QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 20, 18:39)
Abžoryt, man atrodo kad dar anksti PMS ateit- labai nesenai apie jį kalbėjai
Žinok skaičiavom skaičiavom su drauge, knisausi po chatu logus ir panašiai ir vis tik atkasiau, kad man už savaitės mmm. Taigi PMS prasidėjo. Užtat aš tokia ir jautri
Na tiesiog radau pateisinamą priežastį sau

Tarsi baltas lapukas - aš nepakaltinama
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 20, 21:47)
Kaip jusu vakaras mergaites?

taip ramu cia..As bulves kepu

Oj su kefyru kad kirsiu..po visu egzotisku patiekalu londone taip uzsimaniau kazko lietuvisko..paziurejau i GV blynus tainet seile nutyso
O aš į repeticiją šiandien net nėjau. Nueisiu ryt ir poryt ir man pakaks. 4 dienos iš eilės man per daug. O dar plius šiandien buvo emocijų perteklius man, darbe, čia, visur.

Tai su drauge išgėrėm alaus po darbo, gryžau namo ir pasirodo telepatiškai suveikė, kad prieš pasijungiant SM reikia pasigaminti vakarienę... Tai pas mane šiandien sojos troškinys su cikinijom ir šviežių daržovių salotos

Ale ačiū Dievui, kad jau pasigaminusi prisėdau, bo tie GV blynai ir powerpuff bulves su kefyriuku tik dar labiau alkį sukėlė

O aš nusprendžiau vakarais apmažinti valgymą... Čia tipo rytojaus pietums gaminausi...

Pas mane viršsvorio kaip ir nėra.. Bet jau pradedu kabinėtis prie savęs..

Dabar sugalvojau kad man reikia laibesnio liemens
Ir labai laukiu kol skrisiu pas sesę į Londoną.. man labai patinka tas babajiškas maistas

Gaila kad pas mus tokių prieskonių net nėra... O ir apskritai man labai patinka ragauti įvairias virtuves.. Apie maisto gaminimą galiu panašiai diskutuoti kaip ir apie muziką
Dominyyka imk balioną

Viskas kas bloga išeina į gerą