Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

dalinamės patirtim ir įspūdžiais

SENA TEMA
Atsakyti
Gal kas bandėte Lancōme COLOR IDEAL kremine pudryte? unsure.gif ar ji tikrai verta dėmesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2007 11 17, 11:21)
Gal kas bandėte Lancōme COLOR IDEAL kremine pudryte?  unsure.gif  ar ji tikrai verta dėmesio?  g.gif

as kaip tik vakar bandziau, netiko ji man del spavu, pati pirmutine per sviesi buvo, o antroji per tamsi verysad.gif
esu giliose paieskose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2007 11 17, 12:21)
Gal kas bandėte Lancōme COLOR IDEAL kremine pudryte?  unsure.gif  ar ji tikrai verta dėmesio?  g.gif

aš bandžiau, man patiko 4u.gif Pradžioje pasirodė per skysta, bet paskui pripratau, dengiasi gerai, išsilaiko irgi super, tik maskuoja ne itin gerai 4u.gif
Atsakyti
o kokia pudra patartumete,mano oda normali, noreciau, kad ir maskuotu ir naturaliai atrodytu, ir ilgai laikytusi ant veido? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2007 11 17, 11:21)

išsilaiko labai gerai, maskuoja neypatingai, atrodo natūraliai, veidą padaro l. matinį, tept reik greit, nes jinai greit "prikepa" prie odos smile.gif
Atsakyti
gal kuri nors bandete sia Dior pure light pudryte? Labai domina. Veidukas beveik uzgijo, tai nereikia stipriai maskuojancios, noriu, tik kad truputi "nuspalvintu" ir atrodytu sviezias, gyvas, skaistus. Eslauda, ka pasakysi? bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 11 18, 02:05)
gal kuri nors bandete sia Dior pure light pudryte? Labai domina. Veidukas beveik uzgijo, tai nereikia stipriai maskuojancios, noriu, tik kad truputi "nuspalvintu" ir atrodytu sviezias, gyvas, skaistus. Eslauda, ka pasakysi?  bigsmile.gif

user posted image

Turejau sita bigsmile.gif Siaip nebloga tokia, lengva, graziai dengesi, bet kazkaip niekuom neissiskyre is kitu ir ispudzio nepaliko, atvirksciai, man truko siek tiek maskavimo ar kazko tokio...joje. As tau siulyciau Dior Airflash. Tokia lengva, naturali o ir pamaskuoja ir paskaistina thumbup.gif
Atsakyti
o galkas turit pasakyt gero ar blogo apie Gyvenchy matmate krempudra? ax.gif 4u.gif padekit apsisprest ar imti man ja ar ne blush2.gif
Atsakyti
Labukas.Gal kas bandėte amway skystą pudrą?
Atsakyti
Isbandziau artdeco "Rich treatment foundation"
user posted image
Smalsumas nugalejo biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(Mylia @ 2007 11 18, 19:57)
Isbandziau artdeco "Rich treatment foundation"
user posted image
Smalsumas nugalejo biggrin.gif

na na o kur komentaras? biggrin.gif
Atsakyti