Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(ledynea @ 2007 11 18, 18:33)
tai kiekvienam mažam vaikui būtų buvę baisu thumbup.gif bet va kai perskaičiau tai taip ir pagalvojau kad labai jau gerą ir linksmą senelį turėjot lotuliukas.gif  thumbup.gif

ir dar turim drinks_cheers.gif sveikatos jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2007 11 18, 18:14)
ir dar turim  drinks_cheers.gif  sveikatos jam  4u.gif

o tikrai jam tada sveikatos thumbup.gif dar jei ir dabar taip pat gasdina savo anūkes tai iš vis puiku lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ledynea @ 2007 11 18, 19:29)
o tikrai jam tada sveikatos thumbup.gif dar jei ir dabar taip pat gasdina savo anūkes tai iš vis puiku lotuliukas.gif  thumbup.gif

jau taip nebegasdina 4u.gif ir anūkės perdidelės ir senelis jau tam persenas smile.gif

o va dar keletą prisiminimų iš mamos turiu

Kartą kažko mažasis amisiukas labai supyko, suraukė savo didelę pliką kaktą ir kažką panašaus į 'mama' murmėdamas panosėj paaaasikėlė savo vaikštynę it sijonuką ir bėgo kitam kabarin. Alia slenktis buvo peraukštas vaištynei tad buvo diidelis BLUC ir daug rėkimo ir strioko visiem, kad sprando nenusisukčiau..Nes sakė ten buvo kažkokis didelis persikreipęs BLUC iš manęs blush2.gif
Niu, bet man dabar akyse stovi vaizdas savęs:
suraukus kaktą ir vakštynę it sijoną pasikėlus wub.gif

O dar turėjau ir medinį arkliuką, kur labai supdavaus..niu žinoma suimdavo miegas ir pradėdavau knapsėt aš ten ant jo, o jei kas norėdavo anksčiau laiko nuo jo nukelt buvo reiškiamos pretenzijos
Dar dabar truputuką atsimenu kaip linguodavau aš ant to arkliaus, kad vos neapsiversdavau blush2.gif matyt dėl to dabar taip mėgstu žirgus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 18 lapkričio 2007 - 18:42
Aš prisimenu kaip visad labai rūpindavausi unsure.gif kad mamai kas nors neatssitiktų blush2.gif ir dar kad ožys į pilvą nelįstų doh.gif
ir dar buvau baisinga patriotė lithuania.gif bet tai kokių 5 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 11 18, 20:01)
Aš prisimenu kaip visad labai rūpindavausi unsure.gif kad mamai kas nors neatssitiktų blush2.gif ir dar kad ožys į pilvą nelįstų doh.gif
ir dar buvau baisinga patriotė lithuania.gif bet tai kokių 5 metų doh.gif

ax.gif o kaip tas ožys į pilvą būt įlindęs? blush2.gif
Atsakyti
Oi, kiek yra prisiminimu ir geru ir blogu bigsmile.gif
Viena drauge iki siol man primena viena nutikima(jai mama pasakojo): Mus mamos veziojo po kiema ir atsisveikinant dar sustojo pakalbet, tai as sugebejau drauges vezimeli (ji jame sedejo) nuversti ant zemes doh.gif
Dar pamenu, kai laksciau sode, o tetis pjove zole su dalgiu, as nieko negalvodama sokau tiesiai jam pries nosi... Tetis nesuspejo staigiai sureaguoti... Laime ta, kad pataike i kauliuka, todel atsipirkau tik randu. Bet juokingiausia, kad man neskaudejo, o verkiau tik del to, kad tetis nemustu doh.gif Iki siol turiu baime astriems daiktams blush2.gif
O siaip turejau nuostabia vaikyste, buvau apsupta meile ir rupesciu, gaudavau viska, ko noredavau, net vyresnis brolis mane labai lepino ir nepykdavo, kad pasiimdavau jo masinas, o jam numesdavau savo leles bigsmile.gif
Atsakyti
Prisimenu kai ilisdavau pas mociute i lova ir prasydavau,kad ji kartu su manim ziuretu siaubiakus,nes vienai gi baisu buvo fear.gif , as ziuriu ziuriu ta filma,atsisuku,o mociute jau parpia sau saldziai hihihi.gif As ja zadint,sakau:
-Kaip tu gali miegoti kai taip baisu??? unsure.gif
O ji kazka tik sumurmedavo,bet po 5 min vel tas pats kartodavosi,tai labai pykdavau,kad neziuri su manimi blush2.gif

