QUOTE(Knifofija @ 2007 11 18, 14:42)
Pirmas prisiminimas, kad mane mama maudo vonelėje, ateina kažkoks nepažystamas vyras (su barzda ir buvo baisus) ir mama skubėdama velka man suknelę, net menęs nenušluosčius, o suknelė prilipo prie kūno ir niekaip negali aprengt. Nežinau kiek man galėjo būti metų, bet kokie 2,5 - 3m.
Ir dar pamenu man buvo kokie 6-7 metai pamačiau kaip mama kompotus deda, užsimaniau ir aš. Priskyniau puslitrinį stiklainį šermukšnių, uždengiau dangtelį, mačiau kaip mama daro. (būdavo tokie plasmasiniai ir užsidėdavo tik pakaitinti. Viskas išėjo labai gerai, negalėjau atsižiūrėt koks gražus mano kompotas. Kai lauke užšąlo, parsinešiau jį į kambarį....... ir vieną naktį (merfio dėsnis) tik babach... pasirodo sprogo mano kompotas. Kambaryje reikėjo remonto, nes lubos buvo gražiais oranžiniais lopinėliais išmargintos.
na visdėlto iš kompoto išėjo nauda-gavai atremontuotą kambarį
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 18, 14:50)
Prisimenu kai mano tėtis mane norėjo su diržu metalinniu prilupt, kažką labai prisidirbus buvau. Bet sesė atbėgo ir išgelbėjo mane

Prisimenu ,kaip ateidavau pas močiutę tą dieną kai išskrisdavo gandrai , ir naktį keldavomės žiūrėt kaip jie skrenda ir dainuodavom dainą apie gandrus
Prisimenu kaip mano babytė man duodavo saldainių pro langą, nors mama ir neleisdavo
QUOTE(insi @ 2007 11 18, 16:08)
mano pirmas prisiminimas, kaip budama treju metu per savo vardadieni gavau violetini pliusini zuiki su juodais sortais. dar dabar jis kazkur pas mociute gyvena, tik jau aprengtas suknele (tai padariau budama kokiu 5 metu). siaip dauguma vaikystes prisiminimu susije su santykiu aiskinimusi su jaunesne sese, mama ir kiemu
na spėju visi kažkiek aiškindavosi su broliais ir sesėmis

aš pati irgi atsimenu kaip vis su jais bardavausi o poto kaimingi vel kartu žaizdavom
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 18, 16:36)
Prisiminimu is vaikystes turiu daug ir ivairiu-buvau isdykusi mergiote,po lauka su berniukais lakstydavau

kai iseidavau nuo pacio ryto tai vos prisikviesdavo namo pavalgyti ir vakare nenoriai namo(o tos dienos taip greit begdavo).Labai zaisdavo musu kiemo mergaites su lelem o kiek barbiu turejau,o mama kiek drabuzeliu prisiuvus buvo

,smagi mano vaikyste buvo tikrai pasisodinus savo vaikuti galeciau daug daug visko papasakoti
aš irgi išdykusi buvau,bet buvau panašesnė į berniuką-nekenčiau lėlių,žaidžiau tik su berniukais ir mėgau mašinytes,konstruktorius

turbūt todėl kad su dvejais vyresniais broliais gyvenau