Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

Sveikos esamos ir busimos mamytes. tongue.gif As jau turiu savo maza "auksiuka". Gime mano mergaite lapkricio 15 diena. Gimdziau ne Mazeikiuose o Siauliuose. Tai antras mano gimdymas ir jis kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo biggrin.gif . Gimdziau susitarusi su gydytoju privaciai, tiek pat buvau nusprendusi isleisti ir gimdydama Mazeikiuose, bet taip isejo, kad as cia negimdziau. Pagimdziau labai greitai, be plysymu lotuliukas.gif ir kitokiu traumu biggrin.gif Tiesa Siauliouse ligonine praktiskai be remonto, palatos zalia spalva dazytos doh.gif , bet ka tai reiskia, jei ten praleidi tik tris paras? g.gif Pati gimdykla suremontuota, langai pakeisti, tiesa gimdymo kede tai tokia pat kaip ir per pirma gimdyma (Mazeikiuose maciau tai tokia lova "transformeris") Gimdziau su epiduru, tai labai patiko, kad nereikejo kankintis, su vyru juokavom, prisifotkinom (gali daugiau netekti atsidurti gimdykloje). Akusere tiesiog fantastiska, taip man ten nurodinejo kada stumti, kada sustoti, kad po gimdymo atejo kazkokia jos pazystama is kito auksto, sake ir ten girdejosi jos "komandos" biggrin.gif Tai tokia mano patirtis, labai dziaugiuosi, ir kitoms patarti galiu, ne vien i Mazeikius isikibus laikytis, gimdyti siais laikais galima bet kurioje ligonineje ar klinikoje, ir patikekit sumos "vaiksto" gal ir mazesnes ax.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(jurga32 @ 2007 12 03, 18:42)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. tongue.gif  As jau turiu savo maza "auksiuka". Gime mano mergaite lapkricio 15 diena. Gimdziau ne Mazeikiuose o Siauliuose. Tai  antras mano gimdymas ir jis kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo biggrin.gif . Gimdziau susitarusi su gydytoju privaciai, tiek pat buvau nusprendusi isleisti ir gimdydama Mazeikiuose, bet taip isejo, kad as cia negimdziau. Pagimdziau labai greitai, be plysymu lotuliukas.gif  ir kitokiu traumu biggrin.gif Tiesa Siauliouse ligonine praktiskai be remonto, palatos zalia spalva dazytos doh.gif , bet ka tai reiskia, jei ten praleidi tik tris paras? g.gif  Pati gimdykla suremontuota, langai pakeisti, tiesa  gimdymo kede tai tokia pat kaip ir per pirma gimdyma (Mazeikiuose maciau tai tokia lova "transformeris") Gimdziau su epiduru, tai labai patiko, kad nereikejo kankintis, su vyru juokavom, prisifotkinom (gali daugiau netekti atsidurti gimdykloje). Akusere tiesiog fantastiska, taip man ten nurodinejo kada stumti, kada sustoti, kad po gimdymo atejo kazkokia jos pazystama is kito auksto, sake ir ten girdejosi jos "komandos" biggrin.gif Tai tokia mano patirtis, labai dziaugiuosi, ir kitoms patarti galiu, ne vien i Mazeikius isikibus laikytis, gimdyti siais laikais galima bet kurioje ligonineje ar klinikoje, ir patikekit sumos "vaiksto" gal ir mazesnes ax.gif Sekmes

smagu, kad jum gerai viskas buvo. thumbup.gif
bet nežinau kodėl turėčiau gimdyt kitur, jei gyvenu Mažeikiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 03, 19:49)

smagu, kad jum gerai viskas buvo. thumbup.gif
bet nežinau kodėl turėčiau gimdyt kitur, jei gyvenu Mažeikiuose  smile.gif

Na del gimdymo kitur, tai kaip temoje yra diskutuojama del gydytoju, tai as ir parasiau ax.gif Nelabai is ko yra pas mus rinktis, tik trys gyd., o ir tos pacios manau labai jau uzimtos, (skaiciau temoje, kad nebenori nestukiu prisiimti, pvz.ziulpiene).
Atsakyti
QUOTE(jurga32 @ 2007 12 03, 19:54)
Na del gimdymo kitur, tai kaip temoje yra diskutuojama del gydytoju, tai as ir parasiau ax.gif Nelabai is ko yra pas mus rinktis, tik trys gyd., o ir tos pacios manau labai jau uzimtos, (skaiciau temoje, kad nebenori nestukiu prisiimti, pvz.ziulpiene).

