Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

QUOTE(Buzyte @ 2008 10 21, 20:00)
po kiek laiko po idejimo isbandet? blush2.gif
o tai ne per mmm eisi pas gine?
nes buvo temoj rasyta, kad gine vienoms tik po menesio leido  smileysex.gif kitoms kuri laika papildomai saugotis reikejo...
kaip jusu situacijoj buwo?  g.gif
oi, laukiu as to pnkt kad man idetu...  bigsmile.gif tik pirmu mmm nelabai, nes kaip tik mamos jubiliejus  doh.gif

Na manau, kad jei savaitele kokia po idejimo istempsit mirksiukas.gif viskas bus ok smile.gif Nors manoji ginekologe sake,kad iskart po mmmm galima, tai mes taip ir padarem, ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 10 21, 21:37)
Isbandem tai iskart kai mm baigesi, t.y. po 4 dienu  biggrin.gif
Aha skaiciau ir as ,kad kitoms liepe saugotis dar ir vos ne menesi laukti  blink.gif  Nu nesamone, kai ideda, nuo tada ji ir veikia ..

Reikia susilaikyti nuo smileysex.gif ir eiti pasitikrinti po pirmu mmm, nes kol spirale gerai neisitvirtinus gimdoje, tai galima ja laisvai isjudinti ir tada jau nieko gero nelauk doh.gif Netgi per gausias pirmas mmm spirale gali iskristi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 10 21, 21:37)
Isbandem tai iskart kai mm baigesi, t.y. po 4 dienu  biggrin.gif
Aha skaiciau ir as ,kad kitoms liepe saugotis dar ir vos ne menesi laukti  blink.gif  Nu nesamone, kai ideda, nuo tada ji ir veikia .. Man tik gine sake savaite negulet vonioje, tik i dusa. O dabar nuejau po savaites nuo idejimo(nes gine atostogavo , taip tai dar anksciau buciau ejus), pakirpo siulus , vsio laisva. Jei viskas ok bus ,tai tik ateiti po metu pasitikrint.  Tai dabar taip fainai, rami galva , gyvenk ir megaukis, o anksciau kas menesi jau laukdavau mm su baime, kad taip ir nesulauksiu  biggrin.gif  Tik jau kaip eisi detis, pasiimk tabletele nuo skausmo, nes man taip kirto per nugara, kad galvojau vaziuojant namo atsijungsiu  unsure.gif  O siaip daugiau nematau jokiu minusu kolkas  biggrin.gif  4u.gif

Tiesa, pamirsau pamineti, kad pirmus du  kartus ir mes su gumytem , nes pasvarsciau, jei vonioj gulet negalima , tai ir nuo vyro kokia bakterija gali uzsukti, per pati smaguma juk nevarysiu praustis  lotuliukas.gif

ok, isimesiu kokia tablete nuo skausmo drinks_cheers.gif
laukiu nesulaukiu pnkt cool.gif
ziuresim kokius nurodymus maniske gine duos mirksiukas.gif

a, tiesa, o tuos siulus neiskarto sutwarko? ar jie tau trukde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 20, 14:00)
labai optimistiskai nuteikianti patirtis  thumbup.gif
nes as pnkt noriu isidetim o sestad vyras ralyje pakviete dalyvauti  doh.gif tai idomu kokia ten savijauta kita diena bus?na tikiuosi bent jau neplauksiu ....  g.gif
o vat po menesio kaip isidesiu, mamos jubiliejus kaip tik ir tai bus pirmos mmm po idejimo.... tai ar neteks ir man ju ant tuliko praleisti  blush2.gif
nusipirksiu tu suaugusiems pampersu ir varysiu i baliu  alc.gif  yahoo.gif

