Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: Aušra

Pati savo mažių ten užrašiau, nes jį lanko mano brolio dukrytė - jau eina į 2 klasę. tikrai jokių blogų atsiliepimų negirdėjau. kiek esu buvus ir mačius vedėją - nieko blogo pasakyt negaliu. labai patiko tai, kad ji žino kekvieno vaikučio vardą ir visada nepraleidžia progos pakalbint. žiūrėsim, kaip bus, kai patys pradėsim lankyt tą darželį.
Atsakyti

Sveikos, ar jaunesnius kaip 3 metuku vaikus priimtu į ši darželį??
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 03 13, 19:00)
Pati savo mažių ten užrašiau, nes jį lanko mano brolio dukrytė - jau eina į 2 klasę. tikrai jokių blogų atsiliepimų negirdėjau. kiek esu buvus ir mačius vedėją - nieko blogo pasakyt negaliu. labai patiko tai, kad ji žino kekvieno vaikučio vardą ir visada nepraleidžia progos pakalbint. žiūrėsim, kaip bus, kai patys pradėsim lankyt tą darželį.

O kada jūs užrašėte savo sūnų, kad priėmė? Man įdomu ar mes turime šansų ten pakliūti. Norėtume ne dabar iš karto eiti, o nuo rudenio. Jam tada bus 3 metukai. Kaži ar priims? O kokioj jūs gatvėj gyvenat ir kaip iki to darželio nueiti planuojate?
Atsakyti
Mes užrašinėjom pernai, kai sūneliui buvo 1,6 mrtukų. Pradėsim vest 2008-aisiais. Užrašė be problemų ir buvom gal kokie 5 sąraše. Tikrai nežinau, ar galės užrašyt šiems metams. Bet pabandyt verta. Mes gyvenam L.Giros gatvėj, o vežiosim su mašina. Užrašiau dėl to, kad šalia gyvena mano brolis ir veda savo dukrytę į šį darželį. Man jis patiko. Nusprendžiau ir saviškį ten užrašyt.
Atsakyti
Sveikos, uzrasiau ir as ale eisim 2009 tai dar toli gal kas pasikeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivasys @ 2007 06 04, 11:40)
Sveikos, uzrasiau ir as ale eisim 2009 tai dar toli gal kas pasikeis  smile.gif

Tai šiame darželyje nepriima jaunesnių nei 3 metai vaikučių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2007 03 07, 12:54)
Mamytes parasykite ka nors daugiau apie si darzeli, nes nuo rudens noretume lankyti, t.y. is kito darzelio pereiti i sita.
Bet jeigu ten net langai seni tai net nezinau, gal verta pasilikti dabartiniame darzelyje?  g.gif

Mes lankome si darzeli ir mums jis patinka, aukletojos gan nuosirdziai uzsiimineja su vaikuciais, pradesim lankyti ivairius burelius, be to cia yra ir mokyklele clap.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 07 25, 09:53)
Tai šiame darželyje nepriima jaunesnių nei 3 metai vaikučių?  unsure.gif

Ne, čia darželis - mokykla. Lopšelio nėra
Atsakyti
Aušros darželis thumbup.gif Vaikštom nuo rugsėjo 3 d. vaikas nenori eiti namuo, taip jai ten patinka. Tikiosiu kad tokios geros nuomonės apie šį darželį busiu ir toliau
Atsakyti
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 09 06, 13:30)
Ne, čia darželis - mokykla. Lopšelio nėra

tai mano dukrytes nuo 2 metuku niekaip nepriimtu?
Atsakyti

Manau, kad ne. Bet jeigu labai norite į šį darželį aš jūsų vietoje užsirašičiau, paskui ramiau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 09 20, 10:32)

Manau, kad ne. Bet jeigu labai norite į šį darželį aš jūsų vietoje užsirašičiau, paskui ramiau bus smile.gif

nu jei tikrai tik nuo 3 priima tai reikia ieskot kito darzelio,nes ketinu jau grizt paskui i darba g.gif
Atsakyti