na, nesitarus galima ir pas budintį pataikyti. va, kad ir Rovas, kažkam patinka
Atsakyti
QUOTE(jurga32 @ 2007 12 03, 17:42)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. tongue.gif  As jau turiu savo maza "auksiuka". Gime mano mergaite lapkricio 15 diena. Gimdziau ne Mazeikiuose o Siauliuose. Tai  antras mano gimdymas ir jis kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo biggrin.gif . Gimdziau susitarusi su gydytoju privaciai, tiek pat buvau nusprendusi isleisti ir gimdydama Mazeikiuose, bet taip isejo, kad as cia negimdziau. Pagimdziau labai greitai, be plysymu lotuliukas.gif  ir kitokiu traumu biggrin.gif Tiesa Siauliouse ligonine praktiskai be remonto, palatos zalia spalva dazytos doh.gif , bet ka tai reiskia, jei ten praleidi tik tris paras? g.gif  Pati gimdykla suremontuota, langai pakeisti, tiesa  gimdymo kede tai tokia pat kaip ir per pirma gimdyma (Mazeikiuose maciau tai tokia lova "transformeris") Gimdziau su epiduru, tai labai patiko, kad nereikejo kankintis, su vyru juokavom, prisifotkinom (gali daugiau netekti atsidurti gimdykloje). Akusere tiesiog fantastiska, taip man ten nurodinejo kada stumti, kada sustoti, kad po gimdymo atejo kazkokia jos pazystama is kito auksto, sake ir ten girdejosi jos "komandos" biggrin.gif Tai tokia mano patirtis, labai dziaugiuosi, ir kitoms patarti galiu, ne vien i Mazeikius isikibus laikytis, gimdyti siais laikais galima bet kurioje ligonineje ar klinikoje, ir patikekit sumos "vaiksto" gal ir mazesnes ax.gif Sekmes

thumbup.gif wub.gif Smagu, kad pas jus viskas gerai. Sveikinimai sulaukus princesytės 4u.gif wub.gif .

QUOTE(jurga32 @ 2007 12 03, 18:54)

Ne nenori nėštukių priiminėt, o negali ligoninėj, nebent su šeimos gydytojo siuntimu, tokia tvarka nuo kovo (berods). Arba privačiai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 12 03, 19:03)
Ne nenori nėštukių priiminėt, o negali ligoninėj, nebent su šeimos gydytojo siuntimu, tokia tvarka nuo kovo (berods). Arba privačiai biggrin.gif .

Aga, teisiskai jos stebeti nestukiu negali. Nes jos (gyd) priklauso ne pirminei, o antrinei med prieziurai. Pirmine tik poliklinika ir seimos centras. Bet sako, jei tik koks neramumas - ateikit, paziuresim wink.gif O su siuntimu galima pigiau eit pas jas, privaciai. Bet registruotis kaip nestuke.gif privalai pas gine prie savo seimos gydytojo.
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2007 12 03, 21:11)
Aga, teisiskai jos stebeti nestukiu negali. Nes jos (gyd) priklauso ne pirminei, o antrinei med prieziurai. Pirmine tik poliklinika ir seimos centras. Bet sako, jei tik koks neramumas - ateikit, paziuresim wink.gif O su siuntimu galima pigiau eit pas jas, privaciai. Bet registruotis kaip  nestuke.gif  privalai pas gine prie savo seimos gydytojo.

Taip, tą patį Žulpienė ir man paaiškino unsure.gif Bet jai ką..galima bet kada atlėkti apžiūrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga32 @ 2007 12 03, 17:42)
Sveikos esamos ir busimos mamytes. tongue.gif  As jau turiu savo maza "auksiuka". Gime mano mergaite lapkricio 15 diena.

Labai sveikinu sulaukus wub.gif dukrytės Auksytės 4u.gif user posted image

QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 03, 18:58)
na, nesitarus galima ir pas budintį pataikyti. va, kad ir Rovas, kažkam patinka
Man jis buvo pirmais dviem kartais,1-ą kart ateidavo pažiūrėt kas kaip,bet "gimdymui" vadovavo Gr. ,o 2-ą kart budėjo,bet irgi tik trumpam pasirodydavo rolleyes.gif Nežinau gal pasikeitė,bet nelabai benorėč pas jį unsure.gif nemėgstu šaltų ir "sužvaigždėjusių" ...3-ą kart jo mžk ir nebuvo, atrodo g.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jetau, aš visai pasimečiau. unsure.gif Kiek duot už planinį cezarį? Susitarus?.. unsure.gif Nu kainos tai visokios blink.gif
Atsakyti
[quote=Graž*Kia,2007 12 09, 17:36]
Labai sveikinu sulaukus wub.gif dukrytės Auksytės 4u.gif user posted image

Aciu uz sveikinimus clap.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Reikia patarimo iš jau esamų mamyčių, gimdžiusių Mažeikuose išanksto susitarus su kuria nors gydytoja..
Kiek laiko likus iki gimdymo susitarėt ir kada sumokat? Tada, kai tariatės (bet bus likęs gal dar koks mėnuo ar daugiau blink.gif ) ar jau po gimdymo g.gif O gal prieš pat gimdymą? Ir kada tarėtės, ar apžiūros metu, ar ejot specialiai tam, kad susitarti? Patarkit, prašau doh.gif
Atsakyti