Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

taigi mielosios esamos ar dar tik būsimos mamytės...sveikos thumbup.gif ką gi Jūs atsimenate iš savo spalvotos vaikystės? g.gif wub.gif

aš pati kažkodėl pamenu tik neitin gerus dalykus g.gif pamenu kaip trejų nusiridenau iš ketvirto aukšto žemyn laiptais iki pirmo aukšto doh.gif pamenu kaip brolis netyčia man prispaudė mašinos durimis pirštus ir kaip tada bėgo kraujas,kaip aš paleidau kakarynę ir kaip visi šnibždėjosi kad gal nebevaldysiu pirštų mat jie buvo sunkiai sužaloti blink.gif pamenu kai užkrito langas ant mano vargšeles galvos ir daktarai siųdami galvą negalėjo patikėti kad mano veidas nė trupučio neapibraižytas.. blush2.gif blink.gif pamenu ir tą dieną kai pirmą kartą išgirdau žodį ''ryža'' ir kaip nuo to karto prisiekiau pakeisti plaukų spalvą...(pakeičiau bet dabar,kai suaugau suprantu kad buvau kvailė) unsure.gif

tiesa,atsimenu ir kelis gražius įvykius:kai pirmą karta nuvykau į zoologijos sodą wub.gif kai su broliu einant mišku pamatėme stirnelę wub.gif ir kai pasaulis prisipildė daugybe spalvų kai pradėjau groti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledynea: 18 lapkričio 2007 - 13:57
vienas toks epizodas, kad pradinėse klasėse turėjau keistoką pomėgį -- gaminti nuodus. t.y. pasiimti buteliuką ir pilt į jį kas po ranka pakliūva -- buitinė chemija, pienas, kefyras, actas, vaistai visokie, kol gaudavosi gera smarvė. o paskui pakišt kur nors po spinta. atsimenu, kaip tėvai kartą suradę bandė spėlioti kas čia per velniava.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 18, 15:17)
vienas toks epizodas, kad pradinėse klasėse turėjau keistoką pomėgį -- gaminti nuodus. t.y. pasiimti buteliuką ir pilt į jį kas po ranka pakliūva -- buitinė chemija, pienas, kefyras, actas, vaistai visokie, kol gaudavosi gera smarvė. o paskui pakišt kur nors po spinta. atsimenu, kaip tėvai kartą suradę bandė spėlioti kas čia per velniava.

velnių prisiėdęs vaikas thumbup.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Pirmas prisiminimas, kad mane mama maudo vonelėje, ateina kažkoks nepažystamas vyras (su barzda ir buvo baisus) ir mama skubėdama velka man suknelę, net menęs nenušluosčius, o suknelė prilipo prie kūno ir niekaip negali aprengt. Nežinau kiek man galėjo būti metų, bet kokie 2,5 - 3m.
Ir dar pamenu man buvo kokie 6-7 metai pamačiau kaip mama kompotus deda, užsimaniau ir aš. Priskyniau puslitrinį stiklainį šermukšnių, uždengiau dangtelį, mačiau kaip mama daro. (būdavo tokie plasmasiniai ir užsidėdavo tik pakaitinti. Viskas išėjo labai gerai, negalėjau atsižiūrėt koks gražus mano kompotas. Kai lauke užšąlo, parsinešiau jį į kambarį....... ir vieną naktį (merfio dėsnis) tik babach... pasirodo sprogo mano kompotas. Kambaryje reikėjo remonto, nes lubos buvo gražiais oranžiniais lopinėliais išmargintos.
Atsakyti
Prisimenu kai mano tėtis mane norėjo su diržu metalinniu prilupt, kažką labai prisidirbus buvau. Bet sesė atbėgo ir išgelbėjo mane biggrin.gif
Prisimenu ,kaip ateidavau pas močiutę tą dieną kai išskrisdavo gandrai , ir naktį keldavomės žiūrėt kaip jie skrenda ir dainuodavom dainą apie gandrus wub.gif
Prisimenu kaip mano babytė man duodavo saldainių pro langą, nors mama ir neleisdavo wub.gif
Atsakyti
mano pirmas prisiminimas, kaip budama treju metu per savo vardadieni gavau violetini pliusini zuiki su juodais sortais. dar dabar jis kazkur pas mociute gyvena, tik jau aprengtas suknele (tai padariau budama kokiu 5 metu). siaip dauguma vaikystes prisiminimu susije su santykiu aiskinimusi su jaunesne sese, mama ir kiemu blush2.gif
Atsakyti
Prisiminimu is vaikystes turiu daug ir ivairiu-buvau isdykusi mergiote,po lauka su berniukais lakstydavau mirksiukas.gif kai iseidavau nuo pacio ryto tai vos prisikviesdavo namo pavalgyti ir vakare nenoriai namo(o tos dienos taip greit begdavo).Labai zaisdavo musu kiemo mergaites su lelem o kiek barbiu turejau,o mama kiek drabuzeliu prisiuvus buvo mirksiukas.gif ,smagi mano vaikyste buvo tikrai pasisodinus savo vaikuti galeciau daug daug visko papasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 18, 14:42)
Pirmas prisiminimas, kad mane mama maudo vonelėje, ateina kažkoks nepažystamas vyras (su barzda ir buvo baisus) ir mama skubėdama velka man suknelę, net menęs nenušluosčius, o suknelė prilipo prie kūno ir niekaip negali aprengt. Nežinau kiek man galėjo būti metų, bet kokie 2,5 - 3m.
Ir dar pamenu man buvo kokie 6-7 metai pamačiau kaip mama kompotus deda, užsimaniau ir aš. Priskyniau puslitrinį stiklainį šermukšnių, uždengiau dangtelį, mačiau kaip mama daro. (būdavo tokie plasmasiniai ir užsidėdavo tik pakaitinti. Viskas išėjo labai gerai, negalėjau atsižiūrėt koks gražus mano kompotas. Kai lauke užšąlo, parsinešiau jį į kambarį....... ir vieną naktį (merfio dėsnis) tik babach... pasirodo sprogo mano kompotas. Kambaryje reikėjo remonto, nes lubos buvo gražiais oranžiniais lopinėliais išmargintos.