na čia aišku individualu, bet pvz. man dabar jau baiginjasi pirmos mmm ir tikrai nebaisios jos man buvo schmoll.gif kažkur pusantros paros buvo gausesnės, nei įpratus, bet ne tiek, kad ,,plaukčiau" schmoll.gif ir dėl skausmo, tai įprastas maudimas, koks buvo ir anksčiau.
Įdėjus tą dieną skaudėjo kiek stipriau, nei per mmm ir tepliojo (bet net paketo nereikėjo), tą pačią dieną išlėkiau su kolegėm į pirtį ir baseiną, nes seniai planavę buvom biggrin.gif
O šiaip dėl įdėjimo-nemalonu klaikiai doh.gif bet gal pusę minutės. Šiaip kai įdėjo tą spiralę, man taip pasidarė silpna doh.gif akyse balta balta, galvoj spengia. Gyd. sakė taip būna, normalu, paguldė mane, šlapią skudurėlį uždėjo, vandens davė, pagulėjau, praėjo, išėjau namo. Susilaikyt sakė savaitėlę blush2.gif po mėnesinių ateit. Viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 10 22, 09:00)
Reikia susilaikyti nuo  smileysex.gif  ir eiti pasitikrinti po pirmu mmm, nes kol spirale gerai neisitvirtinus gimdoje, tai galima ja laisvai isjudinti ir tada jau nieko gero nelauk  doh.gif  Netgi per gausias pirmas mmm spirale gali iskristi  tongue.gif

Idomu ,kaip ji ten isitvirtina? Juk neiauga ,ideda ir viskas, iskrist gal greiciau per mm gali Na man gine tikrai neliepe laukti menesio unsure.gif
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 22, 11:58)
ok, isimesiu kokia tablete nuo skausmo  drinks_cheers.gif
laukiu nesulaukiu pnkt  cool.gif
ziuresim kokius nurodymus maniske gine duos  mirksiukas.gif

a, tiesa, o tuos siulus neiskarto sutwarko? ar jie tau trukde? g.gif

Tai tikriausiai ,kad neiskarto sutvarke. Nes po idejimo liepe ateit po sav ,siulus pakirpt. Nors nemaise man ten niekas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 10 22, 13:14)
Idomu ,kaip ji ten isitvirtina? Juk neiauga ,ideda ir viskas, iskrist gal greiciau per mm gali  Na man gine tikrai neliepe laukti menesio  unsure.gif 

Neiauga jinai, bet prisitaiko prie gimdos formos ir tt. ax.gif
Atsakyti
Kad tik organizmas priimtu ir neatmestu!!! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzyte: 22 spalio 2008 - 15:33
QUOTE(Tučka @ 2008 10 22, 14:08)
Neiauga jinai, bet prisitaiko prie gimdos formos ir tt.  ax.gif

Visaip ten gali buti, cia turbut geriau gydytojai zino,kaip ten istikruju yra 4u.gif O tau sake palaukt iki kitu mm? g.gif

Buzyte - tikekimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 10 22, 09:00)
Reikia susilaikyti nuo  smileysex.gif  ir eiti pasitikrinti po pirmu mmm, nes kol spirale gerai neisitvirtinus gimdoje, tai galima ja laisvai isjudinti ir tada jau nieko gero nelauk  doh.gif  Netgi per gausias pirmas mmm spirale gali iskristi  tongue.gif

netiesa schmoll.gif čia nuo moters priklauso.

QUOTE(Tučka @ 2008 10 22, 14:08)
Neiauga jinai, bet prisitaiko prie gimdos formos ir tt.  ax.gif

jinai įauga, juk ji 5 metus ten būna.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 22, 21:31)
jinai įauga, juk ji 5 metus ten būna.

Kiek žinau, jeigu įauga, tada jau blogai, reikia tuomet spiralę išimti. Ji neturi įaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 22, 21:46)
Kiek žinau, jeigu įauga, tada jau blogai, reikia tuomet spiralę išimti. Ji neturi įaugti  mirksiukas.gif

na gal bet man nieko blogo neminėjo, kai keičiausi iš vienos į kita iš karto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 22, 21:31)
*netiesa schmoll.gif čia nuo moters priklauso.
**jinai įauga, juk ji 5 metus ten būna.

o nuo vyro ? blush2.gif (dydzio)

na jei iauga , tai jau kaip operacija turetu buti isimant ... blink.gif
Atsakyti