Stora niekada nebuvau, sverdavau maždaug apie 57kg., po vestuviu staiga pradėjo augti svoris, na nevalgiau kibirais-tikrai, bet svoris vis didėjo, pasiekė ir 72-73kg. ribą, aišku didėjo ir nervų krizės........ bet vis save guosdavau, kad va- pagimdysiu, va tada tai jaaauuuuuuuuuuuuuu laikysiuos dietų kažkokių, nors tų dietų buvau išbandžius nežinau kiek, gal kokie keli kilogramai ir nukrisdavo, bet tikrai ne daugiau, bet faktas kaip blynas, kad jie sugryždavo atgal

Na nėštumas, baimė kamavo, kad priaugsiu 40kg. ir jų jau niekada nenumesiu, tai iš tos baimės per nėštuma priaugau maždaug apie 8kg. (nepilnai) tai išvažiavau gimdyt sverdama apie 80kg., po gimdymo nukrito iki 72kg. ir taip laikėsi gal kokius 4 mėnesius, jau net nepamenu tiksliai, tai priėjau iki to, kad priaugau dar 6 kg. ir jau buvau sverianti 78-79kg. visame gražume, nors kauk :cry
Ir staiga, netikėtai - pakviečia mane i "Zepter" puodų prezentaciją, ten prisiklausius apie sveiką maistą ir kepimą be riebalų, susidomėjau nerealiai, užsisakiau aš tuos puodus, vyrui nieko nesakius, o kol prisiruošiau pasakyt numečiau gal porą kilogramų ir kaip pasakiau dar keli nukrito, visgi pinigai tikrai nemaži..........na ir pradėjau savo sveiką gyvenseną, pradėjau gaminti tuose puoduose, kepti be riebalų, virti garuose ir t...t...Vyrui pažadą pildžiau

Atsisakiau:
bulvių...
cukraus....
druskos....
alkoholio....
sasyskų,dešrų ir kitų rūkytų gaminių....
riebalų,naudojau tik alyvuogių aliejų,truputuką ant salotų....
jokios grietinės....
jokio majonezo....
jokių batonų,bulkučių it kt. miltinių patiekalų.......
Vaisiai, negazuotas mineralinis, daržovės visos, mėsa visokia, žuvis, valgiau grikius, na čia as pati sau taip nusprendžiau ką valgyt, o ko ne

Aišku pradžioje vyras miaukė, kad jau nesupranta ką valgo, nes patiekalas susideda is daržovių-su daržovėm ir daržovėm,v algiau ir mėsą įvairią, bet aišku garintą, be jokių padažų, priejau prie to, kad jau prasidėjo vyro nepasitenkinimas maistu, jam jau neskanu pradėjo darytis viskas, tai pradėjau gaminti atskirai, sau vieną, vyrui kitą, o vaikas labai puikiai valgė mano maistą

Rezultatas buvo toks, kad per pusantrų metų numečiau 18-19kg., kaip įsivažiavau, tai ir patikt pradėjo, visi pažystami klausinėjo ir negalėjo patikėti

O svarbiausiai, kad vieną dieną, kaip jau buvau numetus gal kokius 15kg., mano vyras žiūrėjo vakare ir taip

O kaip numečiau dar tris-keturis kilogramus, tai susilaukiau iš vyro jau žodžių:-Ė,žmon,gal jau gana,ba per daug,jau negražu....Va tada ir sustojau, dabar sau ramiai sveriu jau porą metų 60-61 kg. ir tikrai galiu sau leisti valgyti viską, bet žinoma saikingai, ir jokių bulvių, bei riebalų - pripratau ir man gerai...

Taigi dabar sau vaikštau 60 sverdama ir kaifuoju

Numečiau 18-19kg, rašau taip,nes tas kilogramas svyruoja,atsisakyt turėjau daug ko

O geriausia manksta buvo, tai vaikas lauke, jis pas mane aktyvistas ne tas zodis, tai kol paskui jį laksciau, tai ir gavosi siokia tokia manksta, nereikejo net sporto klubų!