QUOTE(HenriLuk @ 2008 02 25, 12:48)
Labas rytelis visoms!!!!!!
Dekui Rence uz pagalba!!!!!!
Bet kazkas vyksta mamkos,rba as isprotesiu.....Vyras nakti zadina,sako nueik Lukrecijos paziuret,pareinu viskas tvarkoj , ojis man pradeda pasakoti,ispradziu pasako kad mano seneliai gyveno tokiam ir tokiam name,man jau ir visaimiegai islaksto...O jis sako sapnavau sena nama su dideliu dideliu langu,ten tavo mirusi mociute,bat kai mes kartu ziurejome su tavimi i ta langa ji slepesi nuo mano vyro,bet vis tik ji matesi,o tame paciame lange vaikiskas vezimukas su nejudanciu kudikiu uz jo mirusi mociute,viskas tarsi
nuotrauka....Rence help helphelp!!!!!!
Nu zinokit mamkos po to tokia baime atejo,bijojau net tamsos...
Seip Lukrecijai musu jau kaip ir viskas tvarkoj,tik kiek imanoma stengiuosi kalbinti,kad zodeliu daugiau atsirastu....
Pradejau mintyse narpliotis po buvusia santuoka,man beproto buvo sunku pastoti nuo dabar jau buvusio vyro,teko ir vistuku pagerti kad pastociau,taip buvo ir su antruoju pastojimu,vel teko imtis gydymo,mes matomai kazkaip neatitikom,o su dabartiniu vyru,kai tik nusprendem ta pati menesi ir pstojau,gal dar ir cia suo pakastas,kad pirmoji mire,o antrjai problemos del kalbejimo

Dekui Rence uz pagalba!!!!!!

nuotrauka....Rence help helphelp!!!!!!
Nu zinokit mamkos po to tokia baime atejo,bijojau net tamsos...

Pradejau mintyse narpliotis po buvusia santuoka,man beproto buvo sunku pastoti nuo dabar jau buvusio vyro,teko ir vistuku pagerti kad pastociau,taip buvo ir su antruoju pastojimu,vel teko imtis gydymo,mes matomai kazkaip neatitikom,o su dabartiniu vyru,kai tik nusprendem ta pati menesi ir pstojau,gal dar ir cia suo pakastas,kad pirmoji mire,o antrjai problemos del kalbejimo

gal pastosi ir koks persileidimas bus

Juk vežimėlis prie ko???? Lukrecija tavo jau didelė.....
Gal pasisaugok labiau nėštumo, kad persileidimas nebūtų? Jei sakai greit su vyru pastot išeina????
Ji gal kokios duoklės reikalauja?
O tai kaip suprantu, tavo vyras nematęs tavo senelių namo, o sapne pamatė realiai tokį, koks tikrai buvo???? Ar kaip ???
Užpirk mišias jai - tegu ramybėn eina... Bliamba, dirbt nebegaliu, tavo sapno prisiskaičius