Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Mes naudojam Dyson DC23 Animal pro mirksiukas.gif
Stai toks musu smile.gif
user posted image
su turbo sepeciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seteriuke: 22 kovo 2010 - 12:33
QUOTE(seteriuke @ 2010 03 22, 11:20)
Mes naudojam Dyson DC23 Animal pro mirksiukas.gif ir tikrai esame labai patenkinti smile.gif
Seip tai gamintojas duoda 5 metu garantija, ir be jokiu problemu galiu kreiptis gamintoja, nusipirkus si siurbli. Kiekvienas siurblys turi savo serijini numeri. Kas liecia pinigus, 1500 Lt, pirkimo kaina tai man atrodo menkas uzdarbis Dyson importuotojams. Ir seip jei norit reklamuoti ka nors savo, tai reklamuokit, o ne varykit antireklama. Man sis siurblys labai geras ir as noriu pasidalinti savo nuomone.

skirkit vieną dalyką - reklamą ir patarimus. Aš objektyviai patariu pagal žmonių poreikius geriausią variantą (su pagrįstais palyginimais), o reklamuojat čia jau jūs, nes tuos pačius teiginius ("pirkit Dyson, labai gerai") jau turbūt trečią kartą per pusmetį temoj sukat wink.gif Gal galit pasakyt KUO gi tas Dyson geresnis už tarkim tą patį Electrolux Maximus ZMX7030, išskyrus 3-4 kartus didesnę kainą? O taip, jei reikia išskirtinio siurblio, Dyson tinka puikiai smile.gif Jei reikia normalaus siurblio, 99% žmonių labiau nei užteks ZXM7030 su antgaliais visiems gyvenimo atvejams.
Šiaip pagal tamstos forumo žinučių istoriją gana aiškiai matosi, kad esate arba labai artimai susijusi (kaip minimum auksinė klientė smile.gif) ir karšta agitatorė UAB Dagila platinamos produkcijos (bambukinio pluošto patalynė, Laurastar lyginimo sistemos, tie patys Dyson siurbliai) - taip kad jūsų priekaištai man dėl "reklamavimo" čia yra mažų mažiausiai juokingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kettis: 22 kovo 2010 - 13:24
QUOTE(kettis @ 2010 03 22, 15:13)
Gal galit pasakyt KUO gi tas Dyson geresnis už tarkim tą patį Electrolux Maximus ZMX7030, išskyrus 3-4 kartus didesnę kainą? O taip, jei reikia išskirtinio siurblio, Dyson tinka puikiai smile.gif Jei reikia normalaus siurblio, 99% žmonių labiau nei užteks ZXM7030 su antgaliais visiems gyvenimo atvejams.

O sis nepraleidzia i ora dulkiu?
As skaiciau, kad alergologu sajungos rekomenduoja dyson, ir zinoma pirkciau tik UK, nes kainu skirtumas nemazas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 03 21, 11:49)
Nemaišykite dviejų dalykų - plaunantis siurblys ir siurblys su vandens filtru. Plaunantys siurbliai kaip įprasta būna geresnės kokybės, o siurbliai su vandens filtrais..  doh.gif  kam? 25-ą kartą pasikartosiu - vanduo nesurenka geriau smulkių dulkių nei geri maišeliai ir hepa filtrai, t.y. jei kankina alergijos geriau rinktis kokybišką maišelinį siurblį (ne kiaurais šonais, kaip philipsai ar korėjietiški ir kinietiški samsungai daewoo lg) su Hepa H12 ar H13 filtrais - jokios dulkės ir alergenai iš tokio siurbio negrįš į aplinką.
Jei reikia plovimo funkcijos (su dezinfekcijom ir pan.), tada jau reikia plaunančio siurblio, tik turėkit omeny, kad visi kurie kainuos mažiau 1000 lt. bus Š.

Maišyti aš nieko nemaišau...įdėjau konkretų siurblį ir jį pagyriau, o Jūs turbūt net nepažiūrėjote....
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 03 22, 16:26)
As skaiciau, kad alergologu sajungos rekomenduoja dyson, ir zinoma pirkciau tik UK, nes kainu skirtumas nemazas  unsure.gif

