QUOTE(Ado mama @ 2008 05 29, 01:08)
kaip uzsisakyti kremuku pas LUka?
išsirink ko norėtumei, išsaugok nusicopinusi ant wordo ir nusiųsk jai e-mailu. Kaina paskaičiuok (kaina kremo e-parduotuvėje, +15proc. +5 usd maždaug už vieną kremuką ir viską padaugink iš 2,35 )
QUOTE(pelytea @ 2008 06 01, 10:34)
http://thesupplenet.com/ , bent jau as tai is cia renkuosi
aš taip pat tik iš čia siunčiuosi per luką arba rudaplaukę priklausiomai nuo to kuri pirma užsakinėja

ir aš ir mano kolegės laabai patenkintos nes kaina tikrai beveik 2k o kai kurie ir 3k pigesni nei LT su visais parsiuntimais jau.
QUOTE(viol @ 2008 06 06, 20:35)
kad as labai bijau is ten siustis, girdejau, kad kartais ir neorginaliu pasitaiko...paprasto kremuko ir siaip galiu prisipirkti
per e-bay ir aš nesiunčiu nieko niekada, pasimokiau kai kartą Š*** gavau, su galiojimu pasibaigusiu ir t.t.
QUOTE(Indi @ 2008 06 16, 22:11)
ar galit man patarti koki krema rinktis 1.Puppy Love su BodyBlush
2. Cheeky Brown 3. Austalion gold bearly legal. Man nereikia labai intensivaus idegio, tesiog kad butu grazi,lygi spalva ir ilgai laikytusi.
su BodyBlush natūralesnis įdegis, jei nenori bronzantų tai AG Puppy Love visai geras, aš turėjau SB Chokolad Silk irgi laabai patiko, dabar naudoju su bronzantais nes deginuosi jau tikrai ne pirmas ir ne trečias mėnuo
o veidui turiu Tropical Diamonds "Fresh Kivi face Bronzing Cocktail Cream iš TannyMax - pirkau sacharoje 100ml 56lt. parsisiųsčiau bet nerandu jo e-parduotuvėse.
Papildyta:
Tiesa, pati naudoju po soliariumo iš SB Endless - dabar užsisakiau iš AG Kisses
Endless man labai patinka bet drėkinimo trūksta vis tiek, tai papildomai prieš naktį tepuosi VS losijonu kuris intensyviai drėkina, merginos giria AG Kisses - tai kai turėsiu abu galėsiu parašyti kuris geresnis

O prieš turiu kelis ir naudoju pagal nuotaiką: SB Simpli Divine, SB Ravishing, Caribien Gold - kremuką kuris visada bardačioke mašinoje

tai pav vis negaliu prisiminti ir po kelių savaičių turėsiu AG Crystal X

Einu į savaitę 2kartus po 15min būnu jei ne turbo sol. jei galingiausiuose tai 12min. o kremuko negailiu ir išsitepu laabai gausiai, iš pradžių visą kūna, paskui kruopščiai veidą ir paskui vėl kūno sunkiau degančias vietas- reziume - kojos ir užpakaliukas labai gerai įrudęs