Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 04 14, 12:17)
Nu manau už tokį malonumą reikėjo nemažai pakloti  g.gif  Ir manau negalima taip teigti kad ji super duper, kai moki pinigus, va ji būtų  super kad taip elgtūsi negavusi pinigų.
Aš irgi pas ją pagimdžiau, nu atliko tai kas priklausė t.y. pastovėjo šalia per gimdymą ir visks, nemačiau reikalo už ką duot, tai kaip esu čia minėjusi jau davėm tik akušerei ir tai po visko, nes buvo labai gera, padėjo, viską sutvarkė ir pan. Ir nemanau jog reik labai švaistytis,nes vistiek jos už tave nepagimdys, o jei labai jau gera bus, arba jei būtų kokios komplikacijos galima duot suprast kad už viską bus atsiskaityta.Nu čia mano nuomonė tokia  4u.gif

Aš visu 100 proc. pritariu. Gydytoja tikmpastovi šalia ir vsio. Patį sunkiausią ir didžiausią darbą atlieka akušerės. Aš taip pat per antrą gimdymą nedaviau nieko. Ir viskas daug geriau nei per pirmąjį gimdymą (tuokart daviau gyd. ir akuš.).Viskas buvo čiki, jokių nesklandumų, jokių komplikacijų.
Atsakyti
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 04 19, 20:32)

kol ėjau  nestuke.gif  su litukais irgi taip buvo.
o dabar kai sėdėjau nusibliovus, nes prigrasino ligoninėn guldyt nesakė nė žodžio  doh.gif

na gali ir man taip pat buti, bet buvo kaikas, del ko visa skyriu ant koju sukeliau, nes jos ieskojau doh.gif to tokio mano finto, galvojau kad su manim isvis nebendraus, bet nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingulyte @ 2008 04 20, 09:12)
Nu as dziaugiuosi, kad su gydytoja tariausi. Gimdymas buvo greitas. Pries gimdyma akuserei nedaviau nieko, nes turejo pamaina keistis ir turejau pagimdyt prie kitos, bet taip isejo, kad pagimdziau prie tos kur nedaviau. Tai kai siuvo plysimus suleido priklausancia doze nuskausminimo. Gydytoja atejus irpamacius mano kancias grieztai liepe suleist dar viena. Kazkaip butu buve kvaila saukt "zinai suleisk daugiau nuskausminanciu, kai atsikelsiu pinigeliu duosiu". O kas del sypsenos ir malonaus elgesio, tai po gimdymo jo labai reikia. Galejau sau leisti tarimasi su gydytoja ir del to ne kiek nesigailiu.

Jei ne paslaptis su kuo tareisi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2008 04 20, 12:53)
je je, pavaro jin kartais. Aš kai gulėjau beveik prieš dekretą dėl skausmų, tai jinai man echo darė,pažiūrėjo surašė viską, nieko nesakė,paskui pamačiau kortelėj kad įrašiusi berniuko lytį, o man nesakė kad mato kad berniukas gims  blink.gif

Mes tai patys klausem del lyties kai ejom ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau paskaitinėjau. Nusprendžiau ir aš parašyti smile.gif .
Abu savo vaikus gimdžiau nesusitarus. Pirmąjį pataikiau pasigimdyti prie Žulpienės, antrąjį - prie Malinauskaitės.
Pirmuoju atveju pinigus davėm po gimdymo ir akušerei, ir gydytojai. Bet tos sumos buvo tokios simbolinės ir juokingos, palyginus su tom, kokias dabar tėvai moka, kad geriau net nesakysiu blush2.gif . Per gimdymą dalyvavo ir gyd., ir akuš. Ir plyšau, ir kirpo, po visko nuskausminančių suleido, susiuvo, sutvarkė thumbup.gif Jokių priekaištų neturiu smile.gif
Antruoju atveju irgi viskas praėjo gerai. Dalyvavo ir gyd., ir akuš. Vėl ir plyšau, ir kirpo. Siuvo. Nedavėm nieko blush2.gif
Gal sausokai viską aprašiau, bet norėjau pasakyti, kad mano atveju per abu gimdymus, nors ir nesutartus iš anksto bei neapmokėtus, gydytojos dirbo tikrai gerai.
Žodžiu, tie gimdymai - savotiška loterija g.gif Kiekviena turim savo istoriją, savo nuomonę ir patirtį 4u.gif
Atsakyti
Su Zulpiene.
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 04 20, 18:19)
Paskaitinėjau paskaitinėjau. Nusprendžiau ir aš parašyti  smile.gif .
Abu savo vaikus gimdžiau nesusitarus. Pirmąjį pataikiau pasigimdyti prie Žulpienės, antrąjį - prie Malinauskaitės.
Pirmuoju atveju pinigus davėm po gimdymo ir akušerei, ir gydytojai. Bet tos sumos buvo tokios simbolinės ir juokingos, palyginus su tom, kokias dabar tėvai moka, kad geriau net nesakysiu  blush2.gif . Per gimdymą dalyvavo ir gyd., ir akuš. Ir plyšau, ir kirpo, po visko nuskausminančių suleido, susiuvo, sutvarkė  thumbup.gif Jokių priekaištų neturiu  smile.gif
Antruoju atveju irgi viskas praėjo gerai. Dalyvavo ir gyd., ir akuš. Vėl ir plyšau, ir kirpo. Siuvo. Nedavėm nieko  blush2.gif
Gal sausokai viską aprašiau, bet norėjau pasakyti, kad mano atveju per abu gimdymus, nors ir nesutartus iš anksto bei neapmokėtus, gydytojos dirbo tikrai gerai.
Žodžiu, tie gimdymai - savotiška loterija  g.gif Kiekviena turim savo istoriją, savo nuomonę ir patirtį  4u.gif

