QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 04 14, 12:17)
Nu manau už tokį malonumą reikėjo nemažai pakloti
Ir manau negalima taip teigti kad ji super duper, kai moki pinigus, va ji būtų super kad taip elgtūsi negavusi pinigų.
Aš irgi pas ją pagimdžiau, nu atliko tai kas priklausė t.y. pastovėjo šalia per gimdymą ir visks, nemačiau reikalo už ką duot, tai kaip esu čia minėjusi jau davėm tik akušerei ir tai po visko, nes buvo labai gera, padėjo, viską sutvarkė ir pan. Ir nemanau jog reik labai švaistytis,nes vistiek jos už tave nepagimdys, o jei labai jau gera bus, arba jei būtų kokios komplikacijos galima duot suprast kad už viską bus atsiskaityta.Nu čia mano nuomonė tokia

Aš irgi pas ją pagimdžiau, nu atliko tai kas priklausė t.y. pastovėjo šalia per gimdymą ir visks, nemačiau reikalo už ką duot, tai kaip esu čia minėjusi jau davėm tik akušerei ir tai po visko, nes buvo labai gera, padėjo, viską sutvarkė ir pan. Ir nemanau jog reik labai švaistytis,nes vistiek jos už tave nepagimdys, o jei labai jau gera bus, arba jei būtų kokios komplikacijos galima duot suprast kad už viską bus atsiskaityta.Nu čia mano nuomonė tokia

Aš visu 100 proc. pritariu. Gydytoja tikmpastovi šalia ir vsio. Patį sunkiausią ir didžiausią darbą atlieka akušerės. Aš taip pat per antrą gimdymą nedaviau nieko. Ir viskas daug geriau nei per pirmąjį gimdymą (tuokart daviau gyd. ir akuš.).Viskas buvo čiki, jokių nesklandumų, jokių komplikacijų.