sveikos, gal yra tokiu kas studijuoja andragogika KU(idomu ar sunku), turesiu ir as toki malonuma siemet

įstojau ir aš į KU, Į MAGISTRATŪRĄ DIENINĮ. Tai dabar noriu užsisakyti studento pažymėjimą naują.
Bet ką reikia daryti, nu man atidaro tik anketos pradžią ir vsio. Tai bus kaip preitais metais, kai norėjau prasiręsri savo lsp, tai ir kažko neatidarė ir neužpildžiau ir negavau jokio patvritinimo
Gal kas darotės naujus lsp???

p.s. man tai nervai kyla su ta programa, nes jau ir preitais metais buvo vienos problemos, kai reikėjo prasitęsti
as tai ka tik internete del pazymejimu prisireistravau uzpildziau duomenis ir laukiu kol duomenis patvirtins mokykla
. tik kazi kiek laukti reikia
? dar anketos neduoda man atidaryti.

o kur ten reikia dėl pažymėjimo registruotis

QUOTE(Juraga67 @ 2008 08 06, 09:23)
www.lsp.lt

QUOTE(Jolita0526 @ 2008 08 06, 10:21)
as tai ka tik internete del pazymejimu prisireistravau uzpildziau duomenis ir laukiu kol duomenis patvirtins mokykla
. tik kazi kiek laukti reikia
? dar anketos neduoda man atidaryti.

as dabar ir prisiregistravau, bet irgi neduoda anketos atsispausti. Kai paspaudžiu ant "LSP duomenys" man rodo, kad studijų forma, pakopa, kursas, trukmė yra nenurodyta

Pažiūrėkite, ar pas jus taip pat rodo??

Su ta sistema tokia nesąmonė, kad net nejuokinga
QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 06, 11:20)
as dabar ir prisiregistravau, bet irgi neduoda anketos atsispausti. Kai paspaudžiu ant "LSP duomenys" man rodo, kad studijų forma, pakopa, kursas, trukmė yra nenurodyta
. Taip pat buvo ir preitais metais kai norėjau prasitęsti LSP.
Gal dėlto neleidžia tos anketos atsispausti

aip ir pas mane taip rodo as suprantu kad tam reikia lako ad patvirtintu mokykla duomenis ir kai patvirtins tada tik anketa bus galima spausdinti. o pries kiek laiko jus prisiregistravote ? Klausimas per kiek laiko mokykla patvirtins as taip suprantu

QUOTE(Jolita0526 @ 2008 08 06, 13:01)
aip ir pas mane taip rodo as suprantu kad tam reikia lako ad patvirtintu mokykla duomenis ir kai patvirtins tada tik anketa bus galima spausdinti. o pries kiek laiko jus prisiregistravote ? Klausimas per kiek laiko mokykla patvirtins as taip suprantu 

gal prieš kokią valandą prisiregistravau. aš norėjau sužinoti ar pas jus irgi taip yra kaip ir pas mane - nu kad rodo, jog nėra kai kurių lsp duomenų.
Pagal mane tai ta sistema nelabai veikia, stringa, net nežinau.... nervas ima.... Čia jau gaunasi kaip ir laimės dalykas, nes kiti prisiregistruoja ir iškarto duomenis patvirtina ir anketą leidžia atsispausti.
QUOTE(Ramsius @ 2008 08 05, 09:16)
Sese mano gali 1 kambario buta isnuomot...
Ar sesė jau išnuomojo butą?

QUOTE(Juraga67 @ 2008 08 06, 18:54)

Papildyta:
QUOTE(aistutėlė @ 2008 08 06, 11:20)
. Taip pat buvo ir preitais metais kai norėjau prasitęsti LSP.
Gal dėlto neleidžia tos anketos atsispausti

na jau nervintis pradedu ir siandien dar nieks nenurodyta:blink: .
Studijų forma: Nenurodyta
Studijų pakopa: Nenurodyta
Kursas: Nenurodyta
Studijų trukmė: Nenurodyta
LSP galioja iki: Nenurodyta
o kaip pas kitas ar dar kas nors bandete jungtis

gal rimtai reikia laukti kol atostogs pasibaiks

QUOTE(Jolita0526 @ 2008 08 07, 09:05)
na jau nervintis pradedu ir siandien dar nieks nenurodyta:blink: .
Va va, pas mane lygiai tas pats. Ir manau nieko gero čia nebus, teks kulniuot į studentų sąjungą, kuri aišku dar nedirba, o kai ir pradės dirbti, tai teks mažiausiai valandą laukti, kol teiksis kas ateit

man tas lsp mirtinai reikalingas, kaip ir daugumai, bet turbūt gausiu tik kokį spalio mėnesį jei ne dar vėliau.
Papildyta:
pagal mane tai ta sistema blogai veikia, jei pildėm anketą ir rodo kad kai kurie duomenys nenurodyti. Juokingiausia tai, kad kai preitais metais norėjau prąsitęsti lsp, tai rodė lygiai tą patį - na jog nenurodyta studijų forma, pakopa ir t.t.