Sustinku su tavim drinks_cheers.gif koks skirtumas kuri ta gydytoja bus, juk vistiek turi padaryti ta ka privalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2008 04 20, 15:45)

Papildyta:
Mes tai patys klausem del lyties kai ejom ax.gif  blush2.gif

Nu ir aš būčiau paklausus, bet kad ji echo darė ne tuo tikslu, o pažiūrėt dėl ko man papilvę tempia, skauda, pasakojo ten apie tuos raumenis ir pan, aš net neįtariau kad jinai lelių apžiūrinėja ir ir tuo labiau lytį
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Aš savaitgalį pasidariau testuką ir pamačiau kad nestuke.gif Dabar sprendžiu pas kokią gyd. lankytis. Norėčiau pas Žulpienę, tik iškilo klausimas ar ji priima tik privačiai ar ir ligoninėje ir ar reikia iš šeimos gydytojo siuntimo? Jei kias lankotės privačiai tai kokios kainos pas ją?
Dar galvoju apie Malinauskaitę tai irgi įdomu kokia tvarka pas ją patekti?
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 04 22, 13:50)
Sveikos mergaitės. Aš savaitgalį pasidariau testuką ir pamačiau kad  nestuke.gif  Dabar sprendžiu pas kokią gyd. lankytis. Norėčiau pas Žulpienę, tik iškilo klausimas ar ji priima tik privačiai ar ir ligoninėje ir ar reikia iš šeimos gydytojo siuntimo? Jei kias lankotės privačiai tai kokios kainos pas ją?

mirksiukas.gif tongue.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 04 22, 13:50)
Sveikos mergaitės. Aš savaitgalį pasidariau testuką ir pamačiau kad  nestuke.gif  Dabar sprendžiu pas kokią gyd. lankytis. Norėčiau pas Žulpienę, tik iškilo klausimas ar ji priima tik privačiai ar ir ligoninėje ir ar reikia iš šeimos gydytojo siuntimo? Jei kias lankotės privačiai tai kokios kainos pas ją?

Sveikinam wub.gif nestuke.gif Draugė pas ją (Žulpienę) lankosi privačiai, kitaip ligoninėj neišeina. Na nebent kartais su siuntimu iš šeimos daktaro. Privačiai irgi jei priims tai gerai, nes girdėjau , kad ji labai daug pacijenčių turi unsure.gif Draugė apsilankydama duoda 50 . Lankosi ne kas mėnesį, o pagal reikalą. Šiaip kas mėnesį vistiek reikia poliklonikoj lankytis, į įskaitą įtraukti turi mirksiukas.gif (nu apie tai čia jau daug kalbėta buvo ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 22 balandžio 2008 - 13:06
QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 04 13, 12:22)
nu taaip... buvau vakar Gr. apžiūroj, daugiau nenoriu  schmoll.gif  gal miegojo, ar kuris velnias, bet...  doh.gif  schmoll.gif
dėl davimo gimdant: davėm daaug  cool.gif  vienai pamainai kuri priėmė gimdymą ir kitai kuri tvarkėsi su komplikacijom  lotuliukas.gif

daug g.gif tai kiek ax.gif kitam daug yra ir 50 lt ... ax.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kismida: 23 balandžio 2008 - 17:21
Sveikutės 4u.gif Gal kuri žinote pas kurią iš šių gyd. Žulpienę, Tamašauskienę, Malinauskaitę privačiai galima įsirašyti į įskaitą. Nes esu prisirašiusi poliklinikoje tai ten dirba tik Ciparienė ir Stupakovienė. Tai kažkaip nei pas vieną nesinorėtų vaikščioti. Tai dabar suku galvą gal persirašyti į kokį kitą sveikatos centrą ar lankytis privačiai.
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2008 04 25, 09:21)
Sveikutės  4u.gif Gal kuri žinote pas kurią iš šių gyd. Žulpienę, Tamašauskienę, Malinauskaitę privačiai galima įsirašyti į įskaitą. Nes esu prisirašiusi poliklinikoje tai ten dirba tik Ciparienė ir Stupakovienė. Tai kažkaip nei pas vieną nesinorėtų vaikščioti. Tai dabar suku galvą gal persirašyti į kokį kitą sveikatos centrą ar lankytis privačiai.

Kiek aš žinau, tai įskaitoje esant ir tegali pas Cip. arba St. lankytis. Na, bet reikia palaukti, kol kokia nestuke.gif ar neseniai gimdžiusi mamytė čia užsuks. Jos daugiau išmano mirksiukas.gif 4u.gif
Sveikinam nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti