Įkraunama...
Įkraunama...

VW Golf IV (ir kt)

Nu mergytės,tai pakalbam,čia taip tylu,o ir tema jau gal kokiam 10 puslapy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 02 07, 18:32)
Nu mergytės,tai pakalbam,čia taip tylu,o ir tema jau gal kokiam 10 puslapy doh.gif

tai galim pakalbeti gossip.gif vyras zada man pirkti golf, tai noreciau suzinoti kelintu metu jusiskiai, kaip vaziuoja, kokios problemos su jom. pirksim ne nauja, dyzeli, o nuo kelintu metu yra ABS golfuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 02 07, 19:21)
tai galim pakalbeti gossip.gif vyras zada man pirkti golf, tai noreciau suzinoti kelintu metu jusiskiai, kaip vaziuoja, kokios problemos su jom.  pirksim ne nauja, dyzeli, o nuo kelintu metu yra ABS golfuose?  ax.gif

Maniškis 95 m., benzinas, o ABS neturi, nors man rodos tokių metų tai jau dėdavo į Golfus ABS, tai pas mane tiesiog paprastesnis variantas g.gif

O problemos man rodos kiekvienos mašinos asmeninės biggrin.gif Pas vieną tas, pas kitą kitas. Aš va, per paskutinius metus 2 kartus stabdžių stiprintuvą turėjau keisti. O tai detalė, kurią galima gauti tik savartyne, ir tai dar gerokai palaksčius doh.gif Nauja kainuoja 1200 Lt, man per brangu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 08 vasario 2008 - 10:57
QUOTE(Wilenska @ 2008 01 29, 12:24)
Labadiena,

Vairuoju III Golfa. Vasara rengiuosi kelionei i Kryma. Kaip manote, penkiolikos metu masinyte patrauks? Ar teko girdeti, kad su Golfais i tolimas keliones leistusi? ..Nors.. Beveik neturiu vilties isgirsti teigiamo atsakymo smile.gif, jau sese nusodino, esa rizika, negali zinoti, gal db tvarkoje, o jei kelioneje variklis smigs. Vasara,  bus karsciau, kazi kokios problemos gali tykoti...

Keliones i Kryma gali neatlaikyti ir visiskai nauja masina,nes ten keliai.. doh.gif jei variklis liks gyvas,tai vaziuokle nusiteik gryzus remontuot smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linute1030 @ 2008 02 16, 03:05)

O kodėl be jokių žodelių? Prašom pasireikšti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip cia tylu ramu smile.gif ir as jungiuosi prie jusu. gavau dovanu IV golfa smile.gif
Atsakyti
volkswagenai geri modeliukai thumbup.gif
Atsakyti

Vw Golf buvo išrinktas ekologiškiausiu visų laikų automobiliu, nes jame vietoje kuro galima sėkmingai naudoti lipdukų varomąją jėgą.

Kuo didesnis lipdukas - tuo daugiau jis prideda arklio galių.

Kai į Lietuvą bus atveštas šeštosios kartos Volkswagen Golf, ši diena virs valstybine švente.

Tikras bachūras per savo gyvenimą turi padaryt trys dalykus: nusipirkt golfa(pirma, antrą ir trečią).

Volkswagen fabrikai ruošiasi vėl pradėti 1989m. Golf modelio gamybą, nes Panevėžyje, Šiauliuose ir kituose Lietuvos strateginiuose taškuose jau jaučiamas jų stygius.

Senovės lotynų graikai romėnai į kovą vietoje skydo nešdavosi VW ženkliukus. Nors apsaugot nei velnio nesaugodavo, bet bent mirdavo, kaip tikri bachūrai.

Naujausiuose GOLF montuojama moderniausia apsaugos sistema: neįdėjus magėn "Ivanuški internašinal" kasetes - neužsiveda.

Neturi problemų - pirk guolį.

Golfu susirinkimo taškai, kaikuriuose miestuose (Panevežys, Šiauliai, Kaunas, Lentvaris), jau yra įrašyti i Unesco saugomų teritorijų sąrašą.

VW golf neišmeta išmetamųjų dujų i aplinką ir taip neteršia gamtos. Jis dujas išmeta į automobilio saloną.

Kam Golfui reikalingas šildomas galinis stiklas? Ogi tam, kad stumiant nesušaltu rankos.

VW golf pavadinimą perskaičius iš kitos pusės išeina Flog. Kas išvertus iš anglų kalbos reiškia perti, čaižyti, plakti (lazda, botagu ir pan.) Tai taisyklė, kuria vadovaujasi kiekvienas rimtas guolio vairuotojas.

Bachūrai neperka rimtų mašinų, o nusiperka 5 golfus ir juos drožia iš eilės, todėl kad su rimta mašina nebūtų ką garaže veikt, tai toks iš jo ir bachūras tebūtų.

Kaip dvigubai padidinti "VolksWangen Golf" kainą? Pripilti jam pilną baką.

Kodėl kibiras talpesnis už golfą? Todėl, kad kibire nėra sportinio vairo ir rekaro sėdynių.

Prie VW Golf naudojimosi instrukcijos pridedamas ir autobusų tvarkaraštis.

Geras golfas ir nestumiamas nuo kalno rieda.

Golfas neturi monoįpurškimo, jis turi stereoįvarvejimą.

Golfe yra 5 kaušai. 4 variklyje, 1 už vairo.

Golfai nerūdyja... Jie tiesiog keičia spalvą.

Tikras gezas be golfo kaip Riaubiškytė be papų.

Lietuvis be golfo, kaip Kučinskas su plaukais.

Teisingai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Linkėčiau turintiems Golfukus ar kitokius VW nesusidurti su Kauno VW centro darbuotojų darbo kokybe. pridarė broko, bet nenori to pripažinti unsure.gif neaišku kuo čia viskas baigsis doh.gif
Atsakyti
Sveikos golfukų mylėtojos ir turėtojos 4u.gif
Aš va šviežiai iškepta vairuotoja ir galvoju kokį mašiniuką įsigyti, labiausiai linkstu prie golfo, tik pirksiu tik trečią golfuką, nu jis jau metuose bus, bet kažkaip nesinori daug pinigėlių kišt į pirmą mašiną ax.gif , nors kai mokinausi tai važinėjau su penktu golfu, pasaka jis man,bet neįkandamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2008 06 16, 13:37)
Sveikos golfukų mylėtojos ir turėtojos 4u.gif
Aš va šviežiai iškepta vairuotoja ir galvoju kokį mašiniuką įsigyti, labiausiai linkstu prie golfo, tik  pirksiu tik trečią golfuką, nu jis jau metuose bus, bet kažkaip nesinori daug pinigėlių kišt į pirmą mašiną ax.gif , nors kai mokinausi tai važinėjau su penktu golfu, pasaka jis man,bet neįkandamas wub.gif

as irgi svieziai iskepta vairuotoja,tai irgi zadam golfuka pirkti,bet IV,tik kolkas niekaip nerandam... verysad.gif
Atsakyti