Įkraunama...
Įkraunama...

Pasaka be galo

Prieš metus taip pat atėjo pavasaris. Reikėjo atsinaujinimo. Mėnesį laiko, o gal ir daugiau ieškojau naujų kelnių, kuriose mano klubai (118cm), atrodytų visai pakenčiamai. Nesvėriau tuo metu centnerį, su savo 79kg gyvenau visiškai ramiai. Bet pagaliau įsigijus tai, ką norėjau daviau sau žodį susiimti, sekantį kart atėjus į parduotuvę iškart nusipirkti naujas kelnes. Tuo metu man atrodė, kad 108-o dydžio yra visko, ko tik širdis geidžia. Praeina vasara, suku į parduotuves su savo išpuoselėtais 108cm klubais, o čia visos padorios kelnės iki 104. Vakar buvo žygis vėl. Viskas, kas man patiko -100, o mano 104cm ten netelpa.

Taigi praeitų metų balandžio 03d radau internete man skirtus patarimus, juos prisitaikiau sau:
a) nusipirkti anticeliulitinį kremą,
cool.gif nusipirkti bet kokį anticeliulitinį šepetį masažuoklį;
c) nusipirkti medaus;
d) nusipirkti mėlynojo molio;
e) nusipirkti 2-3 aromatinius aliejus.

Na anticeliulitinis kompleksas buvo toks:

Tris kart per savaitę anticeliulitinis apsivyniojimas, 50g molio atskiedžiamas vandeniu iki grietinės tirštumo. Prieš tai pilingas, užsitepamas molis, apsivyniojimui patogiausia panaudoti maišelius šiukšlėms (dar nepanaudotus pagal tiesioginę paskirtį) 30litrų. Šiltos kelnės ir į lovą, užsiklojus kuo šilčiau. Po 40min nusiprausti. Pasitepti kremu.

Tris kart savaitėje – medaus masažas. Karštas dušas probleminėms vietoms, sausai nusišluosčius, pasimasažuoti, po to vienai pusei du valgomi šaukštai medaus sumaišomi su 10 lašų aromatinio aliejaus, išsiteplioji ir pradžioje pradedi save ne tai žnaibyti – rinkti trupinius nuo savo šlaunyčių, kai įšils, pradedame ne tapšnoti, o atitraukti prilipusią ranką. Stipriai neturi skaudėti. Kai medus baltais dribsniais susirinks ant rankos nusivalyti karštame vandenyje sušlapintu rankšluosčiu. Tai galima pačiai nedaryti, o gražiai gražiai paprašyti savo nuosavo vyro.


Tris kart savaitėje – vonia su aromatiniais aliejais. 5 lašai citrusinių + 5 lašai kedro aromatinio aliejaus išmaišyti stiklinėje pieno.

Kartą per savaitę sauna.

Prieš miegą masažas su anticeliulitiniu kremu.
http://kuking.net/my...er=asc&start=15

Dar visą laiką darau pratimus, pratimus tinginiams, kuriuos atliekant galima žiūrėti televizorių, bendrauti su vaikais ar pan.
Atsigulti ant nugaros, kelti tik užpakaliuką, nugara nejudinama. 70 kart suglaudus kojas, 70 kart praskėtus, 70 kart ant pirštų,70 kart ant kulnų. Ant pilvo apačios užsidėjus 3-5kg svorį.

Na prie viso šito yra Sibaritas, tai tiems, kas mėgsta pavalgyti nemažai, nesverti kiekvieną kąsnį, neskaičiuoti kalorijų. Apie tai trumpai nepavyks, viskas parašyta čia: http://www.pohudet.ru/ls001002.htm
Atsakyti
Atrodo, kad kuo daugiau mažėjau apimtis, tuo mažiau galimybių surasti kelnių su nauja apimtimi. biggrin.gif
Jei aš teisingai supratau, tai atsikratei 14 cm? O per kiek laiko?
O mitybos visai nekeitei? Tik įviarios procedūros kūnui ir lengvi pratimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 03 10, 19:46)
Na  prie viso šito yra Sibaritas, tai tiems, kas mėgsta pavalgyti nemažai, nesverti kiekvieną kąsnį, neskaičiuoti kalorijų. Apie tai trumpai nepavyks,

Tai sunku trumpai papasakoti
http://www.pohudet.ru/so002.htm
Atsidariau kiekvieną puslapį perskaiciau gal dešimt kartų ir beliko vykdyti.

Nuo vieno pavasario iki kito ir toliau pasaka be galo, bet tai visai malonu, neatsisakau nei vienos šventės.
Atsakyti
Интенсивный и поддерживающий этапы программы http://nazdorovie.co...opic.php?t=1074
O čia viskas trumpai sudėliota į lentynėles
Atsakyti
Pakeleive, susidomėjau tuo Sibiritu, ar kaip jis ten vadinasi, bet gal galėtum dar kartą "dlia osobo tupoj", t.y. manęs : iš ko tą kokteilį gaminti? Ačiū.
Atsakyti
http://www.pohudet.ru/so002.htmPradžioje gerai paskaitinėk, kokteilis kokteiliu, bet įsiskaityk, kas neaišku bus, visada prašom.
Atsakyti
Kokteilis - iš liesos varškės, lieso kefyro ir vaisių, kurie labiausiai prie širdies.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai ačiū, lyg ir paaiškėjo. Džiaugiuosi, kad radau dietą, kurios pagrindas varškė, nes aš be jos - nė dienos. Belieka pradėti.
Atsakyti
Sveika Mojo, malonu, kad Tau pasirodė tinkama Sibarito sistema, man ji irgi labai.
Kokteilis pusryčiams ir vakarienei, tai tik viena sistemos sudedamoji dalis. Pati esmė – tai suvalgyti viską, nieko nepalikti. Vieną dieną ką nors praleisi, kitą, o po to atslenka, kaip čia išsireiškus lietuviškai Dėdė Besotis, kurį išvyti sunku.
Atsakyti
Darant kokteilį, vienai dienai, atsimatuok 400ml, tai tiek reikia sumaltų vaisių.
Jokių vaisių cry.gif atskirai nuo kokteilio.
Atsakyti
O medaus masažas tai labai skauda g.gif ?
Atsakyti

O kaip tik ir neturi skaudėti, aišku, tai ne paprastas raminantis masažas, bet nereikia savęs mušti, o tik rankas prilipdyti ir atitraukti. Prieš masažą, karštą dušą nepamiršti, tai atidaro odos poras, medus geriau įsiskverbia, o po to šlakai pasišalina.
Sėkmės.
Atsakyti