Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(FREDUCI @ 2008 09 03, 11:08)
Vakar dar kartą taip pat šiuos pabandžiau(iš tiesų nežinau kitų Max Maros kvapų) - ofisinis kvapas, "nešiojamas"be pretenzijų, šiek tiek plastmasinis... g.gif

Labai idomiai apibudinot plastamasinis g.gif Man kaip tik jis toks nelabai eilinis ,nelabai nuvalkiotas. Toks sakyciau lengvas, bet biski su charakteriu, kartus. ir kaip minejo, super gerai laikosi kaip ir visi kiek turiu (o turiu net 2 biggrin.gif ) maxmara kvapu (vat si savybe gal ir nelabai gaiviu kvepalu).

Ziemai labai noreciau kvepeti vaisiais, mandarinais arba braskem (nu tokiom sintetinem kaip kramtomos gumos smile.gif ).gal ka galite rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 28 rugsėjo 2008 - 16:45
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 28, 16:44)
Ziemai labai noreciau kvepeti vaisiais, mandarinais arba braskem (nu tokiom sintetinem kaip kramtomos gumos smile.gif ).gal ka galite rekomenduoti? 4u.gif

Yves Rocher turi vaisinių kvepalų. Tiksliai neatsimenu kokių, bet paprastai būna bent kelių rūšių.
Atsakyti
MandarinaDuck mandariniukais kvepia gaiviai gaiviai wub.gif
Atsakyti
Man is gaiviu labai patiko Issey Miyake leau dissey ir sie:
user posted image
Siaip gaivus nera mano lentynoje primoje vietoje. 4u.gif
O kokios jusu nuomones apie Estee Lauder Pleasures? Tai gaivus kvapas, bet mane juose kazkas erzina. g.gif Primena skalbimo miltelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 30 rugsėjo 2008 - 12:24
QUOTE(biologė @ 2008 09 28, 19:49)
Yves Rocher turi vaisinių kvepalų. Tiksliai neatsimenu kokių, bet paprastai būna bent kelių rūšių.

Turejau kazkoki kvapa, bet ne is tu vaisiniu. Na nezinau kodel, kvapas buvo man ne itin. tai toks isankstinis nusistatymas ax.gif . dekui 4u.gif
visgi reikes pauostyti smile.gif

QUOTE(Malena @ 2008 09 28, 20:45)
MandarinaDuck mandariniukais kvepia gaiviai gaiviai wub.gif

sitie suintrigavo. gal kartais zinai , kur galima pratestuoti? Nes tikrai akis neuzkliuvo uz ju. dabar tik nete pasidomejau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija22 @ 2008 09 30, 14:23)

O kokios jusu nuomones apie Estee Lauder Pleasures? Tai gaivus kvapas, bet mane juose kazkas erzina.  g.gif Primena skalbimo miltelius  biggrin.gif

Mano tai teigiama bigsmile.gif Neprimena milteliu net is toli bigsmile.gif gaiva, gelytes, drugeliai smile.gif o vat bijau i lankas nuvaziuoti, bet lyg tai pleasures intense, tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 09 30, 18:14)
sitie suintrigavo. gal kartais zinai , kur galima pratestuoti? Nes tikrai akis neuzkliuvo uz ju. dabar tik nete pasidomejau 4u.gif

As pirkau miniuka PE,ten ir pauostinet galima mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2008 09 27, 23:32)
Ash ir praeita ziema ir jauciu, kad shia, kvepinsiuos Versace Bright Crystal... mmmm  wub.gif

As Taip pat praeita ziema ir sia siais kvepinausi.
Atsakyti
Versace Bright Crystal mano mylimiausi gaivūs kvepalai, bet žiemai man jie nelabai schmoll.gif , kai šalta, noriu sunkesnio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 10 07, 14:51)
Versace Bright Crystal mano mylimiausi gaivūs kvepalai, bet žiemai man jie nelabai  schmoll.gif , kai šalta, noriu sunkesnio kvapo.

Pvz?
Atsakyti
user posted image

Skaniausi is gaiviu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mulberry @ 2008 10 07, 16:32)
user posted image

Skaniausi is gaiviu  wub.gif

thumbup.gif Skanumelis wub.gif
Atsakyti
Gal kas noretu savo gaiviuku kolekcija ikelt smile.gif
Atsakyti