Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2008 01 20, 00:47)
o mane pabalino, pamaskavo, bet kadangi mano oda sausa, tai ji man visai netiko  smile.gif o jei ant viršaus meteoritų Mythic pvz.  g.gif

ryt pabandysiu:)
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 01 19, 23:51)
Oi jūs būtinai nueikit į Kauno Merkurijaus Sarmą, kai patars, tai plosit iš laimės  doh.gif . Mano baltai melsvai odai ji labai primygtinai pasiūlė rausvumus maskuoti geltonumo turinčia (golden undertones) pudra. Jei tokią tepčiau, turėčiau tepti ir ausis, ir kaklą ir riešus, nes skiriasi akivaizdžiai. Ir dar man liepė visada pirkti vienu tonu tamsesnę krempudrą, kad veidas gyvesnis atrodytų. Tada sakau, na, parinkit, užtepkit ant skruosto, tai parinko warm nude  doh.gif Ir net pyktelėjo, kai nusipirkau ivory. Sako, bet jei tokią šviesią pirksit, labai blyški atrodysit... Žodžiu, pabėdavojau smile.gif

nu jei bogu nepasitikiu nei Sarmoj nei Kristianos konsultantemis doh.gif man Kristinanoj pora kartu primgytingai siule dviem tonais tamsesnes krempudroj (karta susigaundziau, tai vasara siaip ne taip su sviesesne kompaktine istveriau puse buteliu, po to meciau ta reikal , antra karta nepasidaviau, tai ji vos ne pirsta prie smilkinio sukiojo kai vietoj 3 numerio emiau 1 - daaaug sviesesn, kuri man idealiai tiko).. taip kad laikykis 4u.gif
Papildyta:
Apvalute kai rasi idealia pudra sviesiaodomes- man zinok duok, nedvejodama imsiu (misriai/normaliai odai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 01 20, 01:51)
Oi jūs būtinai nueikit į Kauno Merkurijaus Sarmą, kai patars, tai plosit iš laimės  doh.gif . Mano baltai melsvai odai ji labai primygtinai pasiūlė rausvumus maskuoti geltonumo turinčia (golden undertones) pudra. Jei tokią tepčiau, turėčiau tepti ir ausis, ir kaklą ir riešus, nes skiriasi akivaizdžiai. Ir dar man liepė visada pirkti vienu tonu tamsesnę krempudrą, kad veidas gyvesnis atrodytų. Tada sakau, na, parinkit, užtepkit ant skruosto, tai parinko warm nude  doh.gif Ir net pyktelėjo, kai nusipirkau ivory. Sako, bet jei tokią šviesią pirksit, labai blyški atrodysit... Žodžiu, pabėdavojau smile.gif

tai cia man nieko keisto - man dazniausiai siulo su mano odos spalva lyginant negriskas spalvas lotuliukas.gif dabar jau iskart grieztai pasakau, kad siulytu tik itin sviesius atspalvius ir jokiu man postringavimu, kad "morkava" ju spalva pagyvins veida. Ji pagyvins skaistalai ir bronzantai, jei nenoresiu buti balta. Nzn, as tai dazausi, taip pat ir pudra renkuosi atsizvelgiant i metu laika: ziema bunu blyskesne, vyrauja blizgus salti tonai, pavasari - labai buni issilgusi spalvu ir siaip - toks pabudimas - tai kazkodel labai norisi tokio skaistaus, gaivaus makiazo - itin balta oda, vaikiskai rausvi skruostukai, rausvos lupytes ir pasteliniu spalvu seseliai, vasara - bronzantu metas biggrin.gif , lupos sodresnes, ruduo - normali, vidutine odos spalva, makiaze - ramus, rusvi, auksiniai tonai.
Todel jei kuri uzmatysite tokia sviesia priemone, apie kuria jau rasiau - bukite geros, praneskite blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 20, 00:02)
tai cia man nieko keisto - man dazniausiai siulo su mano odos spalva lyginant negriskas spalvas lotuliukas.gif  dabar jau iskart grieztai pasakau, kad siulytu tik itin sviesius atspalvius ir jokiu man postringavimu, kad "morkava" ju spalva pagyvins veida. Ji pagyvins skaistalai ir bronzantai, jei nenoresiu buti balta. Nzn, as tai dazausi, taip pat ir pudra renkuosi atsizvelgiant i metu laika: ziema bunu blyskesne, vyrauja blizgus salti tonai, pavasari - labai buni issilgusi spalvu ir siaip - toks pabudimas - tai kazkodel labai norisi tokio skaistaus, gaivaus makiazo - itin balta oda, vaikiskai rausvi skruostukai, rausvos lupytes ir pasteliniu spalvu seseliai, vasara - bronzantu metas biggrin.gif , lupos sodresnes, ruduo - normali, vidutine odos spalva, makiaze - ramus, rusvi, auksiniai tonai.
Todel jei kuri uzmatysite tokia sviesia priemone, apie kuria jau rasiau - bukite geros, praneskite blush2.gif

