Įkraunama...
Įkraunama...

Hidrocefalija

QUOTE(xIngax @ 2005 03 11, 15:41)
Mano sūnui 1mėn.ir 2sav. nustatė lengvo laipsnio vidinę hidrocefaliją.  cry.gif  Kas tai per liga? gal kas žinote kur apie ją paskaityti? Ar ji pagydoma? Kokie liekamieji reiškiniai? Gal kas susidūrėt su ja? Parašykit savo patirį.

taigi mūsų istorijos pabaiga. Apsilankėme pas neurologą KMUK. Sakė viskas tvarkoje. Dėl skilvelių asimetrijos nepergyventi liepė, nes pabrėžė tai, jog kiekvienas žmogus yra skirtingas. skilveliai sumažėjo, tačiau asimetrija liko. Raumenų tonusą sutvarkyti baigiame mankštomis ir masažais. Patikėkit daug darbo, meilės ir jėgų įdėjom.
Sėkmės visom mamytėm susidūrusiom su šia problema. Nepalūžkit mielosios 4u.gif Ir nepasikliaukite vieno gydytojo nuomone ax.gif
Atsakyti
mano maziukui 3men. pries savaite nustate isorine vandene. paskyre gert diakarba, bet mus jis migdo sakiau gydytojai ,bet ji sake kad nieko kitaip nebus,gal kam taip buvo? dabar menesi liepe gert namie tuos vaistus ir sake labai saugotis kad nesusirgtu nes gali komplikuotis i epilepsija,matot jam uzeina toki priepuoliukai,bet kolkas epilepsijos nerado. mano buvo labai komplikuotas visas nestumas ir gimdimas sako tai to pasekmes!
Atsakyti
Stiprybės mamytės...tik tikėjimas mums padės...ir kantrybė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 13 vasario 2006 - 21:06
Rasau jau antra karta ir dabar prasau,atsiliepti mamyciu kuriu vaikai sirgo vidine vandene,nes mum pablogejo ir is isorines vandenes perejo i vidine. verysad.gif labai noreciau kad parasytumet kas jum padejo ?kaip gydetes!? papasakokit ar liko pasekmiu!?mano vaikui dabar 4,5men. jis zvalu vystosi normaliai,niekad nepagalvociau kad jam kazkas gali buti blogai! verysad.gif labai laukiu atsakymu!
Atsakyti
labas visoms,mano mažylis kai buvo 4mėn nustatė, kad padidėję skilveliai galvytėj,o tai reiškia, kad kaupiasi skysčiai, prirašė mikstūros, bet ji greit surūgo ir visos mes jos eišgėrėm. prieš 2 sav buvom pas neurologą, darė galvytės echo ir pasakė, kad skysčių dar daugiau galvytėj, ir diagnozė vidinė ir išorinė hidrocefalija, dabar geriam diakarbą ir asparkamą, kovo 1 vėl pas neurologą. turim giminėj gydytoją, tai jis sakė vykdyti visus gyd nurodymus ir turėtų viskas susitvarkyti, svarbiausia, kaip jis sako vaikiukas turi šypsotis, nes jei nesišypso, tai vaikiukui kažkas negerai. mano mažyliui atrodo viskas tvarkoj, ir ramus ir miega gerai, bet, kad tie skysčiai kaupiasi.
nuo ko tie skysčiai pradeda kauptis tai net nežinau, aš manau, gal kad neišnešiotas maniškis, nes gimė 33sav.
dar esu girdėjusi, kad skysčiams padeda išsivaikščioti masažai, nes suaktyvina kraujotaką. tai dabar pas mus ir masažistė lankosi. tikiuosi, kad viskas bus gerai, ir dings tie nelemti skysčiai iš galvytės
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2006 02 15, 14:42)
1.prirašė mikstūros, bet ji greit surūgo ir visos mes jos eišgėrėm.
2.dar esu girdėjusi, kad skysčiams padeda išsivaikščioti masažai, nes suaktyvina kraujotaką. tai dabar pas mus ir masažistė lankosi. tikiuosi, kad viskas bus gerai, ir dings tie nelemti skysčiai iš galvytės

1.Ją reikėjo laikyti šaldytuve blink.gif
2. Ne tik masažai, o bendras kūno fizinis aktyvumas. labai svarbu yra ir mankštos. Taip pat baseinas. O masažai sutvarko raumenų tonusą. 4u.gif
Atsakyti
aišku, kad šaldytuve reikėjo laikyt doh.gif doh.gif
raumenų tonusas, tai pas mus normoj, o dėl baseino, tai nežinau, maniškis labai bijo vandens
Atsakyti
Dar norejau paklaust gal yra kas is kauno,nes man reiktu i namus kad ateitu masaziste,nes nera kaip vazinet,tai gal kas gali parekomenduot! aciu
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2006 02 15, 15:28)
aišku, kad šaldytuve reikėjo laikyt  doh.gif  doh.gif
raumenų tonusas, tai pas mus normoj, o dėl baseino, tai nežinau, maniškis labai bijo vandens

O su kamuoliu nebandėt sportuot? Kadangi maniškis ir bijojo vandens, tai sportavom visais įmanomais būdais sausumoje. Fizinis aktyvumas išties padeda. O pas jus nėra kineziterapeuto, kuris apmokytų pratimų paprastų ir su kamuoliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2006 02 15, 18:10)
O su kamuoliu nebandėt sportuot? Kadangi maniškis ir bijojo vandens, tai sportavom visais įmanomais būdais sausumoje. Fizinis aktyvumas išties padeda. O pas jus nėra kineziterapeuto, kuris apmokytų pratimų paprastų ir su kamuoliu?  g.gif

mes iš Kretingos, tai labai abejoju, kad būtų schmoll.gif
dar neurologė sakė, kad labai gerai šokliukas, nes koordinacijai padeda vystytis, o or šioks toks sportas gaunasi
Atsakyti
QUOTE(ksida @ 2006 02 15, 16:23)
mes iš Kretingos, tai labai abejoju, kad būtų  schmoll.gif
dar neurologė sakė, kad labai gerai šokliukas, nes koordinacijai padeda vystytis, o or šioks toks sportas gaunasi

Klaipėdoje Dubysos 31 (Kardiologinė pol.) Ten pasiskambink, dirba kineziterapeutė ir su šeimos gydytojo siuntimu priima. apmokę dar litratūros duoda su pratimukais.
P.S. o ir trečioje dar yra. Ten labai gera gyd. dirba MILKONTIENĖ. Per 3-5 kartus apmoko, o po to namie galite sportuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xIngax: 15 vasario 2006 - 16:44
QUOTE(xIngax @ 2006 02 15, 18:39)
Klaipėdoje Dubysos 31 (Kardiologinė pol.) Ten pasiskambink, dirba kineziterapeutė ir  su šeimos gydytojo siuntimu priima.  apmokę dar litratūros duoda su pratimukais.
P.S. o ir trečioje dar yra. Ten labai gera gyd. dirba MILKONTIENĖ. Per 3-5 kartus apmoko, o po to namie galite sportuoti.  mirksiukas.gif

o gal žinai kardiologinės pol tel nr? o ar mokama konsultacija?
Atsakyti