Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XVIII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 18:39)
Abžoryt, man atrodo kad dar anksti PMS ateit- labai nesenai apie jį kalbėjai laugh.gif

Žinok skaičiavom skaičiavom su drauge, knisausi po chatu logus ir panašiai ir vis tik atkasiau, kad man už savaitės mmm. Taigi PMS prasidėjo. Užtat aš tokia ir jautri doh.gif
Na tiesiog radau pateisinamą priežastį sau tongue.gif Tarsi baltas lapukas - aš nepakaltinama laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 20, 21:47)
Kaip jusu vakaras mergaites? 4u.gif  taip ramu cia..As bulves kepu mirksiukas.gif Oj su kefyru kad kirsiu..po visu egzotisku patiekalu londone taip uzsimaniau kazko lietuvisko..paziurejau i GV blynus tainet seile nutyso lotuliukas.gif

O aš į repeticiją šiandien net nėjau. Nueisiu ryt ir poryt ir man pakaks. 4 dienos iš eilės man per daug. O dar plius šiandien buvo emocijų perteklius man, darbe, čia, visur. blink.gif Tai su drauge išgėrėm alaus po darbo, gryžau namo ir pasirodo telepatiškai suveikė, kad prieš pasijungiant SM reikia pasigaminti vakarienę... Tai pas mane šiandien sojos troškinys su cikinijom ir šviežių daržovių salotos ax.gif Ale ačiū Dievui, kad jau pasigaminusi prisėdau, bo tie GV blynai ir powerpuff bulves su kefyriuku tik dar labiau alkį sukėlė doh.gif O aš nusprendžiau vakarais apmažinti valgymą... Čia tipo rytojaus pietums gaminausi... ax.gif Pas mane viršsvorio kaip ir nėra.. Bet jau pradedu kabinėtis prie savęs.. doh.gif Dabar sugalvojau kad man reikia laibesnio liemens laugh.gif

Ir labai laukiu kol skrisiu pas sesę į Londoną.. man labai patinka tas babajiškas maistas 4u.gif Gaila kad pas mus tokių prieskonių net nėra... O ir apskritai man labai patinka ragauti įvairias virtuves.. Apie maisto gaminimą galiu panašiai diskutuoti kaip ir apie muziką blush2.gif

Dominyyka imk balioną 4u.gif Viskas kas bloga išeina į gerą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 20, 23:19)
GV, aš radau tau keletą pagalvių, kad geriau miegotųsi  smile.gif
user posted image

Vakariuk tu esi nuostabi.. Labai ačiū smile.gif
Geriausia dovana kokia tik gali būti šiuo metu oro_buckis.gif
Už gerą geru atsilyginama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 23:17)
Eik pati ax.gif
Enrikė retai Lietuvoj būna ir be to jis tooks saldus. Praktiškai cukraus vata smile.gif
Papildyta:

Ir ką ten daro?
Daug teisybės pasako.. Neįsivaizduoju kas ten vyksta. Esu mačius per tv kažką, bet.. Bet ar neplauna moteriškės smegenų už pinigus?

daug ju tik pinigus lupa ir geros psichologes,kurios bando tave istardyt nors kiek,o tada uzsiveda kalbet. Visad pataikys,kai jau kazka zino,o ir daug visiems tinkanciu dalyku. Geru yra vienetai ir tai ne tos ,kurios labai visur reklamuojasi.
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 20, 23:19)
thumbup.gif Aš pastebiu kad tau jau kuris laikas kažkuom kitokia, visada daug juokies ir pan.  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

O aš gerai. Tik šįvakar toooks liūdesys užpuolė, taip nuoširdžiai liūdna. Atliksiu paskutinį darbelį ir eisiu į lovą tą liūdesį išlaistyt  4u.gif Priežastys visos tos pačios, nieko naujo. Rytoj bus geriau smile.gif

taip matosi? blush2.gif gerai biggrin.gif gal neklysta mano nuojauta g.gif

Vakariuk, į lovą liūdesiuko neįsileisk schmoll.gif geriau čia klok, kad ir t.p problemėlės.. juk mum mmm, čia ne mes, o hormonai kalti lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryte,aciu uz balionus ir palaikyma. Nenoriu liet cia blogu nuotaiku ir grazus zodziai nesidelioja, paverkiau ir eisiu miegot. Labai skauda sirdi. Paskraidziau ir nuleido ant zemes mane. verysad.gif
Atsakyti
GV, žinok aš jau prieš geras 2 savaites iš savo kolegos girdėjau kad nebėra bilietų blink.gif Tipo dar reklamuoja, bet jo sesė norėjo pirkti ir jau negavo blink.gif
Nežinau kiek tame tiesos, aš pati asmeniškai gal 2 koncertuose savo kaime ir 1 kaune tesu buvusi. Ir kino teatre esu buvusi per savo gyvenimą max 6 kartus. Jaučiuosi lengvai atsilikusi laugh.gif

CrazySun, pykstu ir aš ant tavo mmm bash.gif:

O aš šiandien panaktinėsiu šiek tiek... ax.gif Nes rytoj tik 10 val atvažiuoja pas mane užuolaidų dizainerė, tai tik 11 į darbą važiuoju.. Galiu sau leisti 4u.gif
Atsakyti
Tai gal kokios geros kontaktėlį mestelk.
Baisiai smalsu... Pasiburt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 20, 23:26)
Abzoryte,aciu uz balionus ir palaikyma. Nenoriu liet cia blogu nuotaiku ir grazus zodziai nesidelioja, paverkiau ir eisiu miegot. Labai skauda sirdi. Paskraidziau ir nuleido ant zemes mane.  verysad.gif

Neverk mergyt console.gif
Juk tu žinai, kad aš tikrai suprantu tą skausmą... Tikiuosi kad žinai... Vakar tiesiog ne tuos žodžius parinkau.. O gal ir mano suirzimas suveikė... Patikėk, man irgi ne lengviausios dienos.. Tiesiog gerai Prata Vėtra ir Populi rašė, vieni vienaip įveikinėja, kiti kitaip 4u.gif
Todėl jei spaudžia širdį, parašyk.. Vien nuo parašymo kartais lengviau pasidaro.. Nenoriu būti čia kaip stabdis.. Bo jei nerašysi tuoj pasijusiu kalta ir pradėsiu verkti cry.gif Šiandien man irgi mažai tetrūksta, patikėk manim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 20, 23:27)
girdėjau kad nebėra bilietų  blink.gif 

Šiandien dar mačiau reklamą per tV blink.gif
Rytoj reiks pasidomauti.

Vajetau kaip tau faina.. Labai įdomu skaityti kaip tu kuriesi savo namučius, kaip juos gražini.. toks lengvas pavydas ir kartu džiaugsmas suima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 20, 23:27)
CrazySun, pykstu ir aš ant tavo mmm bash.gif:

O aš šiandien panaktinėsiu šiek tiek...  ax.gif  Nes rytoj tik 10 val atvažiuoja pas mane užuolaidų dizainerė, tai tik 11 į darbą važiuoju.. Galiu sau leisti  4u.gif

ačiū už pyktį bigsmile.gif biggrin.gif ik balioną po sunkios dienelės 4u.gif

oi, kaip fain Tau ryt... wub.gif
Atsakyti
Eeeeee... o cia norma kad Tas Is Seminaro tris kartus paskambino per 1,5 val? Kazkaip nesuprantu tokio demesio antpludzio..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 23:28)
Tai gal kokios geros kontaktėlį mestelk.
Baisiai smalsu... Pasiburt tongue.gif

gera yra ne Kaune,ir ne Vilniuje,taigi....na toli siaip. Nezinau ar verta trenktis del burimu. As specialiai nevaziuociau.
Atsakyti