aha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 01 20, 01:58)
nu jei bogu nepasitikiu nei Sarmoj nei Kristianos konsultantemis  doh.gif  man Kristinanoj pora kartu primgytingai siule dviem tonais tamsesnes krempudroj (karta susigaundziau, tai vasara siaip ne taip su sviesesne kompaktine istveriau puse buteliu, po to meciau ta reikal , antra karta nepasidaviau, tai ji vos ne pirsta prie smilkinio sukiojo kai vietoj 3 numerio emiau 1 - daaaug sviesesn, kuri man idealiai tiko).. taip kad laikykis  4u.gif
Papildyta:
Apvalute kai rasi idealia pudra sviesiaodomes- man zinok duok, nedvejodama imsiu (misriai/normaliai odai)  4u.gif

Tai radau labai nebloga tokia - tiksliau Tiffany atrado:) - Sothys oxyliance nr. 1 pearl. Tikrai sviesi. Si pirmoje gal gyvenime, kuria pasitepus nematyti ziauraus skirtumo kaip veido ir kaklo odos. Labai maloni tekstura, bet jeigu reikia maskavimo - ji labai silpnai maskuoja. beje, padengus ja - veidas atrodo nerealiai wub.gif - toks sveikas, svytintis.Ji ir yra is tu radiance serijos. Nemegstu matiniu, su jomis atrodai kaip su kauke schmoll.gif
Papildyta:
beje, Dasha , maciau, kad turi Diorsculpt 010. Kaip tau ji? man ziemai pats tas, jei kalbesime apie tekstura. Veida taip graziai padengia, kadnet meteoritus i sali dabar padejau - nereikia visai. Atrodo toks kaip nupoliruotas, vaskinis. Girdejau, kad cia kazkam toks nepatinka, bet man tai kaip tik graziai atrodo. Kaip tau spalvyte? man tai galetu buti ir sviesesne dar siek tiek. unsure.gif
Atsakyti
Siandien neiskentus isigijau IsaDora velvet krempudryte, nereaaaali thumbup.gif
Papildyta:
Temele reiktu priiibaigti biggrin.gif
Atsakyti
Mano bendradarbe sviesios odos (sviesi oda, plaukai gal biski i ryzuma), naudojo YSL pudra ta su sepeteliu, graziai, bent jau man labai sviesiai atrode biggrin.gif issitepus tai atrodo veidas net per blyskus, bet biski skaistalu ir tada jau graziai labai ax.gif
Atsakyti
Idomu kaip Gvenchy skystos pudrytes, niekur taip garsiai neskamba apie sios firos pudras:hm
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 01 20, 08:52)
Mano bendradarbe sviesios odos (sviesi oda, plaukai gal biski i ryzuma), naudojo YSL pudra ta su sepeteliu, graziai, bent jau man labai sviesiai atrode biggrin.gif issitepus tai atrodo veidas net per blyskus, bet biski skaistalu ir tada jau graziai labai  ax.gif

gal galetum suzinoti jos numeriuka..?smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti