QUOTE(l'eau @ 2011 10 19, 18:01)
tema apie NAMŲ VALYTOJĄ. jos neturime nes nėra poreikio, tiek neprisiknisame kad po savęs nesusitvarkytumėme. o tvarkomės patys. savęs namų valytojais nelaikome, tik gyventojais.
Kai pazinsi tuos kurie turi tvarkytojas,dar ir kaip pasijusi apsikuitusi

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2011 10 20, 09:11)
Pas mus irgi privatus namas, ir tų langų yra, ir to ploto. Bet neverkiu. Tačiau aš manau, kad prieš statant jau reikia pagalvoti kas juos valys, ir statyti atitinkamo ploto.
Dėl vaikų. Tai reikia nuo mažiukų mokintis tvarkyti, nėra nieko baisiau, kai tėvai samdo namų šeimininkę, kuri valo, tvarko, plauna prie kompo visą dieną sėdinčio vaiko kambarį, o tas užauga visiškas tinginys. Ypač berniukai, būsi tėčiai. Jau dabar pilna SM-vyras nieko nedirba, vyrą išlaikau aš, vyras nesirūpina šeima, vyras sėdi prie kompo, vyras neieško darbo. Kaip užaugina tėvai vaikus, tokie ir užauga.
Dėl vaikų. Tai reikia nuo mažiukų mokintis tvarkyti, nėra nieko baisiau, kai tėvai samdo namų šeimininkę, kuri valo, tvarko, plauna prie kompo visą dieną sėdinčio vaiko kambarį, o tas užauga visiškas tinginys. Ypač berniukai, būsi tėčiai. Jau dabar pilna SM-vyras nieko nedirba, vyrą išlaikau aš, vyras nesirūpina šeima, vyras sėdi prie kompo, vyras neieško darbo. Kaip užaugina tėvai vaikus, tokie ir užauga.
Statydami iskart pagalvojom,kad nezadam jo patys tvarkyti...na nebent ubagais iseitumem,bet tada ir ta nama parduotumem