Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesos paieškos 2

QUOTE(barsukele @ 2007 11 21, 13:38)
Manau, kad visų pirma turi pajusti, kad tokio partnerio labai trūksta, kad imtume jo ieškoti.Siūloma prekė pigi arba neskani duona, prakaitu neaplaistyta smile.gif  taip gudrūs žmonės sako. Tai ir yra meilė, kai myli savo žmogų, nors jis ir nesupranta tavęs, nepritaria.. Kai myli tiesiog, o ne už kažką.Man tokia meilė šventa.

Mano atveju partneris yra žmogus, kuris dar tik kaip kūdikis dvasiniuose reikaluose. Jis negali manęs suprasti, o ir nenori. Kartu gyvenam 14-us metus. Ir kuo toliau, tuo labiau mane ši santuoka dusina. Jaučiuosi, lyg būčiau apsirengus seniai išaugtais marškiniais...Ką galėjau, tą padariau. Daugiau nebenoriu ir nebegaliu...
Atsakyti
O, bendramintę užuodžiu. ir ką darysi?
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 21, 13:59)
O, bendramintę užuodžiu. ir ką darysi?

Planuoju nusivilkti tuos marškinius...Kitos išeities nėra.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 21, 14:54)
Mano atveju partneris yra žmogus, kuris dar tik kaip kūdikis dvasiniuose reikaluose. Jis negali manęs suprasti, o ir nenori. Kartu gyvenam 14-us metus. Ir kuo toliau, tuo labiau mane ši santuoka dusina. Jaučiuosi, lyg būčiau apsirengus seniai išaugtais marškiniais...Ką galėjau, tą padariau. Daugiau nebenoriu ir nebegaliu...

Ir mes 14-tus varom smile.gif kai pradedu šnekėti tai, ką čia rašinėju, šoka kaip su dilgėle gavęs per pliką pilvą smile.gif Bet aš manau, kad partneris idealiai atspindi vidinę būseną. tai tikras Mokytojas. Kuo toliau, tuo labiau jaučiu, kad tai mano žmogus.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 21, 15:14)
Ir mes 14-tus varom smile.gif  kai pradedu šnekėti tai, ką čia rašinėju, šoka kaip su dilgėle gavęs per pliką pilvą smile.gif  Bet aš manau, kad partneris idealiai atspindi vidinę būseną. tai tikras Mokytojas. Kuo toliau, tuo labiau jaučiu, kad tai mano žmogus.

Kai su žmogum nebeturi apie ką šnekėtis, tai taip pat atspindi dvasinę būseną... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nesakau, kad nėra ką šnekėtis, aš sakau kad ta tema garsiai šnekamės smile.gif bet gerai gydo puikybę ir susireikšminimą abiem smile.gif
Atsakyti
Puikus būdas, Barsukėle, taip ir toliau varykit. Kitu atveju neišsakytos mintys kaupiasi ir neduoda ramybės. kol atsiduri aklavietėj, nes neiškalbėtos nuoskaudos ir nesusipratimai tiesiog užgožia jausmus
Papildyta:
Tai kaipgi su tais lygiais, kai vienas gyvas dangun lenda, kitam žemiškos pareigos atsiplėšt neleidžia?
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 11 21, 13:28)
O jei viena pakopa? Gyvenimas kinta, o partneris, kuris veža buitį, nespepėja? išryškėja EGO, o šią traktaciją galima sulyginti su savisaugos instinktu (kad gink Dieve, nenutemptų) savęs apsauga. Perdėta šių savybių visuma virsta savanaudiškumu, kitų paniekinimu, esamų ir siūlomų situacijų atmetimu...?

Viena pakopa nieko nereiškia, bet kai yra akivaizdi skylė, tai nežinau, ar verta. Manęs partneris irgi kai kuriose vietose nesupranta ir aš jo kai kuriose mąstymo vietose nepalaikau, bet diskutuojam, apsikeičiam nuomonėm ir nesipešam. Man svarbiausia, kad mano partneriui dvasingumas irgi svarbus. Nelabai įsivaizduoju, kaip reiktų gyventi su nedvasingu partneriu g.gif Aplinkiniai tokie būti gali, bet žmogus, su kuriuo esu kiekvieną dieną - schmoll.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 21, 13:54)

Va, jeigu būčiau vaižgantės vietoje irgi dusčiau.. Ir nėra ko savęs kamuot.
Atsakyti
Na, jūs čia ir driokstelėjote, merginos. Tik spėjau sekti mintį, atitrūkus buvau...
Kaip čia su ta meile, g.gif , ogi labai paprastai: meilė pati yra besąlygiška, jei kyla kažkoks nepasitenkinimas - jokios meilės čia nėra, nereikia savęs apgaudinėti. Va tada dažnas prisimena pareigą, dar ką nors, dėl ko jis nekeičia savo padėties... Bet kai meilės nėra, į ką mes verčiam savo gyvenimą, į š... Žmogus atėjo į žemę su Meile, nuo Meilės ir Meilei, o mes neišdrįstame to tvirtinti ir savo neryžtingumus ir baimes dangstome pareigomis, "taip turi būti" , "negaliu" ir t.t.(Visa tai liečia ir mane pačią, tik aš jau sau įvardijau visa tai garsiai ir aiškiai).
Negali gyvenime būti pareigų, kurios nubrauktų Meilę. O jei taip vyksta, vadinasi pasirinkome ne tą kelią, netikusias pareigas.
Bet keistis niekada nevėlu, kuom ir pasiguoskime yess.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 21, 14:54)
... Jaučiuosi, lyg būčiau apsirengus seniai išaugtais marškiniais...Ką galėjau, tą padariau. Daugiau nebenoriu ir nebegaliu...

Vat čia ir bėda ax.gif Mat kai noras yra išaugtus marškinius galima ir persiūti smile.gif Atsinaujinti ir prisiminti kartu tai, kas gero siejo jus abu tuos visus 14metų, būtų pirmas žingsnelis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 11 21, 20:06)
Vat čia ir bėda  ax.gif  Mat kai noras yra išaugtus marškinius galima ir persiūti  smile.gif  Atsinaujinti ir prisiminti kartu tai, kas gero siejo jus abu tuos visus 14metų, būtų pirmas žingsnelis.  4u.gif

Kai vyras trukdo kitų šeimos narių dvasiniam tobulėjimui, tada nebėra ką persiuvinėti...Visi tie 14-a metų buvo tik adymas ir lopymas...
Atsakyti
Nelabai įsivaizduoju, kaip galima trukdyti dvasiniam tobulėjimui g.gif Jis smurtauja? (turiu mintyse ir psichologinį smurtą) Bet gal tai ir ne mano reikalas, atleisk, jei kišuosi ir nekreipk dėmesio.
Atsakyti