DYSON 23 Animal Pro tikrai nepraleidžia jokių dulkių ir kai jis įjungtas ,tai tiesiog jaučiasi gaivumas , lygtai būtų įjungtas ventiliatorius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 03 22, 13:13)
skirkit vieną dalyką - reklamą ir patarimus. Aš objektyviai patariu pagal žmonių poreikius geriausią variantą (su pagrįstais palyginimais), o reklamuojat čia jau jūs, nes tuos pačius teiginius ("pirkit Dyson, labai gerai") jau turbūt trečią kartą per pusmetį temoj sukat wink.gif Gal galit pasakyt KUO gi tas Dyson geresnis už tarkim tą patį Electrolux Maximus ZMX7030, išskyrus 3-4 kartus didesnę kainą? O taip, jei reikia išskirtinio siurblio, Dyson tinka puikiai smile.gif Jei reikia normalaus siurblio, 99% žmonių labiau nei užteks ZXM7030 su antgaliais visiems gyvenimo atvejams.
Šiaip pagal tamstos forumo žinučių istoriją gana aiškiai matosi, kad esate arba labai artimai susijusi (kaip minimum auksinė klientė smile.gif) ir karšta agitatorė UAB Dagila platinamos produkcijos (bambukinio pluošto patalynė, Laurastar lyginimo sistemos, tie patys Dyson siurbliai) - taip kad jūsų priekaištai man dėl "reklamavimo" čia yra mažų mažiausiai juokingi  lotuliukas.gif

O sitas Elektroluxas su turbo galva ar ne?
O sitas Dysonas, tai tikrai geras siurblys. Turi mano drauge Anglijoj toki, tai pamirso, ka reiskia bruzint susirietusiai, kad visus pukus ir plaukus is kilimo istrauktu. Kiek youtube ziurejau, tai vienas kas man nepatiko, kad gan garsiai dirba, bet gal tik pasirode taip.
Atsakyti
QUOTE(PauliusRobo @ 2010 03 20, 17:06)
www.robo.lt pristato naujus iRobot robotų siurblų modelius:
iRobot Roomba 520
iRobot Roomba 555
iRobot Roomba 563 PET Series
iRobot Roomba 581

Platus aprašymas mūsų internetinėje svetainėje:
http://www.robo.lt/v...m-cleaners.html

Tinginiu siurblys thumbup.gif lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...jaM&feature=fvw
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 03 22, 15:26)
As skaiciau, kad alergologu sajungos rekomenduoja dyson, ir zinoma pirkciau tik UK, nes kainu skirtumas nemazas  unsure.gif

ZXM7030, kaip ir didžioji dalis Electrolux siurblių į orą nepraleidžia nė dulkelės, įskaitant ir alergenus. Čia ne mano paties išmislas, yra ir patvirtinimas iš UK vartotojų žurnalo Which? testo:
user posted image

Atkreipkit dėmesį, kad UK kaina nuo lietuviškos praktiškai nesiskiria wink.gif

Palyginimui visus taip viliojantis Philips'as:
user posted image

pagal rezultatus ir kaina.. ~250 lt., kai LT už juos apie 600 prašo doh.gif

Dyson, deja nepasikopijavau - bet faktas, kad tarp Top10 Best Buy Dyson'o nė vieno nebuvo - vyravo Electrolux (tame tarpe ZXM7025), Miele ir Bosch wink.gif

Taip pat kenčiantiems nuo alergijų puikiai tiks ir Miele S4 serijos modeliai, bet jų ir kaina Lietuvoj atitinkama.. Iš kitos pusės, toli gražu ne tokia beprotiška kaip Dyson lotuliukas.gif
user posted image

Nors pvz. Miele Cat&Dog TT5000 alergijų atveju švelniai tariant "neblizga":
user posted image

QUOTE(amri @ 2010 03 22, 16:22)
Maišyti aš nieko nemaišau...įdėjau konkretų siurblį ir jį pagyriau, o Jūs turbūt net nepažiūrėjote....

konkretus pradinis klausimas buvo "O gal turit patarimu koki siurbli ziuretis, kad siurbtu per vandeni? Turim alergija, tad reikia, jog neliktu dulkiu namuose", ir pastaba apie maišymą buvo ne jums, o pradinį klausimą uždavusiai LoveIs 4u.gif

QUOTE(uoga X3 @ 2010 03 23, 09:14)
O sitas Elektroluxas su turbo galva ar ne?
O sitas Dysonas, tai tikrai geras siurblys. Turi mano drauge Anglijoj toki, tai pamirso, ka reiskia bruzint susirietusiai, kad visus pukus ir plaukus is kilimo istrauktu. Kiek youtube ziurejau, tai vienas kas man nepatiko, kad gan garsiai dirba, bet gal tik pasirode taip.

Turbo antgalį turi (tiksliau net du - viena kilimams, kitą mažesnį baldams), todėl ir sakau, kad tiks visiems gyvenimo atvejams smile.gif O Dyson, kaip ir visi cikloniniai veiks triukšmingai, aišku, už tuos 2000 lt kuriuos išmestumėt ant Dyson pirkdami Lietuvoj, gausit: 1) kiek tylesnį veikimą nei įprastų cikloninių po 200-400 lt, kurių pilnos parduotuvės ir 2) patogų naudojimą. Tik niekaip nesutiksiu, kad jis vertas 2000 g.gif Ir jis vistiek yra cikloninis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kettis: 23 kovo 2010 - 09:41
ZXM7030, kaip ir didžioji dalis Electrolux siurblių į orą nepraleidžia nė dulkelės, įskaitant ir alergenus. Čia ne mano paties išmislas, yra ir patvirtinimas iš UK vartotojų žurnalo Which? testo:
user posted image

Aciu 4u.gif
Dar klausimelis blush2.gif Kaip suprantu siems siurbliams bus reikalingi maiseliai?
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 03 23, 11:05)
user posted image
Aciu  4u.gif
Dar klausimelis  blush2.gif Kaip suprantu siems siurbliams bus reikalingi maiseliai?

taip, po kelis litus/vnt. kainuojantys s-bag maišeliai šiuo atveju bus reikalingi - bet bus ir tylesnis veikimas, ir geresnė filtracija (jau pats maišelis sulaiko didžiausią dalį net ir smulkių dulkelių) - mažiau teršis hepa filtras. Papildomos investicijos per metus - gal kokie 50 lt (man maišelio mėnesiui pilnai pakanka).
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2010 03 02, 11:22)

kaip ir viskas iš Top Shop produkcijos neverta dėmesio vien dėl permokėjimo - pagalvokit, kiek tie daiktai realiai kainuotų, atmetus visus tuos pinigus, kuriuos Top Shop išleidžia reklamai per TV ir operatorių išlaikymui? Pvz. šitas valymo prietaisas manau max. kainuotų 100-150 lt, kaip ir msn29 giriami kinietiški niekučiai, bet su reklamos galia ir gražiu filmuku (duokdie, bent 50% jame rodomų vaizdų pasitvirtintų realybėje) žmonės net rimtai mąsto už jį mokėti 369 smile.gif Man būtų tiesiog gaila šitiek pinigų atiduoti grynai už reklamą, o ne pačio daikto vertę.

Nors ir neesu Top Shop megejas, ir niekad is ten nieko nepirkau ir nepirksiu, taiciau drisciau nesutikti. Taip, i kaina ieina TV reklama ir kaip Jus minejote, "operatoriu islaikymas". dar ieina sandelio nuoma, keliu darbuotoju atlyginimai. Taciau paziurekime is kitos puses, i paprastu parduotuviu prekes. I ju kaina ieina ne tik reklama, bet ir dar visu parduotuviu patalpu nuoma, visu darbuotoju (kasininku, isveziotoju, valytoju ir t.t. ) algos, elektros ir kitos komunalines islaidos ir daugybe kitu dalyku. Ir tai zymiai daugiau islaidu nei kelios TV reklamos ir vienas ar du sandeliai is kuriu prekes tiesiog siunciamos po visa Lietuva.
Atsakyti
QUOTE(Factor @ 2010 03 24, 00:58)
Nors ir neesu Top Shop megejas, ir niekad is ten nieko nepirkau ir nepirksiu, taiciau drisciau nesutikti. Taip, i kaina ieina TV reklama ir kaip Jus minejote, "operatoriu islaikymas". dar ieina sandelio nuoma, keliu darbuotoju atlyginimai. Taciau paziurekime is kitos puses, i paprastu parduotuviu prekes. I ju kaina ieina ne tik reklama, bet ir dar visu parduotuviu patalpu nuoma, visu darbuotoju (kasininku,  isveziotoju, valytoju ir t.t. ) algos, elektros ir kitos komunalines islaidos ir daugybe kitu dalyku. Ir tai zymiai daugiau islaidu nei kelios TV reklamos ir vienas ar du sandeliai is kuriu prekes tiesiog siunciamos po visa Lietuva.

Nepamirškit, kad viską ką čia suminėjot kaip parduotuvių išlaidos yra fiksuoti kaštai, o turint omeny tų parduotuvių daromas apyvartas ir išdalinus tuos kaštus nelabai ten kas įspūdingo ir išeina. Tuo tarpu TV Shop'as turi didžiulius kaštus - "kelios TV reklamos" juk iš tikro yra bent keletas 5-10 minučių reklaminių filmukų - top shop gi ne reklaminius 30 sek. "rolikus" rodo, jiems kasdien tie reikalai atsieina dešimtimis tūkstančių. O apyvartos nėra tokios įspūdingos, todėl kainos turi būti atitinkamai išpūstos, kad visas tas reikalas pasidengtų.
Atsakyti