Sveikos esamos ir busimos mamytes.

As jau turiu savo maza "auksiuka". Gime mano mergaite lapkricio 15 diena. Gimdziau ne Mazeikiuose o Siauliuose. Tai antras mano gimdymas ir jis kaip diena ir naktis skiriasi nuo pirmojo

. Gimdziau susitarusi su gydytoju privaciai, tiek pat buvau nusprendusi isleisti ir gimdydama Mazeikiuose, bet taip isejo, kad as cia negimdziau. Pagimdziau labai greitai, be plysymu

ir kitokiu traumu

Tiesa Siauliouse ligonine praktiskai be remonto, palatos zalia spalva dazytos

, bet ka tai reiskia, jei ten praleidi tik tris paras?

Pati gimdykla suremontuota, langai pakeisti, tiesa gimdymo kede tai tokia pat kaip ir per pirma gimdyma (Mazeikiuose maciau tai tokia lova "transformeris") Gimdziau su epiduru, tai labai patiko, kad nereikejo kankintis, su vyru juokavom, prisifotkinom (gali daugiau netekti atsidurti gimdykloje). Akusere tiesiog fantastiska, taip man ten nurodinejo kada stumti, kada sustoti, kad po gimdymo atejo kazkokia jos pazystama is kito auksto, sake ir ten girdejosi jos "komandos"

Tai tokia mano patirtis, labai dziaugiuosi, ir kitoms patarti galiu, ne vien i Mazeikius isikibus laikytis, gimdyti siais laikais galima bet kurioje ligonineje ar klinikoje, ir patikekit sumos "vaiksto" gal ir mazesnes

Sekmes