ech ... ... ... o kaip smalsu ir įdomu būtų ...
Voxi - superrr
= tik jaučiu pauostyt tai tiksliai niekas nieko neleidžia
QUOTE(Rasicka* @ 2010 07 28, 16:53)
Voxi - superrr
= tik jaučiu pauostyt tai tiksliai niekas nieko neleidžia
hm, na tik Guerlain'us galima buvo pauostineti.
Beje, sia fotke
padariau specialiai v-i-k-a'i, Magie noir gerbejai. Cia limituotas variantas, ranku darbo buteliukas, kamstelis auksinis...
Voxi, waaauuu!
QUOTE(Voxi @ 2010 07 28, 17:12)
Beje, sia fotke padariau specialiai v-i-k-a'i, Magie noir gerbejai. Cia limituotas variantas, ranku darbo buteliukas, kamstelis auksinis...
Tu mane nuzudei.
Sedziu ir galvoju ka cia parduoti ir kam atsiduoti kad toki grozi gauti.Ziauriai ziauriai pavydziu tau kad pabuvojai tokioje paslaptingoje vietoje. ACIU labai kad pasidalinai su mumis ir aciu kad prisiminiai apie mane
QUOTE(Voxi @ 2010 07 28, 15:29)
Panasu, kad buvus privati, ikurta 1961 m., radau ju lankstinuka, cia muziejaus puslapis.
Beje, vienintele slankiojau, atidare tik del manes
Issiziojus slankiojau kokia valanda 
Beje, vienintele slankiojau, atidare tik del manes
Dėkui tau Voxi už nuostabias foto
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 07 28, 18:43)
Tu mane nuzudei.
Sedziu ir galvoju ka cia parduoti ir kam atsiduoti kad toki grozi gauti.
Ziauriai ziauriai pavydziu tau kad pabuvojai tokioje paslaptingoje vietoje. ACIU labai kad pasidalinai su mumis ir aciu kad prisiminiai apie mane
Sedziu ir galvoju ka cia parduoti ir kam atsiduoti kad toki grozi gauti.Ziauriai ziauriai pavydziu tau kad pabuvojai tokioje paslaptingoje vietoje. ACIU labai kad pasidalinai su mumis ir aciu kad prisiminiai apie mane

Zinojau, kad tau patiks
Aciu, mergaites! As ir pati negalejau patiket - cia kaip filme shol, poskolznulsia, ochnulsia - gips! Malonus atsitiktinumai.
Zuvyte, jei ten busi, parasysiu kur eit, ten paciam centre. Iejimas 5 eur.
QUOTE(straige @ 2010 07 22, 14:03)
o vaikyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 07 28, 22:59)
Jai nupirksi ir nepatiks - parasyk i AZ man.
QUOTE(Voxi @ 2010 07 28, 21:07)
Muchas Gracias, Voxi,
O ten tarkim fotoaparatu galima filmuoti? Ir ar ten yra koks žmogus, kuris galėtų atsakyti į mano klausimus ar papasakoti apie ten esančias gėrybes?
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 29, 09:55)
Muchas Gracias, Voxi,
O ten tarkim fotoaparatu galima filmuoti? Ir ar ten yra koks žmogus, kuris galėtų atsakyti į mano klausimus ar papasakoti apie ten esančias gėrybes?
Galima ir fotografuot ir filmuot. Ir zmogus yra, jei sneki ispaniskai
QUOTE(Voxi @ 2010 07 29, 10:43)
O tada super. Aš kaip tik mokausi ispanų kalbą. Tai reiks pasimokinti daugiau parfumerijos temomis