Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Lietuvoje pirkti Next drabužėlių

QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 17, 09:43)
Labas, jos parase Kaunas , tai Kaune turbut ir mate g.gif
Olgunia, ka naujo atradai per iseigines? smile.gif

TAKKO ir Vilniuj yra - Flagmane, bet man ten tokie fuiiiij rubai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif esu pirkus maikute dukrytei, tai po keliu skalbimu issitampe kaip mazgote blink.gif

Niugi niugi laukiam Olgunios komentaru kur vazinejo si savaitgali drinks_cheers.gif

Labas rytas suraitytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

T.A.K. cia special for you 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis, supermamkos 4u.gif

Nieko neradau gero, jokiu siuntu nebuvo, maciau Naugarduko tokius slauztus
user posted image

dukrai liginsus ruzavus paprastus nupirkau, tevui fotoalbuma odini, o vienoj isparduotuvej Kalvarijoj gt Drzbuziu rojus berods g.gif broliui nupirkau silta vilnonini raudona golfa wub.gif (kainavo 95 lt, bet buvo 20 proc nuolaida) biggrin.gif , a ir dar tevui nupirkau ranksluosciu komlekta gimtadienio progai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 14, 12:28)
nupirksiu peruka blondines ir neatpazinsi schmoll.gif  lotuliukas.gif

a ko? juk prieiciau, pasilabinciau biggrin.gif ...nebent nenori? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ugi @ 2007 12 14, 15:51)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  T.A.K , man tavo  nuotrauku nerodo  cray.gif  cray.gif  cray.gif
Papildyta:
Ir as cia ne i tema, bet...
Cola, ka tu ten sutarei su Agneta , kodel nesijungei prie musu vilniaus sarasiuko ,kur siunciasi vien tik zaisliukus, ar tau ji asmeniskai per pasta sius anabele g.gif
Ten tokia makalyne gaunasi, kad as jau pati nieko nesusigaudau doh.gif
Buk gerute atrasyk mirksiukas.gif

QUOTE(ugi @ 2007 12 14, 16:59)
COLA ,  auuuu atsiliepk , kur dingai, ko neatrasai  g.gif

Saulele, na jei norejai, galejai man a.z. parasyti, nemaciau taves doh.gif
o mes susitarem kad sius tik man, nes as emiau 3 anabeles, tai pati nuvaziavau ir pasiemiau kada man reikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 17, 10:14)
T.A.K. cia  special for you   4u.gif

Uz ka ax.gif blush2.gif ? (Bet vistiek malonu)

QUOTE(cola @ 2007 12 17, 10:52)
a ko? juk prieiciau, pasilabinciau biggrin.gif ...nebent nenori? g.gif  lotuliukas.gif

Cia kitiems kad neatpazintu ir pomidorais neuzmetytu biggrin.gif

Merginos o kas per drabuziai tam Flagmane jusu pamineti, ka sper Takoo, cia kur antram aukste kartu su suaugusiais?
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 12 17, 10:24)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu prisijuokiau dukrai liginsus ruzavus paprastus nupirkau, tevui fotoalbuma odini, o vienoj isparduotuvej Kalvarijoj gt Drzbuziu rojus berods g.gif broliui nupirkau silta vilnonini raudona golfa wub.gif (kainavo 95 lt, bet buvo 20 proc nuolaida) biggrin.gif , a ir dar tevui nupirkau ranksluosciu komlekta gimtadienio progai smile.gif

o sliauztai man tokie patinka, nors tu nestuke.gif tapk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2007 12 17, 09:24)
Labas rytelis, supermamkos  4u.gif

user posted image

dukrai liginsus ruzavus paprastus nupirkau, tevui fotoalbuma odini, o vienoj isparduotuvej Kalvarijoj gt Drzbuziu rojus berods  g.gif  broliui nupirkau silta vilnonini raudona golfa  wub.gif  (kainavo 95 lt, bet buvo 20 proc nuolaida)  biggrin.gif , a ir dar tevui nupirkau ranksluosciu komlekta gimtadienio progai smile.gif

Koks dydis tu sliauztu?
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 17, 09:14)
TAKKO  ir Vilniuj yra - Flagmane, bet man ten tokie fuiiiij rubai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  esu pirkus maikute dukrytei, tai po keliu skalbimu issitampe kaip mazgote blink.gif

O aš esu pirkus tai normaliai nešiojasi
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2007 12 17, 12:23)
Koks dydis  tu sliauztu?

Neprisimenu sad.gif gal 6-9 men, bet tiksliai nepasakysiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2007 12 17, 10:52)

Saulele, na jei norejai, galejai man a.z. parasyti, nemaciau taves doh.gif
o mes susitarem kad sius tik man, nes as emiau 3 anabeles, tai pati nuvaziavau ir pasiemiau kada man reikejo 4u.gif

Taigi vat reikejo.... biggrin.gif

QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 17, 10:59)
Uz ka ax.gif  blush2.gif ? (Bet vistiek malonu)

A va taip uz nieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 17, 12:58)
A va taip uz nieka  mirksiukas.gif

uj, tai as skoloj dabar g.gif
nu tai oro_buckis.gif
o manes siandien vel po pietu beprotnamis laukia - vel einam pas notara, nusisausiu tik duokit patikima ginkla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 17 gruodžio 2007 - 13:06
QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 17, 14:04)
uj, tai as skoloj dabar g.gif
nu tai  oro_buckis.gif
o manes siandien  vel po pietu beprotnamis laukia - vel einam pas notara, nusisausiu tik duokit patikima ginkla doh.gif

T.A.K prasau rinkis , kuris labiau tau prie sirdies: sis user posted image arba stai sis user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as greit leksiu grazintis nagucius savo nail.gif nail.gif nail.gif drauge prisiaugino tai man nerealiai graziai atrodo . Kelias mielas dieneles seile varvinau varvinau, neiskentus passiskambianu ir as uzsirasiau. Ai kas bus tas.....
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2007 12 17, 14:16)
T.A.K prasau rinkis , kuris labiau tau prie sirdies: sis 

O as greit leksiu grazintis nagucius savo  nail.gif  nail.gif  nail.gif  drauge prisiaugino tai man nerealiai graziai atrodo . Kelias mielas dieneles  seile varvinau varvinau, neiskentus passiskambianu ir as uzsirasiau. Ai kas bus tas.....

imsiu abu (vdrug vienas neissaus lotuliukas.gif )

o kur grazinsi nail.gif ir kiek kainuoja. As karta kai pasigrazinau tai metus atsistatinejo nagai doh.gif
Atsakyti