Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

Man greipfrutas jauciasi Feraud "Sunshine eau d'ete". Labai faini kvepaliukai.
Atsakyti
Situose irgi grepfrutas yra thumbup.gif
Paco Rabanne - Ultraviolet Colours of Summer
user posted image

Лимитированная летняя версия 2006 года - Ultraviolet Colours of Summer — свежий фруктово-цветочный аромат с начальными нотами розового грейпфрута и розового перца. В сердечных нотах звучат османтус, а база состоит из ванили и сандала. Желтый и красный станут цветами лета для женщин - именно в таких тонах выполнены флакон и упаковка Ultraviolet Colours of Summer.

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 07 14, 18:46)
O drauge bigsmile.gif Mane irgi greipfrutas veza bigsmile.gif Siandien Moschino I Love Love ir kvepiu.Dar man truputuka jauciasi Gucci EDP II,bei Mexx Woman.Kitu stipriai greipfrutisku nezinau.

Aha, tai mes tikrai draugės drinks_cheers.gif Smagu 4u.gif Žinai, man irg Moschino šiaip labai patinka, bet kad darbe visos mosčininės, tai prisiuostau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(WWWitch @ 2008 07 14, 19:31)
Situose irgi grepfrutas yra  thumbup.gif
Paco Rabanne - Ultraviolet Colours of Summer
user posted image

Ačiū Tau, draugė šitą patį rabanę irgi rekomendavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 07 14, 19:20)
Man greipfrutas jauciasi Feraud "Sunshine eau d'ete". Labai faini kvepaliukai.

O! Čia tai variantas! Nieko iš Feraud nesu turėjusi, musiau ir anei uosčiusi g.gif ačiū, reikės būtinai "pračekinti" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 07 14, 19:18)
Visas sarasas kvepalu, kuriu natose yra greipfruto. (Pagal fragrantica)

Kazarniene, dėkui už vargelį. Bėda ta, kad daugumoje išvardytų kvepalų greipfruto mano nosis neužuodžia verysad.gif bent jau jis nėra išreikštas taip, kaip man norėtųsi unsure.gif tarkim, užuodus Avon Extraordinary ar J.Lo Miami Glow man norisi bėgt kuo toliau... Na bet ačiuks už sąrašą anyway 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2008 07 15, 16:36)
Kazarniene, dėkui už vargelį. Bėda ta, kad daugumoje išvardytų kvepalų greipfruto mano nosis neužuodžia  verysad.gif bent jau jis nėra išreikštas taip, kaip man norėtųsi  unsure.gif tarkim, užuodus Avon Extraordinary ar J.Lo Miami Glow man norisi bėgt kuo toliau... Na bet ačiuks už sąrašą anyway  4u.gif

Tarp jos isvardintu buvo ir mano pamirsti pamineti Addict2,tikrai bandyk,turejau superiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2008 07 14, 17:54)
Sveikutės, gal galėtumėte patarti kokius kvepaliukus, kuriuose jaustųsi greipfrutas? Mane jis labai veža  4u.gif Žinau, kad jo yra Moschino "I love love", paskui - kad Kenzo "Le monde est beau" (bet jie man tetos buduaru dvelkia, t.y nėra gaivūs, greičiau - saldoki), kurį neseniai pribaigiau, taip pat vakar išpurškiau paskutinius Guerlaino "Aqua Allegoria" "Pamplelune" likučius  verysad.gif  norisi ir ko nors naujo, bet vis tiek "greipfrutiško"  4u.gif

Jei patinka kartus greipfrutas, tai pabandyk C.Dior Dune wub.gif wub.gif Su niekuo nesulyginami mirksiukas.gif
Atsakyti
be galo dziaugiuosi isigijus Noa Perle wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Įžūlus, stebuklingai jausmingas, seksualus, poetiškas bei absoliučiai šiuolaikinis aromatas sukurtas Domisilio Bertre ir Olivje Polž. Pikantiškas rausvų uogų bei kinkano šviežumas, jausmingas baltojo bijūno lengvumas, frezijos bei apelsinmedžio gėlės jungiasi su miško riešutmedžio gėlės aromatu. Šie kvepalai – troškimų bei pavydo objektas. Rytietiška gėlių kompozicija sukurta remiantis kontrastų žaismu: šviesa ir šešėlis, šviežumo ir ryškumo. Prabangus ir švytintis - toks yra naujasis Cacharel stebuklas - Noa Perle!

Charakteristika: įžūlus, gyvybingas, viliojantis, emocionalus
Viršutinės natos: rausvasis pipiras, apelsinmedžio gėlės
Vidurinės natos: baltasis bijūnas
Apatinės natos: frezija, miško riešutmedžio gėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Ericka): 22 liepos 2008 - 08:09
Sveikutes smile.gif

paskaiciau pasisakymus apie gaivius kvapus ir nubegau i Kristiana: labai parupo kvapas Moscino I love love.... rolleyes.gif Ir.... patiko, patiko... I eilute busimu kvapu pirmoj vietoj pastaciau smile.gif.

Dbar mano gaivusis Elizabetth Arden Green Tea (labai patinka ir Grean tea kreams su medumi).

Tiesa, ar kri bandet Moschino I love love kuno pieneli ? As labai daznai prie man tinkamo kvapo ir pieneli nusiperku....

Kazkodel neradau jusu pasisakymuose apie Giorgio Armani Acqua di Gio... As ji priskirciau prie gaiviuju, nes vasarai labai man tiko.
Atsakyti
Is gaiviu patinka: Mexx-Ice Touch, Bruno Banani-About Women, Elizabeth Arden-Green Tea smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumet truputeli padeti. Zinau, kad kazkurie, atrodo ECHO, kvepalai kvepia melionu ar arbuzu (ar kazkuo panasaus smile.gif ), kazkada uosciau ir labai patiko, bet dabar nebepamenu kaip atrodo. Jei tokius zinot, gal galit imesti nuotraukyte kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai neseniai grįžau iš Paryžiaus. Ir aišku aplankiau „Fragonard“ kvepalų muziejų.
Po ilgų dvejonių nusipirkau prie naturalių kvapų priskiriamą "Eclat" kvapą. wub.gif
Nors man labiau prie širdies buvo vaisiniiai ir toki švelnesni kvepalai "Fantasia". blush2.gif
Jei kas apsilankys šiame muziejuje patariu rinktis tą gaivesnį vaisinį "Fantasia" kvapą. mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia "Fragonard" saitas. Visi kvepalai aprašyti mirksiukas.gif (Yra ir gaivių) smile.gif

http://www.fragonard...rfumes-c-13.htm
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2008 08 11, 17:26)
Sveikos, gal galetumet truputeli padeti. Zinau, kad kazkurie, atrodo ECHO, kvepalai kvepia melionu ar arbuzu (ar kazkuo panasaus smile.gif ), kazkada uosciau ir labai patiko, bet dabar nebepamenu kaip atrodo. Jei tokius zinot, gal galit imesti nuotraukyte kaip atrodo mirksiukas.gif

user posted image

Ar tokie? Kazkada turejus buvau
Atsakyti
Mano dabar myliamiausi Armand Basi "In Red" wub.gif wub.gif dar patinka Mexx Woman wub.gif
Atsakyti