Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

Prisijuokiau tik ka is saves - gaunu zinute.Skaitau ir galvoju nu geras, nes jau nextininke pradejo kosmetika, lubrikantus , ivairiu plauku kondicionieriu ir kito slamsto vezt. Bet isiziurejau i numeri o ten visai kitas asmuo. O jau norejau pult skambint nextininkei, galvojau dabar skudurus antradieniais gauna. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 04, 16:41)
Prisijuokiau tik ka is saves - gaunu zinute.Skaitau ir galvoju nu geras, nes jau nextininke pradejo kosmetika, lubrikantus , ivairiu plauku kondicionieriu ir kito slamsto vezt. Bet isiziurejau i numeri o ten visai kitas asmuo.  O jau norejau pult skambint nextininkei, galvojau dabar skudurus antradieniais gauna. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 04, 16:41)
Prisijuokiau tik ka is saves - gaunu zinute.Skaitau ir galvoju nu geras, nes jau nextininke pradejo kosmetika, lubrikantus , ivairiu plauku kondicionieriu ir kito slamsto vezt. Bet isiziurejau i numeri o ten visai kitas asmuo.  O jau norejau pult skambint nextininkei, galvojau dabar skudurus antradieniais gauna. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tu pavarai lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie kokią jūs čia Nextininkę kalbat? g.gif
Atsakyti
Tai o rytoj kas nors varys pas nextininke na razvedku?
... as tai turbut neeisiu, rytoj planuoju vaziuoti i maxima pirkt dukrai zaislus, nes 30 proc nuolaida sia savaite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 12 04, 22:19)
Tai o rytoj kas nors varys pas nextininke na razvedku?
... as tai turbut neeisiu, rytoj planuoju vaziuoti i maxima pirkt dukrai zaislus, nes 30 proc nuolaida sia savaite wink.gif

As ir varysiu i maxima zaislu tavarintis drinks_cheers.gif thumbup.gif
jauciu paskambinsiu ir paklausiu ar turi nauja siunta ar ne unsure.gif o taip na ura nevaziuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 12 04, 22:19)

QUOTE(ugi @ 2007 12 04, 22:38)
As ir varysiu i maxima zaislu tavarintis drinks_cheers.gif  thumbup.gif
jauciu paskambinsiu ir paklausiu ar turi nauja siunta ar ne unsure.gif o taip na ura nevaziuosiu rolleyes.gif

o mes buvos sestadieni akropolio maximkoj ir jokiu zaislu ten nenupirkom, man isvis niekas nepatiko. Mes turejom 20 litu nuolaida kupona Limpopo ir viena zaisla nupirkom Limpopo o kita nebrangiai visai palyginus su ta pacia maximka uz 39 vonios zaislus (ju ten 8 delfinukai plaukiojantys ir skleidziantys garsus).
Ugi , jo, tau tai toli iki jos vaziuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 05, 10:26)

Ugi , jo, tau tai toli iki jos vaziuot lotuliukas.gif

O as tingine, tai ir vaziuoju blush2.gif

Tai labiau apsimoka per ispardavimus MAXIMOSE pitkt brangius zaislus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 05, 10:52)
Tai labiau apsimoka per ispardavimus MAXIMOSE pitkt brangius zaislus  unsure.gif

nu turbut esu isranki biggrin.gif
Atsakyti
Reikejo vakar zaislu pirkti. Buvau Akropoly, vaje vaje, kas ten dejosi. Turbut visi tevai is darbo atsiprase ir pirko pirko pirko. As irgi bandziau neatsilikti, pilna vezima prisikroviau lotuliukas.gif , paskui kampe atsistojus atrinkinejau, ko man cia reikia, o ko ne. Po pietu lentynos jau buvo tustokos, visi geresni zaislai buvo isgraibyti. Nebent jie papildys lentynas g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 05, 11:43)
Reikejo vakar zaislu pirkti. Buvau Akropoly, vaje vaje, kas ten dejosi. Turbut visi tevai is darbo atsiprase ir pirko pirko pirko. As irgi bandziau neatsilikti, pilna vezima prisikroviau  lotuliukas.gif , paskui kampe atsistojus atrinkinejau, ko man cia reikia, o ko ne. Po pietu lentynos jau buvo tustokos, visi geresni zaislai buvo isgraibyti. Nebent jie papildys lentynas  g.gif

Turi papildyti, nes akcija tik prasidejo smile.gif
As tai dukrai noriu nusipirkti leles-kudikio prieziuros stalas su lele
user posted image
dar Zlata uzsake man namuka lelei
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 05 gruodžio 2007 - 10:59
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 05, 11:43)
Reikejo vakar zaislu pirkti. Buvau Akropoly, vaje vaje, kas ten dejosi. Turbut visi tevai is darbo atsiprase ir pirko pirko pirko.

tas dalykas vadinasi - masine psichine euforija doh.gif
Atsakyti