QUOTE(LoveIs @ 2010 03 22, 15:26)
O sis nepraleidzia i ora dulkiu?
As skaiciau, kad alergologu sajungos rekomenduoja dyson, ir zinoma pirkciau tik UK, nes kainu skirtumas nemazas
ZXM7030, kaip ir didžioji dalis Electrolux siurblių į orą nepraleidžia nė dulkelės, įskaitant ir alergenus. Čia ne mano paties išmislas, yra ir patvirtinimas iš UK vartotojų žurnalo Which? testo:
Atkreipkit dėmesį, kad UK kaina nuo lietuviškos praktiškai nesiskiria
Palyginimui visus taip viliojantis Philips'as:
pagal rezultatus ir kaina.. ~250 lt., kai LT už juos apie 600 prašo
Dyson, deja nepasikopijavau - bet faktas, kad tarp Top10 Best Buy Dyson'o nė vieno nebuvo - vyravo Electrolux (tame tarpe ZXM7025), Miele ir Bosch
Taip pat kenčiantiems nuo alergijų puikiai tiks ir Miele S4 serijos modeliai, bet jų ir kaina Lietuvoj atitinkama.. Iš kitos pusės, toli gražu ne tokia beprotiška kaip Dyson
Nors pvz. Miele Cat&Dog TT5000 alergijų atveju švelniai tariant "neblizga":
QUOTE(amri @ 2010 03 22, 16:22)
Maišyti aš nieko nemaišau...įdėjau konkretų siurblį ir jį pagyriau, o Jūs turbūt net nepažiūrėjote....
konkretus pradinis klausimas buvo "
O gal turit patarimu koki siurbli ziuretis, kad siurbtu per vandeni? Turim alergija, tad reikia, jog neliktu dulkiu namuose", ir pastaba apie maišymą buvo ne jums, o pradinį klausimą uždavusiai
LoveIs
QUOTE(uoga X3 @ 2010 03 23, 09:14)
O sitas Elektroluxas su turbo galva ar ne?
O sitas Dysonas, tai tikrai geras siurblys. Turi mano drauge Anglijoj toki, tai pamirso, ka reiskia bruzint susirietusiai, kad visus pukus ir plaukus is kilimo istrauktu. Kiek youtube ziurejau, tai vienas kas man nepatiko, kad gan garsiai dirba, bet gal tik pasirode taip.
Turbo antgalį turi (tiksliau net du - viena kilimams, kitą mažesnį baldams), todėl ir sakau, kad tiks visiems gyvenimo atvejams

O Dyson, kaip ir visi cikloniniai veiks triukšmingai, aišku, už tuos 2000 lt kuriuos išmestumėt ant Dyson pirkdami Lietuvoj, gausit: 1) kiek tylesnį veikimą nei įprastų cikloninių po 200-400 lt, kurių pilnos parduotuvės ir 2) patogų naudojimą. Tik niekaip nesutiksiu, kad jis vertas 2000

Ir jis vistiek yra cikloninis