Dar atsimenu buvau kaime,man gal kokie 5-6 metai,mociute vijo karve i kiema,dauze (nesmarkiai) pagaliu per uzpakali,paskuj kazkur toliau nuejo,mano pussesere priejo ir irgi dauzyt pradejo,mociute saukt,kad nelistu,o pussesere toliau ... Karve dar atsisuko ir nepatenkinta sumuke. Paskuj tik ziuriu,atsisuko,ir pakele pussesere ant ragu,paskui nelabai ir atsimenu kaip ja nuleido,bet esme tame,kad visiskai nieko neatsitiko tik tose pilvo vietose raudona buvo ir viskas. Aciu Dievui,kad taip... karsta.gif

Oi,daug is tikruju galeciau cia pripasakot irnesakyk.gif
Atsakyti
hi hi ....
Prisimenu kai draugę vežiojau su sportiniu vežimėliu.Vos vežimo rankeną pasiekiau doh.gif (speju buvom gal kokių 2metukų).O kai atėjo mano eilė vėžintis-draugė vežimo pastūmt nesugebėjo lotuliukas.gif .
Dar prisimenu kai pusbrolis lėlės vežimėlį sulaužė mad.gif .Mama tokį gražų nupirko,o tas,paršas,pagulėt užsimanė doh.gif .
Per vienas Kalėdas visiems girdint iškoliojau Kalėdų senį,kad atnešė tik gumos ir apelsinų blush2.gif lotuliukas.gif .
Dar labai puikiai pamenu savo kažkurį gimtadienį.Lakstėm su vaikais kieme-žaidėm zuikius ir medžiotoją.Tai aš medžiotoja buvau ir nupyškinau vieną zuikį-draugei galvą praskėliau blink.gif doh.gif
Daug ką pamenu.Nervindavau seserį kai pas ją kadrai ateidavo,visokių nesamonių prisigalvodavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2007 11 19, 15:17)

Per vienas Kalėdas visiems girdint iškoliojau Kalėdų senį,kad atnešė tik gumos ir apelsinų  blush2.gif  lotuliukas.gif .

o gavai kitamet kąnors nuo senelio už tokį "gerumą" ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2007 11 19, 19:30)
o gavai kitamet kąnors nuo senelio už tokį "gerumą" ?  lotuliukas.gif

Va šito tai jau nepamenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,tikriausiai gavau hihihi.gif
Atsakyti
O aš labai aiškiai prisimenu save kokių metukų blink.gif Pamenu kaip aš lovytėj sedėjau, ir pusseserė vyresnė man į pirštą įkando bigsmile.gif Niekas nesuprato kodėl aš verkiu, kalbėt dar nemokėjau, o man žiauriai skaudėjo ir negalėjau nieko pasakyt unsure.gif
Dar pamenu kai buvo 4 metukai, ir brolis man pirštą su durim nukirto doh.gif Pirštas gulėjo man ant delno bigsmile.gif o mes važiavom į ligoninę jo siūt. Na bet viskas baigėsi gerai, prisiuvo biggrin.gif
Na ir nesiseka man su tais pirštais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2007 11 23, 16:07)

Dar pamenu kai buvo 4 metukai, ir brolis man pirštą su durim nukirto doh.gif Pirštas gulėjo man ant delno bigsmile.gif o mes važiavom į ligoninę jo siūt. Na bet viskas baigėsi gerai, prisiuvo biggrin.gif
Na ir nesiseka man su tais pirštais doh.gif  biggrin.gif

wuj kaip nemalonu..brrr... blink.gif

priminei kaip pamenu kakada turėjau rankoj obuolį, žiūrėjau į jį ir galvojau, kiek yra pusė obuolio blush2.gif tas nesuvokimas nelabai malonus buvo, bet vat užtai dabar žinau thumbup.gif
Atsakyti