QUOTE(varveklis @ 2008 01 20, 01:51)
Oi jūs būtinai nueikit į Kauno Merkurijaus Sarmą, kai patars, tai plosit iš laimės

. Mano baltai melsvai odai ji labai primygtinai pasiūlė rausvumus maskuoti geltonumo turinčia (golden undertones) pudra. Jei tokią tepčiau, turėčiau tepti ir ausis, ir kaklą ir riešus, nes skiriasi akivaizdžiai. Ir dar man liepė visada pirkti vienu tonu tamsesnę krempudrą, kad veidas gyvesnis atrodytų. Tada sakau, na, parinkit, užtepkit ant skruosto, tai parinko warm nude

Ir net pyktelėjo, kai nusipirkau ivory. Sako, bet jei tokią šviesią pirksit, labai blyški atrodysit... Žodžiu, pabėdavojau
tai cia man nieko keisto - man dazniausiai siulo su mano odos spalva lyginant negriskas spalvas

dabar jau iskart grieztai pasakau, kad siulytu tik itin sviesius atspalvius ir jokiu man postringavimu, kad "morkava" ju spalva pagyvins veida. Ji pagyvins skaistalai ir bronzantai, jei nenoresiu buti balta. Nzn, as tai dazausi, taip pat ir pudra renkuosi atsizvelgiant i metu laika: ziema bunu blyskesne, vyrauja blizgus salti tonai, pavasari - labai buni issilgusi spalvu ir siaip - toks pabudimas - tai kazkodel labai norisi tokio skaistaus, gaivaus makiazo - itin balta oda, vaikiskai rausvi skruostukai, rausvos lupytes ir pasteliniu spalvu seseliai, vasara - bronzantu metas

, lupos sodresnes, ruduo - normali, vidutine odos spalva, makiaze - ramus, rusvi, auksiniai tonai.
Todel jei kuri uzmatysite tokia sviesia priemone, apie kuria jau rasiau - bukite geros, praneskite
Kg tirpsta..