na visdėlto iš kompoto išėjo nauda-gavai atremontuotą kambarį thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 18, 14:50)
Prisimenu kai mano tėtis mane norėjo su diržu metalinniu prilupt, kažką labai prisidirbus buvau. Bet sesė atbėgo ir išgelbėjo mane biggrin.gif
Prisimenu ,kaip ateidavau pas močiutę tą dieną kai išskrisdavo gandrai , ir naktį keldavomės žiūrėt kaip jie skrenda ir dainuodavom dainą apie gandrus  wub.gif
Prisimenu kaip mano babytė man duodavo saldainių pro langą, nors mama ir neleisdavo  wub.gif

wub.gif

QUOTE(insi @ 2007 11 18, 16:08)
mano pirmas prisiminimas, kaip budama treju metu per savo vardadieni gavau violetini pliusini zuiki su juodais sortais. dar dabar jis kazkur pas mociute gyvena, tik jau aprengtas suknele (tai padariau budama kokiu 5 metu). siaip dauguma vaikystes prisiminimu susije su santykiu aiskinimusi su jaunesne sese, mama ir kiemu blush2.gif

na spėju visi kažkiek aiškindavosi su broliais ir sesėmis thumbup.gif aš pati irgi atsimenu kaip vis su jais bardavausi o poto kaimingi vel kartu žaizdavom thumbup.gif blink.gif

QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 11 18, 16:36)
Prisiminimu is vaikystes turiu daug ir ivairiu-buvau isdykusi mergiote,po lauka su berniukais lakstydavau mirksiukas.gif kai iseidavau nuo pacio ryto tai vos prisikviesdavo namo pavalgyti ir vakare nenoriai namo(o tos dienos taip greit begdavo).Labai zaisdavo musu kiemo mergaites su lelem o kiek barbiu turejau,o mama kiek drabuzeliu prisiuvus buvo mirksiukas.gif ,smagi mano vaikyste buvo tikrai pasisodinus savo vaikuti galeciau daug daug visko papasakoti lotuliukas.gif

aš irgi išdykusi buvau,bet buvau panašesnė į berniuką-nekenčiau lėlių,žaidžiau tik su berniukais ir mėgau mašinytes,konstruktorius lotuliukas.gif blink.gif turbūt todėl kad su dvejais vyresniais broliais gyvenau blush2.gif thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
wuhuhu.. pamenu kai kažkada su seneliais buvom miške. Grybus rinkom ar šiaip vaikštinėjom. Ir iš krūmų kažkas kaip šernas supukšėjo, tai kaip dėjom mergyčkos į kojas ir pas močiutę, nes šernas krūmuos blush2.gif dar rods jau ir vakarėjo.. o po to išlindo iš krūmo senelis krizendamas iš mūsų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2007 11 18, 16:51)
wuhuhu.. pamenu kai kažkada su seneliais buvom miške. Grybus rinkom ar šiaip vaikštinėjom. Ir iš krūmų kažkas kaip šernas supukšėjo, tai kaip dėjom mergyčkos į kojas ir pas močiutę, nes šernas krūmuos  blush2.gif dar rods jau ir vakarėjo.. o po to išlindo iš krūmo senelis krizendamas iš mūsų  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasileidęs koks senelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad mano toks būtų buvęs thumbup.gif thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
ledynea, niu dabar tai juokas ima o tada baisu labai buvo 4u.gif tai po to kai su seneliu eidavom miškan, kai jis su mano tėčiu miške tvarkydavos, tai bent jau man būdavo baisu kad koks babaisa iš krūmo neišlystų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2007 11 18, 17:18)
ledynea, niu dabar tai juokas ima o tada baisu labai buvo  4u.gif tai po to kai su seneliu eidavom miškan, kai jis su mano tėčiu miške tvarkydavos, tai bent jau man būdavo baisu kad koks babaisa iš krūmo neišlystų  blush2.gif

tai kiekvienam mažam vaikui būtų buvę baisu thumbup.gif bet va kai perskaičiau tai taip ir pagalvojau kad labai jau gerą ir linksmą senelį turėjot lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti