Įkraunama...
Įkraunama...

Įdomybės apie kvepalus

Voxi - superrr bigsmile.gif = tik jaučiu pauostyt tai tiksliai niekas nieko neleidžia cool.gif
ech ... ... ... o kaip smalsu ir įdomu būtų ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 07 28, 16:53)
Voxi -  superrr bigsmile.gif  = tik jaučiu pauostyt tai tiksliai niekas nieko neleidžia  cool.gif
ech ... ... ... o kaip smalsu ir įdomu būtų ...  wub.gif

hm, na tik Guerlain'us galima buvo pauostineti.
Beje, sia fotke user posted image padariau specialiai v-i-k-a'i, Magie noir gerbejai. Cia limituotas variantas, ranku darbo buteliukas, kamstelis auksinis...
Atsakyti
Voxi, waaauuu! wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 07 28, 17:12)
Beje, sia fotke padariau specialiai v-i-k-a'i, Magie noir gerbejai. Cia limituotas variantas, ranku darbo buteliukas, kamstelis auksinis...

Tu mane nuzudei. user posted image Sedziu ir galvoju ka cia parduoti ir kam atsiduoti kad toki grozi gauti.

Ziauriai ziauriai pavydziu tau kad pabuvojai tokioje paslaptingoje vietoje. ACIU labai kad pasidalinai su mumis ir aciu kad prisiminiai apie mane user posted image
Atsakyti
kaip fainai bigsmile.gif ačiū, Voxi!
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 07 28, 15:29)
Panasu, kad buvus privati, ikurta 1961 m., radau ju lankstinuka, cia muziejaus puslapis.
Beje, vienintele slankiojau, atidare tik del manes smile.gif Issiziojus slankiojau kokia valanda biggrin.gif

Dėkui tau Voxi už nuostabias foto wub.gif wub.gif ir ypač už tą muziejaus puslapį, nes jei planai nepasikeis žiemos atostogos numatytos būtent Barselonoje sokiai.gif Žinosiu, ką pirmiausia aplankyti clap.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 07 28, 18:43)
Tu mane nuzudei. user posted image Sedziu ir galvoju ka cia parduoti ir kam atsiduoti kad toki grozi gauti.

Ziauriai ziauriai pavydziu tau kad pabuvojai tokioje paslaptingoje vietoje. ACIU labai kad pasidalinai su mumis ir aciu kad prisiminiai apie mane user posted image

Zinojau, kad tau patiks cool.gif
Aciu, mergaites! As ir pati negalejau patiket - cia kaip filme shol, poskolznulsia, ochnulsia - gips! Malonus atsitiktinumai.
Zuvyte, jei ten busi, parasysiu kur eit, ten paciam centre. Iejimas 5 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 28 liepos 2010 - 21:07
QUOTE(straige @ 2010 07 22, 14:03)
Sunkiojo metalo gerbėjoms ir gerbėjams:
user posted image

o vaikyti bigsmile.gif įtraukiu į sąrašus, kažkaip nebuvau užmačius, ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 07 28, 22:59)
o vaikyti bigsmile.gif įtraukiu į sąrašus, kažkaip nebuvau užmačius, ačiū thumbup.gif

Jai nupirksi ir nepatiks - parasyk i AZ man. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 07 28, 21:07)

Zuvyte, jei  ten busi, parasysiu kur eit, ten paciam centre. Iejimas 5 eur.

Muchas Gracias, Voxi, mirksiukas.gif
O ten tarkim fotoaparatu galima filmuoti? Ir ar ten yra koks žmogus, kuris galėtų atsakyti į mano klausimus ar papasakoti apie ten esančias gėrybes? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 29 liepos 2010 - 08:56
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 07 29, 09:55)
Muchas Gracias, Voximirksiukas.gif
O ten tarkim fotoaparatu galima filmuoti? Ir ar ten yra koks žmogus, kuris galėtų atsakyti į mano klausimus ar papasakoti apie ten esančias gėrybes?  bigsmile.gif

Galima ir fotografuot ir filmuot. Ir zmogus yra, jei sneki ispaniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2010 07 29, 10:43)
Galima ir fotografuot ir filmuot. Ir zmogus yra, jei sneki ispaniskai smile.gif

O tada super. Aš kaip tik mokausi ispanų kalbą. Tai reiks pasimokinti daugiau parfumerijos temomis thumbup.gif thumbup.gif Na jau dabar tai išvis man Barcelona tapo dar mielesnė dėl tokių įdomių "netyčiukų" (nors Ispaniją žaviuosi nuo mažens ir norėčiau aplankyti kitas jos vietoves) biggrin.gif
Atsakyti