blyn, emocijos man pratrūko, nekreipkit dėmesio, verčia susimąstyt tokie dalykai, kas ten pas juos ir ko mes nežinom, tiksliau, manau, mes nieko nieko nežinom, o jie žino ir nepasako, arba pasako, kai būna per vėlu//////
Papildyta:
bet jei ji atgulė kartu su Kornelija, vadinas jos kartu, tai gal tada ji su vaikučiu tavo nori pasakyt, kad joms kažko trūksta ar kažkas negerai????
Gal už vaiką mišias reik užsakyt, nes vaikas nejudėjo, o ji lyg ir gyva.
Va taip gal?????????? Užsakyk už abi mišias, a? ir pasimelsk
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2008 02 25, 12:31)
Sveikutės 4u.gif

Nedrąsiai jungiuosi prie Jūsų, ar priiimsit? Skaitau šį skyrelį jau porą mėnesių, bet ranka nekilo rašyti, viskas atrodė nuskambės taip beprasmiškai.. Tačiau užsidarius tarp 4 sienų amžinai negyvensi, ateina laikas ir norisi vėl bendrauti, dalintis, kartu ašarą nubraukti. Mano sūnelis gimė negyvas, visiškai išnešiotas, 40-ą nėštumo savaitę. Visos svajonės, visas laukimo džiaugsmas, viskas viskas taip staiga dingo ir likom tuščiom rankom ir plyštančiom iš skausmo širdim.

Tai drasiau junkis AIRA, bus tikrai lengviau, nes tik cia as pasijutau geriau, mes visos patyrem ta pati ir todel suprantam viena kita, stiprybes tau didziausios.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 02 25, 14:48)
sory - perskaitei - išgąsdinau.....
atsiprašau - žinok, kaip aš pergyvent pradėjau dėl to tavo sapno, kad tik viskas gerai būtų. Juk tie numirėliai paprastai nesivaidena be reikalo. Kiek  aš prisiklausius tokių pranašiškų sapnų.....
Matai, pati nieko nesapnuoju, o mano močiutė, teta, anyta, košmaras, kaip pildos ir numirėliai ....
negaliu, nežinau, dirbt jau nebegaliu, ko pasaulyje nėra, kas yra, ką jie gali, ko negali, ką galim mes padaryt.....
nebesuprantu, kam mes išvis gyvenam ir kas būsim po visko. ir ką gali jie, kokie jie kur jie ir ....
blyn, emocijos man pratrūko, nekreipkit dėmesio, verčia susimąstyt tokie dalykai, kas ten pas juos ir ko mes nežinom, tiksliau, manau, mes nieko nieko nežinom, o jie žino ir nepasako, arba pasako, kai būna per vėlu//////
Papildyta:
bet jei ji atgulė kartu su Kornelija, vadinas jos kartu, tai gal tada ji su vaikučiu tavo nori pasakyt, kad joms kažko trūksta ar kažkas negerai????
Gal už vaiką mišias reik užsakyt, nes vaikas nejudėjo, o ji lyg ir gyva.
Va taip gal?????????? Užsakyk už abi mišias, a? ir pasimelsk

Tikrai nepykstu,man geriau zinoti ir padaryti viskas kas mano jegose...Intuicija bando kazka sakyti,bet nesugebu perskaityti,o seip tai Kornelija kiek kas sapnuodavo tai ne vezime ji lakste,karstes kuo puikiausiai,zinau tik tiek man nori kazka mociute pasakyti,jei misiu ar zvakeles jos kitaiip mums apsireiksdavo.....
Atsakyti