Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę(varinę)

QUOTE(viktorija1980 @ 2008 11 20, 16:43)
seip ginekologes paklausia ar gimdziusi ar ne.ir tikrai nerekomenduoja negimdziusioms spirale detis.
rolleyes.gif

Matot,as pries isidedama konsultavausi su daug ginekologu ir mes visi priejome isvados, kad tai yra geriau nei kontraceptikai,o jeigu spirale netiks tai jos organizmas tiesiog nepriims.
o kontraceptikai tai chemija,kurios padariniu mes dar nelabai zinome, nes per mazai laiko praejo nuo ju atradimo, sakoma kad jau yra keli atvejai kai i trecia karta nuo kontraceptiku apsigimumu buta. Vat as ir bijau save nuodyti ir dar as bandziau KT ir man nepatiko,as pradejau storeti nevalgydama doh.gif
Atsakyti
O niekam nemaiso tie siulai kurie lieka??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija1980 @ 2008 11 21, 10:57)
O niekam nemaiso tie siulai kurie lieka???  g.gif

vyrui kazkaip kazkas sake pradzioj ten trukde, bet daba nieko thumbup.gif jei ka taigi pas gine nueini ir patrumpina thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo man irgi gine sake kad jei maisys tai patrumpins. biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai esu patenkinta sia spirale kuria turiu jau beveik puse metu,nuo kontroceptiku tikrai kitos storeja ne dienom bet valandom ir as prie ju,,,,siulai maniskiui nei kiek netrukde o jei trukdytu tikrai eiciau pas ginekologe ir ji mums juos patrumpintu........
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 11 23, 16:19)
Tikrai esu patenkinta sia spirale kuria turiu jau beveik puse metu,nuo kontroceptiku tikrai kitos storeja ne dienom bet valandom ir as prie ju,,,,siulai maniskiui nei kiek netrukde o jei trukdytu tikrai eiciau pas ginekologe ir ji mums juos patrumpintu........

Aš kažkada gėriau kontraceptikus bet man kažkaip nepatiko. O su spirale aš jaučiuosi laisvai ji pas mane jau 4 m. Bijau tos dienos kai išims nes kai kuri laika reiks gerti tas tabletes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2008 11 24, 15:42)
Aš kažkada gėriau kontraceptikus bet man kažkaip nepatiko. O su spirale aš jaučiuosi laisvai ji pas mane jau 4 m. Bijau tos dienos kai išims nes kai kuri laika reiks gerti tas tabletes doh.gif  doh.gif  doh.gif

O negalima iškart dėtis kitos?
Atsakyti
as ir turiu spirale jau 7 men .viskas atrodo puikiai.vyras kartais ja jaucia ,bet tik jei ilgai uztrunka seksas.sako lyg elektra krestu blink.gif .bet va man menesine paskutinius 3 menesius uztrunka iki 9 dienu.3-4 dienas pradzioje tik teplioja,o paskui jau pradedu normaliai kraujuoti .kazi cia normalu ?ar kuriai yra taip buve? scare.gif
Atsakyti
mano vyrui irgi trukde siulai pirmus kartus bet db paklausiu ar trukdo tai lyg ir nebejaucia ju.va siandiena lygiai menuo kaip ideta ir laukiu pirmuju mm tai gali veluoti savaite nesijaudinciau na o jei daugiau uztruks jau imtu nerimas g.gif nu db tai visiskai nejauciu kaip jos nebutu fainas saugus jausmas thumbup.gif o isemus ja kiek turi buti pertrauka kad vel galima butu isideti?
Atsakyti
O jums pilvo nemaudzia??? ar buna taip kad skaudetu pilvo apacia?
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2008 12 07, 15:49)

nea, man tai nemaudzia schmoll.gif tik teplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE("Bond Girl 007" @ 2008 12 07, 14:49)

Man pamausdavo pilvo apačią kelis pirmus mėnesius ax.gif
Atsakyti